Andre1 Postat Februarie 20, 2017 Share Postat Februarie 20, 2017 Buna seara, Sunt in cautarea unei perechi de manusi si momentan m-am oprit la cele de mai jos. Ce ati alege din urmatoarele doua variante, pentru plimbari scurte prin si in afara orasului pe un Pegaso 650 ? https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Bogotto-SPA-Glove/SubProducts/Bogotto-SPA-Glove-0008 https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/de_DE/?Locale=de_DE&ViewObjectPath=/Shops/10207048/Products/Held-Sparrow-Touring-Glove/SubProducts/Held-Sparrow-Touring-Glove-0001 Multumesc anticipat, Andre1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Februarie 20, 2017 Share Postat Februarie 20, 2017 (editat) Eu as alege Bogotto Handschue dintre variantele tale . Daca ar fi dupa mine as alege niste manusi mai usor de scos si pus , adica cu manseta scurta . O sa vezi ce enervante sunt astea lungi vara sau cand trebuie sa le scoti si pui des . Par example Richa Cruiser . Editat Februarie 20, 2017 de remu1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Februarie 20, 2017 Share Postat Februarie 20, 2017 Criminal de enervante alea lungi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabizxc Postat Februarie 20, 2017 Share Postat Februarie 20, 2017 (editat) Sunt in cautarea unei perechi de manusi si momentan m-am oprit la cele de mai jos. Ce ati alege din urmatoarele doua variante, pentru plimbari scurte prin si in afara orasului pe un Pegaso 650 ? Sfatul meu este sa nu ti le iei de pe internet. E destul de posibil sa nu ti se potriveasca marimea. Asa am patit cu o casca Shark, si ca sa nu raman cu ea am returnat-o, dar am platit transportul la inapoiere. Daca vrei sa iti iei o pereche din cele pe care le-ai mentionat, te-as sfatui sa gasesti pe cineva care are modelele alea de manusi si sa le probezi, ca macar sa iti faci o idee legata de ce marime ti-ar trebui. Mai exista si varianta OLX. Cauti in zona ta manusi noi sau mergi la magazinele din apropiere. In felul asta, stii ca ti se potrivesc sau nu. Criminal de enervante alea lungi. Sunt enervante pentru tine. Eu am doua perechi de manusi, ambele lungi si n-am purtat pe motor niciodata altceva decat manusi lungi. Mai degraba e o chestiune de obisnuinta. Editat Februarie 20, 2017 de gabizxc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 20, 2017 Share Postat Februarie 20, 2017 (editat) HELD seamana un pic cu Probiker Season III, am doua perechi (ma rog, eu una- sotia alta), L si M. Sincer, eu sunt un pic intre numere, asa ca M e cam fix (prea fix), L e un pic larg. Probeaza mai intai, ca sa nu patesti ca mine. Ca sa iti zic de manusile mele (care, ma repet, sunt asemanatoare cu HELD), la temperaturi caniculare te incalzesti un pic, mai ales cand se circula cu viteza mica. Rezista binisor la o ploaie scurta (cam 20-30 minute), nu se scot chiar usor de pe mana (dar nici nu te chinui cu ele), palma are piele de grosime medie. Protectia aia de pe monturi mi se pare ok, nu incomodeaza la condus, iar despre impact- sper sa n-ajung sa testez vreodata. Per ansamblu sunt ok, eu prefer stilul touring, asa ca as merge pe HELD. Imi place manseta lunga, trece peste geaca, tare buna cand prinzi vreme mai rece, decenta pe caldura. Am o perece de manusi scurte, nu ma simt deloc in siguranta cu manseta scurta, flutura geaca peste ea intr-o fericire. Tot la HELD ai si stergator de vizor, mi se pare un plus in favoarea lor. Ce nu imi place la fcmoto- descrierea sumara a produselor. Uite la jegurile mele cata descrierea https://www.louis.de/en/artikel/probiker-season-iii-gloves/201596?list=138065286 pe un alt site (de acolo sunt luate). Acum sunt la reducere. Ce nu au si mi-ar fi placut- macar un contact pentru ecranul telefonului. Insa dupa un sezon de zbenguiala, m-am obisnuit cu ele, sigur mai tin si sezonul acesta (zic eu). Acum am vazut ca nu stam prea departe si ai si Pegaso, deci se preteaza stilul touring. Sfatul meu e sa iei manusi touring, manseta lunga, membrana HIPHORA (sau similar). Iar daca bagi mana (nu in manusa ) mai adanc in buzunar, te-ai putea uita la asa ceva, eventual https://www.louis.de/en/artikel/vanucci-tour-fun-iii-gloves-black/201591?list=138066233 . Vezi ca poti comanda prin kronaumoto la pretul din magazin, transport moca peste 100 lei. Editat Februarie 20, 2017 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_danu Postat Februarie 21, 2017 Share Postat Februarie 21, 2017 Manusile scurte sunt mai de vara. Iti lasi manseta mai larga si intra aer pe maneca. Manusile lungi vin peste manseta, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Februarie 21, 2017 Share Postat Februarie 21, 2017 În plus, mânușile lungi bune au protecții pe partea care acoperă încheietura, articulație care iese cam vătămată în caz de aterizare forțată! Cele scurte sunt de vară, așa cum spunea un coleg mai sus, permit ventilarea prin mânecă...cu riscul să-ți intre și vreo viespe/albină pe acolo, cu partea de fun aferentă. Dar când e cald tare prind tare bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macs Postat Februarie 21, 2017 Share Postat Februarie 21, 2017 (editat) Manusile sunt cel mail greu de ales deoarece aproape orice manusi ai alege e posibil sa nemeresti o vreme sa iti inghete mainile sau sa te uzi , valabil si pentru manusi de sute de euro, doar cele incalzite electric pot tine de cald cu adevarat! Eu tot timpul plec cu 3 perechi de manusi la orice drum peste 200km, o pereche de vara dw obicei scurte perforate sau piele aerisita, o pereche de manusi mai lungi cu goretex pentru vreme mai rece si ploaie si o pereche de manusi de matase care le pot lua pe sub pentru cand e chiar rece Din cele alese de tine as merge pe Held, dar cauta cu atentie reviewuri si vezi cum tinde marimea la ele sau poate gasesti masuratori exacte la fiecare marime in parte Editat Februarie 21, 2017 de macs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 21, 2017 Share Postat Februarie 21, 2017 Niște mănuși de mătase mi-ar prinde bine, de unde ai luat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macs Postat Februarie 21, 2017 Share Postat Februarie 21, 2017 (editat) Dintr-un magazin sport din austria 6-7€, le-am luat iarna sa le iau pe sub manusile de ski dar mi-au prins mai bine vara pe moto; am vazut ceva asemanator in decathlon gen manusi de alergat la 30 de lei parca si ziceau ca au asemanator si din matase si cred ca am vazut si pe louis sau fcmoto dar erau undeva peste 10€ Editat Februarie 21, 2017 de macs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 21, 2017 Share Postat Februarie 21, 2017 Mâine merg la Intersport, poate au pe acolo ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Februarie 21, 2017 Share Postat Februarie 21, 2017 Au la Decathlon, cu siguranta! » Post actualizat in 21 Feb 2017 20:11 Au la Decathlon, cu siguranta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Februarie 21, 2017 Share Postat Februarie 21, 2017 (editat) El a zis ca are nevoie de manusi pentru plimbari scurte in si afara din oras de aia am recomandat manusi scurte , le scoti si le pui mai des. La plimbari lungi , manusi lungi . Editat Februarie 21, 2017 de remu1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andre1 Postat Februarie 23, 2017 Autor Share Postat Februarie 23, 2017 Multumesc frumos tuturor pentru sfaturile date. Caut in continuare desi cred ca le voi alege pe cele Held. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yglos Postat Octombrie 10, 2018 Share Postat Octombrie 10, 2018 Rog o recomandare de magazin cu manusi de piele pentru toamna/primavara, nici groase dar nici subtiri, pret decent. Am gasit un model frumos cu protectii, la magazinul de la Cotroceni Sector 6, dar numai marimi mici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Octombrie 11, 2018 Share Postat Octombrie 11, 2018 Încearcă la Louis, acolo am văzut multă piele. Din ce țin minte stocul este cam amărât. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yglos Postat Octombrie 11, 2018 Share Postat Octombrie 11, 2018 Louis are multe de vanzare, dar tot ce tine de echipament, nu se poate lua de pe net. Lucrurile astea se probeaza ca sa-ti vina bine si sa fie marimea potrivita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Octombrie 18, 2018 Share Postat Octombrie 18, 2018 Incearca la shop4moto sau Motodiscount,daca esti din Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yglos Postat Octombrie 18, 2018 Share Postat Octombrie 18, 2018 Am luat de la 11 iunie, mersi frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Februarie 25, 2019 Share Postat Februarie 25, 2019 Ca sa nu deschid topic nou intreb aici. Ma gandesc sa imi iau o pereche de manusi pentru vreme rece, de preferat si waterproof. Adica sa le pot purta la inceput/final de sezon (mar-apr si oct-nov sa zicem). Ma intereseaza unele medii, usoare, dar nu le exclud neaparat pe cele lungi. Si sa nu fie incomode, grosolane. Ma uitam la Clover si la unele Mechanix aduse de catre un coleg de aici prin 4riders.ro, pe care nu le mai gasesc pe site. Nu am cautat prea mult, testez terenul momentan. Cloverul l-am testat in magazin, pare ok, dar nu stiu cat de bine rezista la vreme mai rece, sa zicem 5 sau <5 grade. Voi ce folositi, ce ati recomanda? Ca buget sa fie un pret corect, nici ieftine sa inghet in ele si sa dau banii degeaba, dar nici prea scumpe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Februarie 28, 2019 Share Postat Februarie 28, 2019 Nimeni nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Februarie 28, 2019 Share Postat Februarie 28, 2019 Din ce am vazut la colegi, pentru vreme rece sint bune doar alea cu "licurici". Urmeaza sa trec si eu pe acumulatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Februarie 28, 2019 Share Postat Februarie 28, 2019 Care cu "licurici", ca nu am auzit pana acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Februarie 28, 2019 Share Postat Februarie 28, 2019 (editat) Incalzire electrica. Am avut 3 perechi de piele si cu termice pe dedesubt ..... degeaba daca pleci la drum lung cind afara se anunta +10 grade dar la ora 7-8 am sint 1-2 grade. PS. Este adevarat ca n-am mansoane incalzite si nici aparatori, dar si ei cu toate astea, cind este frig ..... pun electricele. Editat Februarie 28, 2019 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Februarie 28, 2019 Share Postat Februarie 28, 2019 Da, știu de ele, doar ca nu știam denumirea "din popor". Știu ca sunt the shit, mai ales în combinație cu manșoane și handguards. Pe mine mă interesează ceva mai ocazional as zice, în nici un caz încălzite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate