robertd Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 (editat) Salutare ! Este cineva din Bucuresti interesat de adventure touring, plimbari touring cu valente offroad ? Intreb deoarece sunt recent mutat in Bucuresti si nu stiu nici un offroadist. Preferinte personale legat de plimbari: mers cat mai putin posibil pe asfalt, daca e nevoie in general cu 110-120 max, enduro peisajistic soft- medium ( camp, urcari, forestiere, drumuri de taf, etc, nu ma dau inapoi de la un pic de noroi sau cand drumul devine mai naspa, insa nu-l caut in mod deosebit). pus o poza cu angrenajul vechi, si una cu cel nou . Editat Februarie 22, 2017 de robertd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 (editat) Bucuresti, offroad? Gropi, noroaie, balti, vaci si boi, rahati: privelistea de zi cu zi! ...glumesc. Sigur vei gasi colegi de plimbari. Editat Februarie 22, 2017 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 In primavara planific sa achizitionez un motor care sa imi permita asa ceva, te-am trecut pe lista sa iesim la plimbare, sper sa ni se alature si altii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan d Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 M-am abonat , sunt interesat si eu. Deocamdata e cam frigut, dar din aprilie-mai incolo putem organiza ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jimmy24 Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 Ai si de la mine o abonare. Sa se faca mai ok afara sa scot si eu rinoceru din garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 Oho...mai suntem! Numai sa ne potrivim la program si la trasee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Februarie 22, 2017 Autor Share Postat Februarie 22, 2017 Apai sa ne hotaram cand o fi sa facem un grup inchis pe facebook, sa postam iesiri, si tot tacamul. Looking forward spre drumuri noi. Imi aduc si eu motorul in 2-3 saptamani sper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 (editat) hm, de ce pe feisbuci si de ce inchis? Aici in vazul tuturor nu e ok? Editat Februarie 22, 2017 de krong28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Februarie 22, 2017 Autor Share Postat Februarie 22, 2017 Sau zici, nu cred ca conteaza prea mult mediul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 (editat) Vin si eu. Parca mai e un topic de genul asta pe Buc. Editat Februarie 22, 2017 de wawessh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Februarie 22, 2017 Share Postat Februarie 22, 2017 Soft Enduro se numeste.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 Bai dane tu ti-ai luat motor și acum ești smecher?Pai cum am fost noi la giurgiu mergea si cu rotile de supermoto.Te duci azi sa ridici mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Februarie 23, 2017 Share Postat Februarie 23, 2017 mdea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuluman Postat Martie 18, 2017 Share Postat Martie 18, 2017 Ma bag si eu.Hai ca da acum si caldura!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Martie 25, 2017 Share Postat Martie 25, 2017 (editat) Io am inceput cu 200km mixt! Mai mult asfalt si mai putin colb! Sambata urmatoare care/unde mergem? Editat Martie 25, 2017 de krong28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Martie 25, 2017 Share Postat Martie 25, 2017 Am putea sa mergem undeva sambata viitoare, trebuie sa vedem cum se anunta vremea ca acum o saptamana asa ziceau si de weekeendul asta: frumos cald toate bune si tzeapa ... frig si vant. Ca fapt divers, astazi am iesit de la spalatorie cu Honda mea, aveam spuma pe roti (+frig + ud), nu mi-am dat seama si cand m-am infipt in gaz, era sa cada motorul pe mine la 20km/ora ) din fericire l-am redresat la tzanc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Martie 25, 2017 Share Postat Martie 25, 2017 Plimbarile sunt doar pe langa Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Martie 25, 2017 Share Postat Martie 25, 2017 Deocamdata, pana se incalzeste mai la N, da! Din mai, daca vremea permite, turele se vor concrentra spre munte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Martie 27, 2017 Autor Share Postat Martie 27, 2017 Eu n-am mai zis nimic pentru ca inca nu mi-am scos mobra din service, schimbat anvelope, ambreiaj, kit de lant, bujii, releu de incarcare, sinc carburi etc, mai trebuie doar sa o inmatriculez and I'm good to go. In vreo 2-3 saptamani voi iesi si eu cu voi . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exe Postat Martie 27, 2017 Share Postat Martie 27, 2017 Ma bag si eu, suna bine! Oare as putea sa ma alaturi de voi pe SuperMoto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 oh.....desigur! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exe Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 Singura problema cu care ma infrunt mereu offroad o reprezinta cainii, nu ursii, nu lupii etc. ci cainii, am avut o exp neplacuta prin padurea manoleasa langa buc, ma plimbam lejer cu un pitbike si deodata vreo 10 daca nu mai multi si mari gen ciobanesti m-au alergat bine de tot ), alta data pe la camineasca si tot asa. Voi ce parere aveti despre asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 Bagi in seama toate prostiile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exe Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 Propun sa exploram padurea Comana in lung si-n lat, bineinteles softenduro pe traseele marcate, fara sa facem ravagii, sau veniti voi cu propuneri I'm in! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Martie 28, 2017 Share Postat Martie 28, 2017 exe...se pare ca te plimbi cu cine nu trebuie/cum nu trebuie...de te alearga cainii! Padurea Comana e ditamai parcul Natural...cu regim special...deci NU! Daca vreti sa explorati paduri in zona de sud recomand padurea Ciompu! Mai la sud e o zona geniala ptr offroad...dar f pacatoasa primavara caci e f multa apa acuma! In f de care si cu ce pneuri merge alegem/facem un traseu sambata daca ne permite vremea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate