cristian 08 Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 La ora 7:45 la Petrom Chitila. Voi fi acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rideordye Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 Salut! Din pacate de data asta nu pot veni. Maybe next time! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 Eu o sa intarzii un pic! Ajung la ora 11, si ca sa nu stati dupa mine(caci nu merg preventiv, merg incet), ne vedem pe traseu! O sa alimentez la Lukoil(vin din sud), traversez Dambovita pe pod, prima stanga si apoi ne vedem pe Valea lui Ecle(asa-i zice Google). Kip in tuci aici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihalacheM Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 Salut, de poate să mă primiti și pe mine in grupul vostru? Sunt proaspăt posesor de soft enduro și aș vrea să scap de arșița din București și sa ies pe traseu .Dețin un BMW f650 gs. Mulțumesc frumos. Aștept să învăț de la voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 Bineinteles! Nu-i un grup clasic! Vine care vrea si-i convin conditiile agreate de majoritate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan d Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 (editat) Eu o sa fiu in Rucar (la Petrom) la 10:45-11:00. Editat August 4, 2017 de bogdan d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihalacheM Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 Întâlnirea este după capătul tramvaiului 45 la prima benzinărie, unde a fost Petrom nu, acum este OMV parca. Cu mare plăcere vin și eu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian 08 Postat August 5, 2017 Share Postat August 5, 2017 Eu am ajuns la OMV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaio07 Postat August 6, 2017 Share Postat August 6, 2017 Cam cati oameni se strang la iesirile voastre? Si cat de departe mergeti, in medie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat August 6, 2017 Share Postat August 6, 2017 2-7! 150km! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan d Postat August 6, 2017 Share Postat August 6, 2017 Fu interesanta tura asta, mai ales la coborare pe un drum mai "drept", pe harta cel putin Protagonistii: Momentul ala in care in spatele tau tuna si se dezlantuie potopul, dar pe tine te doare-n plua ) Alte cateva poze: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat August 7, 2017 Share Postat August 7, 2017 (editat) "Interesanta" tura, mai ales coborarea in Gura Pravat! Dar nici cu urcarea/ coborarea de pe Papusa nu mi-e rusine! Editat August 7, 2017 de krong28 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat August 7, 2017 Share Postat August 7, 2017 Fara poze e de prisos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan d Postat August 7, 2017 Share Postat August 7, 2017 Am facut un grup de Whatsapp, ca sa putem comunica mai usor, sa planuim urmatoarele iesiri, etc. Trimiteti-mi mie sau lui Krong mesaj cu numarul de telefon, si va adaugam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat August 7, 2017 Share Postat August 7, 2017 sau nu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat August 7, 2017 Share Postat August 7, 2017 Sar'mana, ma are Wrong-ul daca-i face placere ma baga daca nu ma lasa pe margine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat August 7, 2017 Share Postat August 7, 2017 cum zicea Krong, nici ei, nici eu n-am ajuns pe varf pe Papusa ne-a iertat ploaia cu putin, da' cine cauta gaseste, pe Cheia pe inserat ca sa mai treaca timpul si sa se usuce soseaua, gumele mele fiind fatale pe asfalt ud, un pic de Ciucas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SUN_83 Postat August 7, 2017 Share Postat August 7, 2017 Ei, mult mai bine asa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat August 16, 2017 Share Postat August 16, 2017 Ptr sambata/duminica propun Malita! » Post actualizat in 25 Aug 2017 12:04 Pentru maine propun Creasta Baiului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminst2008 Postat August 27, 2017 Share Postat August 27, 2017 Salutare. Are cineva de gand sa mearga in aceasta dupa-amiaza la Coclau in Bucuresti? Sunt oarecum nou in lumea enduro/adventure si as dori sa fac cateva exercitii de echilibru, mers incet in scarite, 8-uri etc. dar nu as merge singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat August 31, 2017 Share Postat August 31, 2017 Care iese sambata la ceva munte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Octombrie 10, 2017 Share Postat Octombrie 10, 2017 Careva dornic de o iesire de poze la zapada duminica ? (sper sa mai fie zapada duminica) Grohotis, Iezer, Leaota din Valea Badenilor, Podeanu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan d Postat Octombrie 12, 2017 Share Postat Octombrie 12, 2017 Tu nu esti in grupul de Whatsapp? Vezi ca intreba cineva acolo de iesire. Forumul se pare ca scoate notificarile la topic, sunt convins ca urmaream postarile noi..dar se pare ca nu.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Octombrie 20, 2017 Share Postat Octombrie 20, 2017 Iese careva maine pe langa Buc? Vremea va fi exemplara! » Post actualizat in 04 Nov 2017 19:18 maine iesim iar, la sud de Buc! Intalnirea e pe malul drept al Argesului sub podul de la 1 Decembrie, ora 11! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Noiembrie 6, 2017 Share Postat Noiembrie 6, 2017 urcare spre Iezer dinspre Bratia, speram sa ajung la Crucea Ateneului dar deja sus este prea mare zapada pentru ce gume naspete am acum . completat traditional cu Campulung Rucar Bran - Paraul Rece, cam 80% distractiv din cauza umezelii pe sectoare umbrite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate