ggobi Postat Iunie 24, 2017 Share Postat Iunie 24, 2017 E mai sus o leaca, B- Brebu- Pietriceaua-Grohotis-variante...--Cheia-B . ora 8 la MOL langa McD pe iesirea spre Ploiesti, dupa centura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iunie 24, 2017 Share Postat Iunie 24, 2017 Am rămas cu sechele după ture cu bicla în zona aia Două ture de câte 11-12 ore. În prima am văzut lupul și în a doua cred că s-a auzit ursul... dar era foarte noapte, bine că eram mulți. În principiu aș veni. Dar după 8 jumătate, mai degrabă 9. Abia acum am ajuns acasă de pe Iezer. Coborârea aia e în cap. Am mers mult pe lângă ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Iunie 24, 2017 Share Postat Iunie 24, 2017 OK, 9 Noi numai lupi am fugarit in apropiere de crucea alba din padure, ursu' inca nu ne-a salutat... La zgomot de motoare se ascund toate jivinele. Tre' sa-i pui niste gume mai salbatice lu' BRPorcu' si-i dai pe coborare pe sistem ''bal sau spital'' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iunie 24, 2017 Share Postat Iunie 24, 2017 Am, dar se mănâncă repede pe asfalt și sunt și nesigure. Oricum pe pietrele alea... aluneca oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Iunie 24, 2017 Share Postat Iunie 24, 2017 Am rămas cu sechele după ture cu bicla în zona aia Cand mai iesi cu bicla baga si la mine un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iunie 24, 2017 Share Postat Iunie 24, 2017 nu prea mai duc bicla, ca m-am ingrasat ca porcu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Iunie 25, 2017 Share Postat Iunie 25, 2017 A fost o tura de pomina, cu o gramada de trante! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danok Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 Mâine ceva ieșire ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 Din pacate maine muncesc! Altfel.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danok Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 E buna și munca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 Da, ptr magari si tractoare! Tractor nu sunt...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 O sa fim la Bradulet Ag, unde sunt 2 adunari, una de MZ-isti si una de XTZ-isti, probabil urcare forestieristica pe Malita, eventual joaca pe langa drum pentru cine vrea. Am desenat si un plan mai offroad spre vf Ghitu, dar nu stiu daca o sa fie timp, duminica pare ca vine ploaie. Plec maine la 7 de la Petrom Militari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danok Postat Iunie 30, 2017 Share Postat Iunie 30, 2017 Mz??alea vechi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Iulie 5, 2017 Share Postat Iulie 5, 2017 Si pe unde mai vreti sa mergeti? Eu ma gandesc sa imi iau si un 2T.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Iulie 5, 2017 Share Postat Iulie 5, 2017 Și ce mai aștepți?2t rulzzz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Iulie 5, 2017 Share Postat Iulie 5, 2017 (editat) Inca nu m-am decis daca sa raman pe KTM sau sa trec la BETA. Nu m-am decis nici ce cilindree sa iau. Ma bate gandul sa iau o duba si nu doar remorca.Daca analizam si pretul unui 2T, m-am invartit si dupa motoare de 1000 si ceva de euro pana pe la 5000. Macar mi-am luat echipament dedicat de enduro. Stiu sigur doar vreau si un 2T. Am incercat acum 1 saptamana si o Beta de trial. Interesanta senzatia, se muleaza perfect pe :" ai scapat ambreiajul, ai scapat si ghidonul din maini". Pana te obisnuiesti cu cutia super scurta si cuplul. Editat Iulie 5, 2017 de wawessh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Iulie 5, 2017 Share Postat Iulie 5, 2017 Trial are ambreiaj on-off,te omoară la enduro,eu de puțin timp am învățat să patinez ambreiajul,plus suspensiile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Iulie 7, 2017 Share Postat Iulie 7, 2017 Maine, careva - cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Iulie 7, 2017 Share Postat Iulie 7, 2017 Da facem un enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Iulie 13, 2017 Share Postat Iulie 13, 2017 Sambata mergem pe Iezer! Care vrea sa mearga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan R Postat Iulie 14, 2017 Share Postat Iulie 14, 2017 Eu merg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Iulie 15, 2017 Share Postat Iulie 15, 2017 Hai ca nu ne-a plouat mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Iulie 19, 2017 Share Postat Iulie 19, 2017 E careva liber maine sa iesim la o forestiereala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Iulie 27, 2017 Share Postat Iulie 27, 2017 Leaota sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Iulie 28, 2017 Share Postat Iulie 28, 2017 Ce traseu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate