Gixu. Postat Ianuarie 7, 2007 Share Postat Ianuarie 7, 2007 (editat) Salut,de ceva timp caut un motor bun si la bani putini,se pare ca l-am gasit!...Va urma Editat Aprilie 5, 2014 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Ianuarie 7, 2007 Share Postat Ianuarie 7, 2007 pai baga tata poze..si bucura te de ea si pana la primavara ai grija sa o faci brici.,. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karpatenwolf Postat Ianuarie 7, 2007 Share Postat Ianuarie 7, 2007 (editat) Salut,de ceva timp caut un motor bun si la putini bani,se pare ca l-am gasit!...Va urma Baga niste poze frate si succes la cioparit ,din astea se scot dintre-ale mai faine cafe-resuri. Editat Aprilie 5, 2014 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 10, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2007 (editat) Salut...De "cioparit" nu prea merge pt ca e dusa catre latura ei "sportiva"....Azi am scos-o prima data la o tura prin oras si cu toate ca la inceput a facut figuri ,s-a dat pe brazda si a mers super.Asfalt uscat...Apropo,sunt singurul cu xs 650 de pe forum? Editat Aprilie 5, 2014 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdrianP Postat Ianuarie 11, 2007 Share Postat Ianuarie 11, 2007 Nu e clar ce motor ai : in titlu scrie xj 650 , asta inseamna 4 cilindri , iar in ultima interventie intrebi daca esti singurul cu xs 650 , care dupa cate stiu eu este cu 2 cilindri paraleli.Oricum amandoua sunt motoare grozave , daca zici ca e si in stare buna atunci te felicit. Sa o stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 13, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2007 (editat) Salut, imi pare rau pt confuzia creata,am vrut sa scriu xj si a iesit xs ....Motorul e xj 650 Editat Aprilie 5, 2014 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 pozeeee, vrem pozeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Ianuarie 18, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2007 pozeeee, vrem pozeeee in curand...promit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 7, 2007 Autor Share Postat Februarie 7, 2007 (editat) In curand...promit... Poze Editat Aprilie 10, 2014 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiki Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 frumos motorul mie imi plac foarte mult japonezele astea mai vechiute.sa ai bafta de el.auzi am o intrebare pt tine.crezi ca as mai putea gasi o pereche de amortizoare cum ai tu pe spate?si cam la ce bani ar fi daca tot esti prin germania? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Februarie 11, 2007 Autor Share Postat Februarie 11, 2007 (editat) frumos motorul mie imi plac foarte mult japonezele astea mai vechiute.sa ai bafta de el.auzi am o intrebare pt tine.crezi ca as mai putea gasi o pereche de amortizoare cum ai tu pe spate?si cam la ce bani ar fi daca tot esti prin germania? Sory man,habar n-am...Pe aici e mai ieftin sa-ti iei una intreaga... Editat Aprilie 10, 2014 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 pam pam... oldies but goldies Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 (editat) Gixule, felicitari pentru initiativa, xj650 e printre modelele din care pot iesi cafe-uri reusite (CB750, gs850 si XS-ul la fel astea ar fi cateva "donatoare"). La cafe merge sa lasi din jugur furca o idee mai jos si sa lasi semighidoanele sau poti sa gasesti o furca USD potrivita si sa folosesti ghidon Clubman (personal imi place mai mult cum arata) @Kiki, vezi pe ebay.de, daca ai noroc dai peste vreo licitatie si le scoti si mai ieftin.Spor la cafelit, abia astept sa vad ce reusesti. Editat Februarie 13, 2014 de crazydanutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
X-eL Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 (editat) Ar fi putin ciudat sa lucreze de 7 ani tot la motoru' ala... Editat Februarie 13, 2014 de X-eL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Samo Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 scuze, m-am luat dupa ultima postare,nu m-am uitat la data celorlalte postari. Poate lucreaza de 7 ani, cate un surub pe zi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deleted Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 =)) da am readus topicul la viata sa ii trezesc amintiri lui Gixx ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Februarie 17, 2014 Share Postat Februarie 17, 2014 SIngura mobra cu adevarat frumoasa pe care a avut-o Gixu Mi-a parut rau mie cand a vandut-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Februarie 17, 2014 Share Postat Februarie 17, 2014 Daca citeste vre-un grammar nazzi prima postare... o ia daraua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Februarie 17, 2014 Share Postat Februarie 17, 2014 Daca citeste vre-un grammar nazzi prima postare... o ia daraua. ..si isi ia si o suspendare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Aprilie 5, 2014 Autor Share Postat Aprilie 5, 2014 Baaa, lasati topicul la locul lui, in cutie! )) Motorul e de mult oale si ulcele, a fost frumos dar a trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Krane Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 Stati domol ca nu e oale si ulcele . Si-a tras toale de tracker/bobber si se odihneste un pic. Astea sunt de acum 1 an si mai am ceva de lucru la ea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Aprilie 15, 2014 Share Postat Aprilie 15, 2014 (editat) Ce bine e sa fii moderator, iti editezi posturi din 2007 in 2014 fara nici o problema ... Te uiti azi vezi una, te uiti peste un an, vezi alta, si uite asa ai impresia ca esti nebun ) Editat Aprilie 15, 2014 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate