cmatei Postat Mai 17, 2004 Share Postat Mai 17, 2004 Condoleante... Anul asta e cam negru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Raven Postat Mai 17, 2004 Share Postat Mai 17, 2004 Dumnezeu sa-l odihneasca ! Condoleante ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Mai 17, 2004 Share Postat Mai 17, 2004 Dumnezeu sa te aiba in paza Adriane... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SVR Postat Mai 17, 2004 Share Postat Mai 17, 2004 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Sincere condoleante familiei si prietenilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Katy Postat Mai 17, 2004 Share Postat Mai 17, 2004 Sincere condoleante familiei. Dumnezeu sa-l odihneasca. Katy si Daniel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spideru Postat Mai 17, 2004 Share Postat Mai 17, 2004 Gloria Brotherhood isi exprima sincerele condoleante si dorinta ca acolo in cer va gasi acele drumuri numai bune de batut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucur Postat Mai 17, 2004 Share Postat Mai 17, 2004 In momente ca acesta ne ridicam privirea si intrebam "De ce?" "De ce el?" "Merita asta? Daca da atuci ce merita canalia care l-a lovit?" Dumnezeu sa il odihneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_florea Postat Mai 18, 2004 Share Postat Mai 18, 2004 Sa-i fie tarana usoara. E tragic ce se poate intmpla in Romania.Aveti grija!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
octa Postat Mai 18, 2004 Share Postat Mai 18, 2004 sincere condoleante celor din jurul sau. am o nesfarsita parere de rau pentru ce i s-a intamplat lui Drogy... sper ca acolo, sus, sa i se indeplineasca toate dorintele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jimmy Postat Mai 18, 2004 Share Postat Mai 18, 2004 Dumnezeu sa-l odihneasca în pace ! Condoleante familiei si prietenilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T.A.Robert Postat Mai 18, 2004 Share Postat Mai 18, 2004 condoleante. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KioN Postat Mai 18, 2004 Share Postat Mai 18, 2004 Tragic... Dumnezeu sa-l aiba in paza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Mai 19, 2004 Share Postat Mai 19, 2004 Tocmai vin de la mormantare ... trist de tot ... Dumnezeu sa-l odihneasca ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike Postat Mai 19, 2004 Share Postat Mai 19, 2004 Dumnezeu sa-l odihneasca... Condoleante tuturor celor care l-au cunoscut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorad Postat Mai 19, 2004 Share Postat Mai 19, 2004 Dumnezeu Sa~l ierte si condoleante familiei!Sunt alataturi de prietenii lui indurerati! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slopa Postat Mai 19, 2004 Share Postat Mai 19, 2004 "Carved upon your stone Your body lies, but still you roam" Dumnezeu sa te ierte Adi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki mic Postat Mai 19, 2004 Share Postat Mai 19, 2004 sincere condoleante familiei si prietenilor am sperat si eu ( toxic max ) ca nu o sa scriu aceste cuvinte... greu sa mai spui ceva acum cand pt. el este prea tarziu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandi Postat Mai 19, 2004 Share Postat Mai 19, 2004 Dumnezeu sa-l odihneasca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roa Postat Mai 19, 2004 Share Postat Mai 19, 2004 astazi l-am condus cu motoarele pe ultimul drum pe prietenul nostru Droghy; a fost cea mai frumoasa inmormantare, cu o defilare tacuta si mers incet cate 2 pe banda, simfonia motoarelor cand l-am scos din capela, a doua simfonie cu urletele motoarelor inconjurand mormantul, dupa ce a fost acoperit cu pamant; vibra totul de urlete de motoare si durere; defilarea celor 35 de motociclete a continuat la Adi acasa, unde i-am salutat pe toti vecinii si prietenii sai, deasemeni cu urletele motoarelor sfasiate ca si sufletele noastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roa Postat Mai 19, 2004 Share Postat Mai 19, 2004 fie ca cheful si dragostea ta pentru viata sa ne inconjoare pe toti si sa ne umple golul mare din piept cu care plecam la Cluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sacal Postat Mai 20, 2004 Share Postat Mai 20, 2004 aveti grija de voi, sa ajungeti bine la cluj. .... pacat, mare pacat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crz-one Postat Mai 23, 2004 Share Postat Mai 23, 2004 Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !!!! ceeace am citit a fost prea mult pt. mine .. mi-au dat lacrimile. Am fost si eu la intalnirea de la cj unde l-am vazut pe Orestte facand sa iasa urlete si schije din esapament dar la vremea respectiva nu stiam ce inseamna, abia acum mi-am dat seama ca " miile de ture " sunt defapt miile de rugaciuni si ganduri care se indreapta spre un singur suflet " SERDARI ADRIAN " PS: i-mi cer scuze ca am stat cu ochii atintiti si am facut poze la esapamentul topit ! Daca am gresit numele celui care a fost pe gsx-r, scuze inca o data ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
$ilver Postat Mai 23, 2004 Share Postat Mai 23, 2004 Dumnezeu sa-i dea odihna si iertare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
santy Postat Mai 23, 2004 Share Postat Mai 23, 2004 si cand te gandesti ca nici nu era pe motor...... nu mai am cuvinte Condoleante familiei si prietenilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FZS1000 Postat Mai 24, 2004 Share Postat Mai 24, 2004 Condoleante si Dumnezeu sa-l odihneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate