radu2000v Postat Iunie 12, 2017 Share Postat Iunie 12, 2017 Eu asa mi-am schimbat rulmentii la EXC-F 450: Baietii astia mai au si alte chestii interesante la ei pe site: http://www.garagenight.tv/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radovan_eu Postat Februarie 27, 2019 Share Postat Februarie 27, 2019 Imi poate spune cineva cu exactitate codul rulmentilor la Honda Deauville 650? Ce producatori de rulmenti folositi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Super Zero 6 Forty Postat Aprilie 9, 2019 Share Postat Aprilie 9, 2019 La 27.02.2019 la 21:36, Radovan_eu a spus: Imi poate spune cineva cu exactitate codul rulmentilor la Honda Deauville 650? Ce producatori de rulmenti folositi? http://www.4riders.ro/cumpara/rulmenti-conici-jug-all-balls-22-1020-434 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radovan_eu Postat Aprilie 9, 2019 Share Postat Aprilie 9, 2019 Multumesc, am rezolvat cu ceva timp in urma. Voiam codul pentru a cauta rulmenti SKF dar dupa ce am gasit codul, nu stiam dimensiunile simeringurilor, protectiilor de cauciuc asa ca am cumparat setul All Balls. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 22, 2022 Share Postat Aprilie 22, 2022 TA700, cămășile feste cu cadrul, o bucurie să extragi ruginile astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Aprilie 22, 2022 Share Postat Aprilie 22, 2022 inginerii astia care s-au gandit la mecanici .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobiletron Postat Aprilie 22, 2022 Share Postat Aprilie 22, 2022 24 minutes ago, Lucian_M said: TA700, cămășile feste cu cadrul, o bucurie să extragi ruginile astea. Exista o presa de extras camasi de rulmenti, m-am lovit de aceeasi problema la un BMW R60 si am fost nevoit sa sudez niste fiare de camasa rulmentului ca sa am in ce sa bat. Solutia corecta este o presa de extras camasi de rulment: Problema e ca sunt destul de scumpe si nu stiu cat de universale sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 22, 2022 Share Postat Aprilie 22, 2022 (editat) Dacă îți spun că nu au mers depărtate nici cu dalta... Marginile feste, niciun pic de spațiu. Și rulmenții subdimensionati. Ce scule șmechere are tipul și cum lucrează... Editat Aprilie 22, 2022 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Aprilie 22, 2022 Share Postat Aprilie 22, 2022 @Lucian_M am scris aici legat de aceeasi problema: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 22, 2022 Share Postat Aprilie 22, 2022 (editat) M-am uitat și în manual, se scot cu o tijă lungă și ciocan. Marginea interioară a cadrului e fix la nivel cu cea a cămășii rulmentului, m-am chinuit o oră cu daltă, extractor, dorm lung, până n-am băgat biaxul, nu am reușit. Ulterior am scos cămășile, curățat, gresat, montat cele noi etc. Până acum, fiecare Honda a fost cu dichis la rulmenții jugului, spre deosebire de celelalte japoneze la care am mai bijuterit. Acestea au măcar o crestătură în jug, unde ai loc să lovești in cămașă. Mă rog, nu mă plâng pentru atâta lucru, dar ideea e că puteau să facă cele două canale, eventual să facă mai late cămășile rulmenților, cum e la alte mărci, unde țeava aia e aur curat. 2 mm de cămașă "la vedere" e fix ce trebuie. Dornul meu e o tijă de la un telescop vechi, e destul de dur cât să suporte lovituri zdravene, totuși fără să strice cămășile noi, dacă nu am driverele potrivite în set..chiar, de ce au pus rulmenți așa de mici pe o mobra destul de mărișoară? Pe bune, parcă au făcut economie de metal, intenționat ca să nu țină mult. Dar mai poate fi o chestie: dacă a umblat altcineva înainte și a pus niste rulmenți mai anemici?! Că nu-i exclus... Editat Aprilie 22, 2022 de Lucian_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate