Beatrice Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Sambata s-a anuntat vreme frumoasa la bulgari (cel putin momentan) deci merge de o tura scurta. Traseul ar fi asta: https://goo.gl/maps/GDzK3JQAkhH2 Punct si ora de intalnire: Petrom Jilava, ora 09.45, plecare 10 (am ales benzinaria asta pentru ca la aceeasi ora mai sunt niste baieti la OMV-ul din 1 dec care au alta tura si nu vreau sa ne incurcam ) Se mananca ceva prin V.T., facem bucla si inapoi acasa. Viteza o sa fie relativ lejera: 100-120 maxim, ca trebuie sa mai ajungem bine si la alte ture mai importante Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicku_R Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Primiti si incepatori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Martie 29, 2017 Autor Share Postat Martie 29, 2017 De ce nu? In afara de bucla aia, drumu' e drept, deci cred ca tii pasu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yoyomoto Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 Drumul e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Septy Postat Martie 29, 2017 Share Postat Martie 29, 2017 See you there Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai85 Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Daca primiti incepatori si persoane pe care nu le cunoasteti as vrea sa merg si eu. Mai era o tura duminica dar am ceva treaba atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Martie 30, 2017 Autor Share Postat Martie 30, 2017 Daca primiti persoane pe care nu le cunoasteti... Pai nu asta e scopu' forumului? ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai85 Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Stiu dar nah am zis sa intreb, ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicku_R Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Daca primiti incepatori si persoane pe care nu le cunoasteti as vrea sa merg si eu. Mai era o tura duminica dar am ceva treaba atunci Mihai, tu vrei să faci aproape 400km într-o zi pe un Husky? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai85 Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Da, am facut si mai multi. Ma antrenez pentru marea tura din vara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Nu știu ce model ai, dar nu cred că are vreo importanță. Ești rezistent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Intr-adevar este de apreciat "bunavointa" de a merge atatia km pe saua aia precum coada de matura. Ma tenteaza traseul dar nu agreez grupurile mari, cati s-au anuntat ? In schimb mi-ar face placere sa o revad pe Beatrice (salutari). Ma mai gandesc ... pana sambata (daca vin, vin cu un prieten). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Martie 30, 2017 Autor Share Postat Martie 30, 2017 Pai pana acum nu stiu cati suntem. Sunt eu, Septy, Nicku si Mihai, deci 4 E posibil sa mai vina un prieten cu Transalp dar ma anunta maine seara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_cn Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 Vin si eu, daca mai primiti doritori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondacbrF4si Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 (editat) apropo cand mai incalzesti motocicleta nu o mai tura cu motorul rece daca este in ture joase ,laso sa isi faca treaba singura ,mai ales cand iesi de la job » Post actualizat in 30 Mar 2017 19:16 Editat Martie 30, 2017 de hondacbrF4si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Martie 30, 2017 Autor Share Postat Martie 30, 2017 apropo cand mai incalzesti motocicleta nu o mai tura cu motorul rece daca este in ture joase ,laso sa isi faca treaba singura ,mai ales cand iesi de la job » Post actualizat in 30 Mar 2017 19:16 Jar mananca, fum se caca )) I-am lasat relantiul prea jos pentru vremea de afara si avea nevoie de putina turatie. S-a rezolvat intre timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
h4mM3r00 Postat Martie 30, 2017 Share Postat Martie 30, 2017 O sa ma bag si eu. Demult ma gandeam la un traseu pe la bulgari si spre rusinea mea nu am ajuns. Cum se organizeaza, lasam un nr de tel ceva, grup pe facebook ? Sau ne vedem direct acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Martie 31, 2017 Autor Share Postat Martie 31, 2017 Ne vedem acolo. Daca e ceva, dati un mesaj/telefon: 0768.88.00.11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicku_R Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 Nu mai tin minte daca la Veliko accepta lei. Voi va luati leva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xandros Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 (editat) Lei, euro, no problem. Bulgarii stiu sa faca turism. Evident, conversia nu se face la cursul BNR, ca trebuie sa-i schimbe si ei mai departe .. Editat Martie 31, 2017 de Xandros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heinrich08 Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 exista plata cu cardul ) cine mai sta sa schimbe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xandros Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 Boss, da un bacsis ceva nu dam si noi ? Nu de alta dar eu bere calda n-am primit niciodata in BG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvano Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 Ii lasi 2 euro si toata lumea e fericita. Nu se poate sa nu ai niste maruntis prin vreo scrumiera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Martie 31, 2017 Autor Share Postat Martie 31, 2017 Putem sa scoatem de la un bancomat direct leva, sau plata cu cardu si maruntis in euro. Preferabil ar fi sa scoatem de la un bancomat ca e mai rapid, in cazul in care e nevoie... Se mai anunta cineva pentru maine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate