silvian74 Postat Aprilie 3, 2017 Share Postat Aprilie 3, 2017 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Ny Postat Aprilie 3, 2017 Share Postat Aprilie 3, 2017 ...avem o pasiune... ....iar uneori, aceasta pasiune se sfarseste tragic, de cele mai multe ori din vina unuia care da din umeri spunand :- nu l-am vazut! Dumnezeu sa-L odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Aprilie 3, 2017 Share Postat Aprilie 3, 2017 Rip.... pfff . Cand am scris acel comentariu speram sa fie ok. Nici nu mi trecea prin cap ca se va termina asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Aprilie 3, 2017 Share Postat Aprilie 3, 2017 nu am vazut lucru mai nasol decat un maner de genul ala. iti face matele si bazinul praf daca dai frontal in ceva si te prelingi pe deasupra rezervorului (rezervoarele sunt facute sa se indooaie daca dai cu bazinu in ele la partea ingusta) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1n$4n3 Postat Aprilie 3, 2017 Share Postat Aprilie 3, 2017 Inca o dovada despre cat de expus si vulnerabil esti ca si motociclist.. R. I. P. P. S.: Pe mine unul ma sperie cat de neatent am devenit la volan de cand cu telefoanele mobile.. Nu pleci la drum scriind pe whatsapp, dar inevitabil apare o situatie in timpul calatoriei in care cineva iti cerseste atentia la telefon.. Desi eu unul de cativa ani buni atunci cand schimb banda sau atunci cand am de dat prioritate, primul gand este sa iau in calcul ca poate veni un coleg pe doua roti.. Nu mai zic ca de cand am pierdut un prieten bun care a trecut pe verde, ma asigur si cand intru in orice intersectie! Insa nush.. Simt insa ca fara voia mea sunt mai distras de telefon decat in trecut.. Asadar cred ca trebuie luat in calcul tot mai serios de catre motociclisti faptul ca pe langa neindemanarea specifica majoritatii soferilor, pe langa nerespectarea legilor de circulatie pe drumurile publice de catre acestia, pe langa importanta scazuta acordata existentei si a altor categorii de participanti la trafic, a mai aparut si acest diavol care isi baga uneori pe nesimtite coada, numit telefon mobil, ce poate induce la fel de discret un posibil factor declansator de tragedie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Aprilie 3, 2017 Share Postat Aprilie 3, 2017 Ce naiba l-au dus pe bietul om tocmai la Pantelimon cand ai doua spitale de urgenta la 3min de mers cu ambulanta de zona unde s-a produs... Probabil a fost dirijat de dispecerat, daca a fost un SMURD si fara medic(garantat,a fost dirijat catre Pantelimon).In unel e momente camerele de garda nu au capacitatea de a prelua un pacient mai ales intr.o stare grava(lipsa ventilatoare, monitoare). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxxbiker Postat Aprilie 3, 2017 Share Postat Aprilie 3, 2017 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Aprilie 3, 2017 Share Postat Aprilie 3, 2017 Dumnezeu să-l ierte!Condoleanțe familiei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 7, 2017 Share Postat Aprilie 7, 2017 Acum 10 min in benzinaria de la intrarea in Popesti. Mi s.a zbarlit pielea pe mine. Cel putin pe dreapta motocicleta era neatinsa... » Post actualizat in 07 Apr 2017 05:49 Scuze, am postat de pe tel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 7, 2017 Share Postat Aprilie 7, 2017 Scuze, am postat de pe tel Asta se întâmplă când îţi cumperi telefonul din Australia... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Aprilie 7, 2017 Share Postat Aprilie 7, 2017 Gata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate