paulynos Postat Aprilie 16, 2017 Share Postat Aprilie 16, 2017 (editat) Nesemnificativ este timpul castigat prin siplu fapt ca nu mai trebuie sa actionezi ambreiajul. Pai nu explicai ma omule, ca e mai comod si mai rapid sa schimbi asa cand esti inclinat, castigi si timp pe linii drepte, zgaltaie mai putin motoreta ... ce mai vrei? Editat Aprilie 16, 2017 de paulynos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Aprilie 16, 2017 Share Postat Aprilie 16, 2017 Pai nu explicai ma omule, ca e mai comod si mai rapid sa schimbi asa cand esti inclinat, castigi si timp pe linii drepte, zgaltaie mai putin motoreta ... ce mai vrei? Mai sunt de spus dar nu mai zic nimic decat daca ma platesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Aprilie 16, 2017 Share Postat Aprilie 16, 2017 (editat) Mai sunt de spus dar nu mai zic nimic decat daca ma platesti. Coane, acum ce facem? Vino si tu cu poantele tale. daca platestiTM Editat Aprilie 16, 2017 de paulynos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Aprilie 16, 2017 Share Postat Aprilie 16, 2017 (editat) Am inteles ca nu-s probleme sa faca rost de bani... Si asa intreba pe facebook pe grupuri care sunt pasii sa aduca o mobra din italia ) am mai intelws ca si a luat si un laptop i7 . E buna viata de vloger ). Mi a placut mult un clip de al lui in care dadea de toti idiotii din trafic ai ii injura, insa cand am vazut ca se milogeste ca sa repare mobra am zis pas ). Editat Aprilie 16, 2017 de Klaus Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Aprilie 16, 2017 Share Postat Aprilie 16, 2017 Pai ia zi ca sunt chiar interesat, baga restul detaliilor, mai invat si eu ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 16, 2017 Share Postat Aprilie 16, 2017 Si asa intreba pe facebook pe grupuri care sunt pasii sa aduca o mobra din italia ) am mai intelws ca si a luat si un laptop i7 . E buna viata de vloger ). Mi a placut mult un clip de al lui in care dadea de toti idiotii din trafic ai ii injura, insa cand am vazut ca se milogeste ca sa repare mobra am zis pas ). Management prost de purchasing si investment ☺ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Aprilie 16, 2017 Share Postat Aprilie 16, 2017 Pai ia zi ca sunt chiar interesat, baga restul detaliilor, mai invat si eu ceva. Nope,te las doar sa rumegi ideea ca favoritul tau pe care l-ai citat ,s-a retras din activitate pe vremea cind sportivele aveau ghidonul aproape la fel de inalt ca un sport-touring de azi. Schimba mult situatia cand vine vorba de tehnica ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Aprilie 16, 2017 Share Postat Aprilie 16, 2017 (editat) ope,te las doar sa rumegi ideea ca favoritul tau pe care l-ai citat ,s-a retras din activitate pe vremea cind sportivele aveau ghidonul aproape la fel de inalt ca un sport-touring de azi. Schimba mult situatia cand vine vorba de tehnica ... Eu cand ti-am zis ca o sa-i dai si lu' asta suturi in fund... Editat Aprilie 16, 2017 de paulynos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Aprilie 16, 2017 Share Postat Aprilie 16, 2017 Eu cand ti-am zis ca o sa-i dai si lu' asta suturi in fund... Suturile in fund sunt pentru tine ca nu intelegi cat de mult s-a schimbat stilul de mers in ultimii 25 de ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Aprilie 16, 2017 Share Postat Aprilie 16, 2017 du-te bre repede ca te cauta scouterii din GP ... si spune-i si meseriasului care ti-a explicat ce si cum ca imi e dor de el si o sa-l sun in curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Aprilie 16, 2017 Share Postat Aprilie 16, 2017 (editat) Arunca un ochi la o cursa de pe vremuri si o sa vezi cat de putin se puteau apleca pilotii datorita ghidonului inalt. » Post actualizat in 16 Apr 2017 22:00 Cand ajungi in zona de ridicol imi pierd interesul. Editat Aprilie 16, 2017 de goe 75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Aprilie 16, 2017 Share Postat Aprilie 16, 2017 » Post actualizat in 16 Apr 2017 22:24Pe bune,este diferenta in functie de partea de inclinare? Normal ca exista diferenta sau tu ai maneta de ambreiaj si pe dreapta? Vezi ca maneta aia face altceva colegu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Aprilie 16, 2017 Share Postat Aprilie 16, 2017 Imi pare rau colegu dar de data asta ai trecut cu mult sub iq de 80 . Good luck ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Aprilie 16, 2017 Share Postat Aprilie 16, 2017 Eu ti-am intins o ramura de maslin mai devreme, n-ai vrut ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Aprilie 16, 2017 Share Postat Aprilie 16, 2017 Dude,faza cu ignoranta pretinsa merge doar acolo unde ai macar putin habar.La faza asta esti atat de depasit ca ...nu mai are rost sa mai adaugi nimic artificial.Tu poti sa incerci dar nu vad rostul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Aprilie 16, 2017 Share Postat Aprilie 16, 2017 Varu', pana la ora actuala dintre noi doi eu am fost singurul care si-a expus cunostintele si experientele personale inclusiv cu poze si filmulet parca, tu te iei aiurea, ba de un chicken run, ba de vreun blip ratacit.... doar de formulari aiurea-n tramvai si fondul problemei ramane neatins si pana la ora actuala. Stai pe margine si dai cu pietre-n balta cand eu sunt la inotat. Daca te intreb ceva taci malc, un cuvant nu scoti. E uite ca acum e randul meu sa tac malc si tu sa-mi zici una-alta constructiv, bun sau rau ca nu conteaza, ia sa te vad! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 17, 2017 Share Postat Aprilie 17, 2017 Pt Goe si Paulynos, apasti link-ul urmator, poate va inspira. http://www.famtastic.ro/Sala_c1191.htm?FIT=192&IPP=48&ORD=10&ITT=0&REP=2&Paging=true . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Aprilie 17, 2017 Share Postat Aprilie 17, 2017 Pt Goe si Paulynos, apasti link-ul urmator, poate va inspira. http://www.famtastic.ro/Sala_c1191.htm?FIT=192&IPP=48&ORD=10&ITT=0&REP=2&Paging=true . Eu am qs asa ca nu ma intereseaza subiectul catusi de putin . Eram doar curios ce mai scoate paulynos din el si din google search. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Aprilie 17, 2017 Share Postat Aprilie 17, 2017 Bun link JAGI, interesante chestii, am mai invatat lucruri noi, multumesc @goe- da ma pe link, ce daca ai qs, mai inveti si tu una alta ca nu-ti pica gradele. » Post actualizat in 17 Apr 2017 08:13 Pai hai, zi tu care-i treaba la qs, vreau sa invat si eu chestii noi, linkul de la JAGI a acoperit ceva dar nu tot, baga si tu ce stii de qs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Aprilie 17, 2017 Share Postat Aprilie 17, 2017 E fantastic !! The end. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Aprilie 17, 2017 Share Postat Aprilie 17, 2017 Am eu un amic care merge mai smucit asa, si e si mai repezit, o sa-l intreb daca-i lipsesc, tu pastreaza-le pana atunci. Nu de tine ziceam goe, ca noi nu suntem amici, altcineva, nu-l stii tu, persoana importanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Aprilie 17, 2017 Share Postat Aprilie 17, 2017 Era un topic amuzant pana sa intre" zeii" motociclismului pe aici.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Aprilie 19, 2017 Share Postat Aprilie 19, 2017 hahahah, cum te identifici tu cu toti prafarii.... pe undeva incepi sa-ti dai seama ca esti la fel de praf ca asta din film si nu vei avea niciodata reflexe sau inspiratie sau viteza de reactie sau un gram de anticipare .... oare dece? ma gandesc daca nu a facut-o intentionat.... nu are absolut nici o reactie pur si simplu intra in masina grasule,nu stiam ca atunci cand postez, te trezesc din barlog m-ai citit ca pe o carte deschisa,sunt mai rau decat prafarul din clipu' asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Damsteric Postat Aprilie 23, 2017 Share Postat Aprilie 23, 2017 cea mai amuzanta parte din clip mi se pare cand sare o tona de jeg de pe motor exact in momentul impactuluiglumesc, tot clipul cu "suntem si noi moticiclisti" e mai fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate