ENEOS Postat Martie 3 Share Postat Martie 3 Eram doar curios, n-am pt așa ceva din păcate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 3 Share Postat Martie 3 Acum 33 minute, Motologistic a spus: 15.250 Un An vechime 8000 km uuu, bun pret! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faceless_reb Postat Martie 7 Share Postat Martie 7 Salut Marcel! Tocmai m-am inscris la scoala moto, pentru categoria A2. Planuiesc cam in vara sa achizitionez si motor, iar din ce am vazut(din pacate) piata din Romania de motoare a cam luat-o razna. Scriu aici intrucat intentionam sa te contactez la numarul de telefon cand am toti banii pregatiti, insa pana atunci voiam, daca se poate, sa te intreb oare spre ce modele ar trebui sa ma orientez ? Ca preferinte ar fi sportivele, iar singurele 2 chestii ar fi ca as dori motorul sa aibe ABS si sa fie pe injectie. Suma pe care o am in gand (neinclus comisionul tau) ar fi ~3000-3200 de euro. Vazusem in anii trecuti multi care recomandau CBR500R, R3 sau Kawasaki Ninja400 / z400, insa nu sunt sigur daca le-as mai gasi la pretul asta ? Cel putin 500R am vazut doar postari cu motoarele 2023 care ajung la 6000-7000. Crezi ca in suma asta as gasi oricare dintre modelele mentionate sau ar trebui sa ma orientez spre altceva ? Multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 8 Share Postat Martie 8 R3 s-ar putea sa gasesti cu un pic de noroc, dar e si cea mai puturoasa dintre cele mentionate. (Idem cu Ninja de 300) CBR500 e cea mai grea, are aproape cat una de 600 , nu ti l-as recomanda Iar pt Kawa 400 tre sa mai strangi niste banuti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faceless_reb Postat Martie 8 Share Postat Martie 8 Acum 5 ore, apriliacluj a spus: R3 s-ar putea sa gasesti cu un pic de noroc, dar e si cea mai puturoasa dintre cele mentionate. (Idem cu Ninja de 300) CBR500 e cea mai grea, are aproape cat una de 600 , nu ti l-as recomanda Iar pt Kawa 400 tre sa mai strangi niste banuti Nu inteleg la ce te referi la CBR500 ca e "cea mai grea", te referi la pretul ei sau cum ar fi manevrata ? Dintre toate sincer Cbr500R ma atragea cel mai mult, si am vazut-o foarte des recomandata in spatiul online de asta si intreb... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 8 Share Postat Martie 8 Acum 8 minute, faceless_reb a spus: .... "cea mai grea".... are cele mai multe kile dintre mobrele enumerate de tine, mi se pare ca m-am exprimat destul de simplu 200kg vs 170kg.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 8 Share Postat Martie 8 Marcel, te-as putea apela mai târziu în legătură cu un V-strom 1000 2014-2016? Presupun că numărul e același... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Martie 8 Autor Share Postat Martie 8 Acum 18 ore, faceless_reb a spus: Crezi ca in suma asta as gasi oricare dintre modelele mentionate sau ar trebui sa ma orientez spre altceva ? Multumesc mult! Salutare La limita, te incadrezi cu Cbr 500 sau Ninja 400. Zic asta, dorind sa nu aiba mai mult de 30 k km si 7-8 ani vechime ( Abs, evident). Cu R 3, mai greu. Dar, daca esti chiar foarte la limita cu bugetul si iti doresti motor, folosim banii de transport, pentru achiziția motorului, iar partea mea, mi-o dai cand ii ai....o luna, două, cinci, e egal. Găsesc și R3, dar fie cu mici daune/ zgârieturi, fie cu km mai mulți. Acum 7 ore, Lucian_M a spus: Marcel, te-as putea apela mai târziu în legătură cu un V-strom 1000 2014-2016? Presupun că numărul e același... Absolut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 8 Share Postat Martie 8 Discutat, ne reauzim imediat ce am dat motorul. Sănătate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faceless_reb Postat Martie 8 Share Postat Martie 8 Acum 1 oră, Motologistic a spus: Salutare La limita, te incadrezi cu Cbr 500 sau Ninja 400. Zic asta, dorind sa nu aiba mai mult de 30 k km si 7-8 ani vechime ( Abs, evident). Cu R 3, mai greu. Dar, daca esti chiar foarte la limita cu bugetul si iti doresti motor, folosim banii de transport, pentru achiziția motorului, iar partea mea, mi-o dai cand ii ai....o luna, două, cinci, e egal. Găsesc și R3, dar fie cu mici daune/ zgârieturi, fie cu km mai mulți. Absolut! Dintre toate cele mentionate eu chiar spre Cbr 500R ma orientam, ma atrage cel mai mult, ca aspect spun, e o veste foarte buna ca e probabilitatea ca asta sa fie. Multumesc mult pentru raspuns Marcel, o sa te contactez in viitor cand am toti banii pregatiti si termin cu scoala! Spor in toate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Martie 10 Autor Share Postat Martie 10 Tura încheiată, marți plec iar. 8 motoare, intr-o săptămână...pffff Ducati'ul Sport touring roșu, cu genți laterale, arata și funcționează foarte bine și este de vânzare. Aprox 40 k km, an 2000 paprca..Cere 2000 de euro Cele bune ! Gruß, Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat Martie 10 Share Postat Martie 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat Martie 10 Share Postat Martie 10 Ai idee ce pret avea Ducatiul ST din ultimul set de poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Martie 10 Autor Share Postat Martie 10 Da...2000 euro 40 k km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Martie 17 Autor Share Postat Martie 17 Atât s-a putut, in 3 zile de Germania. ..zise Dorel ! Sa va bucurați de motoare! Luni plec iar Cele bune, Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 17 Share Postat Martie 17 Abia aștept să văd ce găsești pentru mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei0909 Postat Martie 22 Share Postat Martie 22 Salutare! As dori sa achizitionez un yamaha mt09, gen 2, din 2017.. undeva pana in 30-35k km, bonus eventual cu toba sport.. in jurul sumei de 7000€ . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Martie 22 Autor Share Postat Martie 22 Salutare Te ajut cu drag, dar va trebui sa ai răbdare doua săptămâni. Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei0909 Postat Martie 22 Share Postat Martie 22 Acum 42 minute, Motologistic a spus: Salutare Te ajut cu drag, dar va trebui sa ai răbdare doua săptămâni. Marcel Nici o problema, momentan sunt in cautare oricum, acolo pana pe mijlocul lui aprilie ar trebui sa gasesc ceva.. Intrebarea este daca aduci moto in tara sau mergi doar pentru transport ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidiu. Postat Martie 24 Share Postat Martie 24 Bună ziua cum pot lua legătura cu dvs pentru o motocicletă din Germania? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovidiu. Postat Martie 24 Share Postat Martie 24 (editat) Un nr de tel va rog Editat Martie 24 de Ovidiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 24 Share Postat Martie 24 Acum 8 minute, Ovidiu. a spus: Un nr de tel va rog Marcel 0744973166 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Martie 28 Autor Share Postat Martie 28 O tura scurta înainte de Paștele Catolic, mai urmeaza una săptămâna viitoare.. Sa va bucurați de motoare! Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iusti Craciun Postat Martie 30 Share Postat Martie 30 La 28.03.2024 la 9:35, Motologistic a spus: Salutare. Aș fi interesat sa-mi aduci un moror de 125. Probabil ori un YZF de prin 2020, ori un CB125R de prin 2021-2022... Important e sa nu aiba multi km (pana in 20-25.000). Cam cat ma costa sa-l aduci si ce recomandari ai avea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Martie 31 Share Postat Martie 31 Salut Marcel, La ce bani ai adus acest Ducati Streetfighter? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate