Patrick_M Postat Iulie 7, 2019 Share Postat Iulie 7, 2019 Willhaben pt austria. Din austria ai cerere? Am vazut preturi interesante cateodata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iulie 7, 2019 Autor Share Postat Iulie 7, 2019 (editat) Din Austria am luat de max 3 ori. Îs extrem de ciudați oamenii. Ca idee, uite caz de o săptămână... Plus ca îs mici țepari si mincinoși (acum fac referire și la vânzătorii de mașini) Editat Iulie 7, 2019 de Motologistic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iulie 11, 2019 Autor Share Postat Iulie 11, 2019 E săptămâna vacilor... Pana sâmbătă, mai urmează un 1200 Gs, în Belgia, Cbr 1100xx, încă un 1290 Adv, un Zx10 și ceva naked 'uri GL' ul e demențial Și săptămâna viitoare sunt full. Verdeață turbata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Iulie 12, 2019 Share Postat Iulie 12, 2019 (editat) Faine scule, dar cum poate arata farul ala la Ktm, parca e ceva extraterestru care adulmeca Bmw-uri, ca sa le toace rulmentii. :)) Editat Iulie 12, 2019 de Patrick_M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanick Postat Iulie 12, 2019 Share Postat Iulie 12, 2019 Jos palaria, un om de nota zece! Numai cunvinte de lauda, rar mai intanesti un asemenea om! Poveatea mea e urmatoarea: am cautat motor in Ro, am fost aproape sa cumpar o aprilia mana(a cedat partea electrica inainte de testare), apoi un nc750( s-a vandut cu o zi inainte sa il testez la honda), apoi o alta experienta urata cu un ungur( am cerut sa fie cu cutie automata, la destinatie normal ca era manuala si foarte scumpa) apoi am apelat la Marcel si intro saptamana aveam motorul acum ma lupt cu birocratia din Ro sa o pot inscrie! din pataniile mele de incepator intr-ale imatricularii va recomand sa aveti totul original pe motocicleta! motorul este o honda nc750sd limitata la 35kw din 2017 la 7012km Multa sanatate ii doresc lui Marcel. Apelati cu incredere la el, veti primi un motor cum nu v-ati fi inchipui ca puteti cumpara din ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iulie 12, 2019 Autor Share Postat Iulie 12, 2019 Te salut și asemenea îți doresc Răzvane. Trebuie subliniat faptul ca: -ți-am cautat-o la dealerii pe care ii cunosc și am reușit sa o iau la pachet cu alt motor, obtinadu-ti o reducere de 700 de euro, dacă bine retin -ți-am adus și piesele originale, toba, codita, semnalizări, doar ca tu ai mizat pe *corectitudinea * inginerului de la RAR și ți-a dat de lucru o ora, cât ți-a luat sa le montezi pe cele originale -fără subiectivism, dar motocicleta este absolut impecabila, ceea ce ma face sa cred ca, cu greu, ai fi găsit în Ro Sa ai noroc de ea! --------- Ultimele achiziții pe săptămâna asta, încă nelivrate în tara Patrick, cu voia Domnului, o sa umplu Tara Românească de Ktm'uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanick Postat Iulie 12, 2019 Share Postat Iulie 12, 2019 As este, de asta le si recomand colegilor sa fie tot original sa treca usor Rar-ul, sa meatereasca pe indelete, nu pe graba si cautand scule ai toate cele. Multumesc mult inca o data. Nu as fi gasit asa ceva in Ro. Le recomand sa caute prin tine, ofertele bune nu se gasesc online. Iar la fata locului altfel se diacuta. Numai bine si pe data viitoare cand voi schimba categoria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 15, 2019 Share Postat Iulie 15, 2019 La 12.07.2019 la 21:32, Motologistic a spus: ............... o sa umplu Tara Românească de Ktm'uri Salut, as avea nevoie de un Duke 390 exclusiv cu ABS bugetul ar fi undeva pe la 3k iepuroi ma poti rezolva? tel. O747 o8*48*48 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iulie 15, 2019 Autor Share Postat Iulie 15, 2019 Ne-a ajuta Domnu' cumva... Stai sa le livrez motoarele din tura asta și ne organizăm Abia am întrat în țară și savurez o cafea "pe limba mea ", pe Piatra Craiului, Bh. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Srg_Aprilia Postat Iulie 17, 2019 Share Postat Iulie 17, 2019 Multumit de experienta cu Marcel. Om serios, profesionist, a avut grija de moto si a adus-o bine. Mi-a dat cateva sfaturi utile la inceput, privind legislatia la achizitia unei moto noi. Recomand! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 17, 2019 Share Postat Iulie 17, 2019 Da-mi doamne niste iepurași sa ii mân in contul omului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 17, 2019 Share Postat Iulie 17, 2019 Acum 2 ore, frigider a spus: Da-mi doamne niste iepurași ......... si daca iarasi nu o sa fii pe faza ca si data trecuta (stii tu ), si fug iepuroii din cont?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 17, 2019 Share Postat Iulie 17, 2019 De data asta e mai greu sa se-ntample. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iulie 17, 2019 Autor Share Postat Iulie 17, 2019 Acum 7 ore, frigider a spus: Da-mi doamne niste iepurași sa ii mân in contul omului RO08BTRLEURCRT0096436401 EUR, Banca Transilvania Tulbure Marcel Sa fii pregătit, în caz ca Zeul tău e ascultător Domnilor, pentru că timpul este important atât pt mine, cât și pentru dumneavoastră, va anunț ca nu am posibilitatea, pana la începutul lui Septembrie, sa aduc alte motoare, decât cele aflate deja pe lista de așteptare. Nu vreau sa va fac sa pierdeți timpul sunandu-ma, ca eu sa fa refuz, pt ca, pur și simplu NU AM LOC. Merg săptămânal, dar e insuficient. Totodată, va mulțumesc pentru încrederea în serviciile mele cât și pentru vorbele aduse la adresa mea. Desigur, în caz de o *urgenta*, gen motor rămas prin Germania sau pe traseu, nr de telefon este același 0744973166 Marcel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iulie 21, 2019 Autor Share Postat Iulie 21, 2019 Niște poze de azi, 21.07, de la startul Mongol Rally 2019, din Cehia, un am făcut o livrare de atelaj Asa ceva, nu vezi în fiecare zi, tre' sa recunosc Work in progres @Mototreff Balog Repet... Pana în prima săptămână din septembrie, când deja, în mare parte sunt cam ocupate locurile, NU MAI AM LOC!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iulie 25, 2019 Autor Share Postat Iulie 25, 2019 Munca în Germania, la doar 46°, e o placere. Sa stai sa legi motoare în duba, unde sauna e pistol cu apa, e *super cool* Și, mai jos va prezint un R850Gs, pt care am făcut 360 km, fiind descris ca "top Zustand", văzut în prealabil de un alt motociclist roman, stabilit în Germania, prieten cu clientul meu. Nu comentez ce fel de motociclist( sau om) o fi, dar.. . ABS'ul nu funcționa, gentile laterale aveau toate balamalele rupte, ulei peste tot( în scut baltea uleiul), cilindrul drept luat la polizor, cric lateral rupt, semnalizări lipite cu banda, zgârieturi cât cuprinde, DOT anvelope 2013, cheia de contact era defapt un ciot, și multe altele pe care nu am mai stat sa le studiez amănunțit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KingOBeer Postat Iulie 25, 2019 Share Postat Iulie 25, 2019 Eu nu mi-am cumparat motor cu ajutorul lui Marcel (pentru ca aveam deja unul), dar m-am mutat din Bucuresti in Praga si nu stiam cum sa-mi aduc si motocicleta. Vreau sa va spun ca Marcel a fost super tare si a gasit o solutie sa ma poata ajuta (de la Cluj la Bucuresti e ceva drum, totusi) - si toate astea contra timp pentru ca se apropia ziua cand eu aveam deja cumparat biletul de avion. Motorul a ajuns teafar in Cehia si totul a fost perfect. Multumesc, Marcel! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iulie 25, 2019 Autor Share Postat Iulie 25, 2019 Sa te bucuri de ea și mare atenție la piatra cubica din Praga... Și mie da duba, pt ca era ud pe jos, mi-a fugit spatele, când am plecat de la tine Pana și polițiștii (mă) trag la umbră, asa grija au de mine Azi, 28.07, merg la București, via Valea Oltului. Dacă va pot ajuta cu transportul unui motor sau ceva de dimensiunea lui, va ajut cu drag. Gratis, evident Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian90 Postat Iulie 30, 2019 Share Postat Iulie 30, 2019 Ai mai adus un VeFeReu? Sa il stapaneasca sanatos noul proprietar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat Iulie 30, 2019 Autor Share Postat Iulie 30, 2019 Am adus, doar ca a fost nou (eu i-am făcut primul kilometru, de proba) Multumesc, am sa ii transmit Btw, e mai frumos al tău Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat August 6, 2019 Autor Share Postat August 6, 2019 Va salut, Deși ma repet... luna august, TOATĂ luna, aduc nemți în concediu la noi în țară. Am de adus în total 32 de motociclete, motiv pentru care, NU am loc nici de jante auto, nici de alte motoare, nici de cutii cu detergenți sau biciclete. Îs motociclete grupate, la diferiți nemți acasă, în diferite zone ale Germaniei, adică doar merg, încarc și am plecat spre România, spre a fi livrate la hotel. Ultima tranșă de nemți o am în 26 august. Deci, loc liber pt motociclete ce urmează a fi cumpărate, am doar după 2 septembrie, când încarc primul motor, care fie vorba între noi, deja ma așteaptă la Frankfurt. Și acum... ultimele achiziții pt românii mei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat August 18, 2019 Autor Share Postat August 18, 2019 Săptămâna 1-7 septembrie, sunt deja plin. Asa că, următorul loc liber, e prin 10 septembrie Cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Nastase Postat August 22, 2019 Share Postat August 22, 2019 Salut Marcel, Un neamt din Munchen asteapta telefonul tau pe 29-30 August. Avem de adus de la el un R1200R cu 3000 cash plus verificarea si transportul tau. Cum facem sa fie bine?! Amanunte pe e-mail. Multam Fain, Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat August 28, 2019 Share Postat August 28, 2019 Salut.Poti face cumva si RAR? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motologistic Postat August 28, 2019 Autor Share Postat August 28, 2019 Salut Dacă e impetuos necesar și nu exista alta varianta pentru tine, Da, te pot ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate