aNNgeL0 Postat Mai 6, 2017 Share Postat Mai 6, 2017 Salut, Am gasit o motocicleta de care sunt interesat sa o cumpar doar ca exista o "problema": Toba scoate sunete de explozie la decelerare( chiar si la turatii mici) si nu am gasit inca pe internet care ar putea fii motivul. Motocicleta in cauza este o Yahama MT03. Stie cineva care ar putea fii cauza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virus3nd3r Postat Mai 6, 2017 Share Postat Mai 6, 2017 daca e toba sport ,este goala complet si din cauza ca lipsesc sitele evacuarea gazelor se face dintr-o data si asa apar exploziile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Mai 6, 2017 Share Postat Mai 6, 2017 Și eu am zis să îmi trag o toba akrapovic, de care sunt f nemulțumit din cauza acelorași explozii pe decelerare. Nu sunt vreun expert, dar îți pot spune ca dacă pun benzină bună, face așa mai puțin.., dacă pun benzina proastă, e horror. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aNNgeL0 Postat Mai 6, 2017 Autor Share Postat Mai 6, 2017 Toba la asta e stock » Post actualizat in 06 May 2017 16:15 Si in plus motorul este intr-un cilindru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virus3nd3r Postat Mai 6, 2017 Share Postat Mai 6, 2017 si daca e stock toba e posibil sa se mai fi dus sitele din interior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aNNgeL0 Postat Mai 6, 2017 Autor Share Postat Mai 6, 2017 Chiar si la sub 10k km ? » Post actualizat in 06 May 2017 17:14 Nu poate sa fie de la supape ? Sa nu inchida bine ? Sau sa scuipe prea multa benzina ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Mai 6, 2017 Share Postat Mai 6, 2017 Poate sa fie și de la aprindere,trage bine ?sau merge că și cum ar fi leșinată? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miha_Alex Postat Mai 6, 2017 Share Postat Mai 6, 2017 Si MT-ul meu face la fel.De 5 ani de cand il am nu a avut nicio problema tehnica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aNNgeL0 Postat Mai 6, 2017 Autor Share Postat Mai 6, 2017 Se comporta asa frecvent ? Adica tot timpu ? Si la cald si la rece ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu Andra Postat Mai 6, 2017 Share Postat Mai 6, 2017 Nu are 10k km oricum o intorci. Daca vrei sa stii in ce interval de km e ia anii de la prima inmatriculare si inmultestei cu 6k km. Ex un model inscris in 2007: 10*6.000=60.000km, cu placere 1. Verifica relantiul/ jocul la maneta de acceleratie(sa fie putin), la toate monocilindrele, daca tragi extrem de putin de acceleratie(in asa fel incat motorul sa nu accelereze, dar sa intre combustibil in el) ies explozii garantat in anumite intervale de turatii(la wr cam 4000-6000) 2. Motorul de MT e cunoscut de altfel pt asta(nu stiu in ce masura cu tobele stock). Poti sa urmaresti test-drive-uri si filmulete in general cu motorul pe youtube, compara cu ce vezi/auzi. 3. Nu e exclusa nici posibilitatea ca supapele pe evacuare sa nu inchida bine, nu iti poate nimeni spune asta doar citind. Daca ai posibilitatea ia un mecanic priceput cu tine data viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Mai 6, 2017 Share Postat Mai 6, 2017 Problema asta am avut-o si eu prin 2014. In cazul meu a fost de la aprindere. Verifica sa fie ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gugal13 Postat Mai 6, 2017 Share Postat Mai 6, 2017 Nu are 10k km oricum o intorci. Daca vrei sa stii in ce interval de km e ia anii de la prima inmatriculare si inmultestei cu 6k km. Ex un model inscris in 2007: 10*6.000=60.000km, cu placere Formula asta nu e neaparat valabila. Lucru ciudat e ca majoritatea MT-03 de pe olx au sub 10k, unul singur am vazut la 20k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aNNgeL0 Postat Mai 6, 2017 Autor Share Postat Mai 6, 2017 Multumesc mult pentru raspunsuri tututor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 7, 2017 Share Postat Mai 7, 2017 Trebuie eliminat pair valve. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sbk750 Postat Mai 7, 2017 Share Postat Mai 7, 2017 unii si-ar dorii sa le mai bubuie cateodata toba si tie nu-ti place ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 7, 2017 Share Postat Mai 7, 2017 Trebuie eliminat pair valve. Adica, mai pe intelesul tuturor, se OBTUREAZA furtunul catre vine din cutia de aer catre capacul distributiei motorului. In felul acesta nu mai intra aer proaspat pe evacuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aNNgeL0 Postat Mai 7, 2017 Autor Share Postat Mai 7, 2017 Nu e vorba ca nu imi place, vreau doar sa stiu daca e o problema sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Mai 7, 2017 Share Postat Mai 7, 2017 Adica, mai pe intelesul tuturor, se OBTUREAZA furtunul catre vine din cutia de aer catre capacul distributiei motorului. In felul acesta nu mai intra aer proaspat pe evacuare. Capac tacheti parca e ala . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 7, 2017 Share Postat Mai 7, 2017 (editat) Eu am dat o solutie la indemina, obturare furtun. Editat Mai 7, 2017 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 7, 2017 Share Postat Mai 7, 2017 Salut, ...... doar ca exista o "problema": Toba scoate sunete de explozie la decelerare...... Asta NU-i problema! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate