george13 Postat Mai 6, 2017 Share Postat Mai 6, 2017 Merge cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Mai 6, 2017 Share Postat Mai 6, 2017 Eu o sa plec spre Alexandropolis in perioada aia, poate ne intersectam o portiune de drum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktor Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 nu suna rau deloc..putem dezvolta ? Sa vedem ce, cat si cum ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george13 Postat Mai 15, 2017 Autor Share Postat Mai 15, 2017 (editat) Noi vrem sa plecam foarte devreme, cam 5 dimineata. Mergem relativ incet si ne mai oprim in Komotinii vreo ora, doua, la un prieten. Putem face Bulgaria impreuna. Am pus waze-ul pentru un traseu si imi apar semne de camere prim Bulgaria. Sunt Radare ? Editat Mai 15, 2017 de george13 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macs Postat Mai 17, 2017 Share Postat Mai 17, 2017 E plin de camere fixe in bulgaria, unele posibil mai noi ca nu imi apareau pe navigon ultima versiune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Mai 17, 2017 Share Postat Mai 17, 2017 E plin de camere fixe in bulgaria, unele posibil mai noi ca nu imi apareau pe navigon ultima versiune Majoritatea camerelor care sunt agatate pe un cadru deasupra soselei si care seamana cu un reflector, sunt pentru controlul traficului, deci inclusiv vigneta, ceea ce nu este cazul motoarelor. Nici cu masina si nici cu motorul, nu am inhatzat niciuna si sunt sigur ca am trecut pe sub ele neregulamentar, lucru de care nu sunt madru! Da-ti bataie baietzi, Bg e prietena motociclistilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Mai 17, 2017 Share Postat Mai 17, 2017 Nu mai e chiar prietena noastra. Anul trecut au aparut niste amenzi de la radarele din BG pentru colegi de forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
macs Postat Mai 17, 2017 Share Postat Mai 17, 2017 Si la amici de ai mei cu masina le-au venit felicitari de la vratsa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george13 Postat Mai 18, 2017 Autor Share Postat Mai 18, 2017 Totuși, Waze-ul este folosit și de bulgari? Că ne-ar mai salva de radare. Bănuiesc, nu consuma multe date, Grecia,Bulgaria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 Am mers întotdeauna cât a încăput la bulgari. Nimic. Pentru motoare, o țară foarte prietenoasă. Sigur, am evitat zona Sofia. Veliko si orice varianta de acolo spre greci/turci este liberă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ASU11 Postat Mai 19, 2017 Share Postat Mai 19, 2017 Suna interesant, m-as baga si eu! Care ar fi planul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedMF Postat Mai 19, 2017 Share Postat Mai 19, 2017 Salut! M-ar interesa sa vin cu pasager, mai ales daca nu se alearga. N-am mai fost si poate sunt prea curios numai ca ar trebui sa stiu detalii ca sa stiu cat imi iau liber. Aveti un plan cu opriri preconizate,variante de cazare in thasos? La feribot cum e cu biletele si cam cat ar costa toata distractia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktor Postat Mai 20, 2017 Share Postat Mai 20, 2017 Nu este nici un plan , nimic, A fost aruncata doar o intrebare. M-as baga si eu. Incepem sa facem planul ? » Post actualizat in 20 May 2017 09:56Traseul ar trebui sa fie asa: Bucureşti- Veliko Tîrnovo (popas la Tempo, restaurantul minune)-Makaza- Alexandroupolis- Kavala-(Feribot) - Thasos (tur de insulă) Drumul e super. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george13 Postat Mai 20, 2017 Autor Share Postat Mai 20, 2017 Eu am spus ca impreuna cu sotia vrem sa plecam pe 1 iunie , foarte devreme ora 5 , , am scris mai inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktor Postat Mai 21, 2017 Share Postat Mai 21, 2017 Atunci e clar, skip. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Mai 22, 2017 Share Postat Mai 22, 2017 Nu este nici un plan , nimic, A fost aruncata doar o intrebare. M-as baga si eu. Incepem sa facem planul ? » Post actualizat in 20 May 2017 09:56 Traseul ar trebui sa fie asa: Bucureşti- Veliko Tîrnovo (popas la Tempo, restaurantul minune)-Makaza- Alexandroupolis- Kavala-(Feribot) - Thasos (tur de insulă) Drumul e super. Mai bine ia feribotul de la Keramoti. E mai ieftin si ajungi mai repede. Si nici nu mergi pe autostarda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just-me Postat Mai 22, 2017 Share Postat Mai 22, 2017 Salut, Plec si eu spre Thassos pe 1 iunie, joi, pe la 4:30-5 dimineata din OMV Sos Oltenitei. Plec cu un grup de prieteni cu 2 masini, eu fiind singurul pe motor. Nu voi merge cu ei grupat asa ca, daca mai e cineva care pleaca la ora respectiva "in partea aia", poate mergem impreuna. Drumuri bune! » Post actualizat in 30 May 2017 09:54Se mai pleaca? Cel putin eu sigur plec, la 5 dimineata din OMV Sos Oltenitei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motanul12 Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 Salutare, Eu o sa ajung acolo, vin din alta tura. Poate ne vedem acolo la o berica si ne intoarcem impreuna. Dati reply aici sau pe PM daca sunteti interesati. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george13 Postat Mai 30, 2017 Autor Share Postat Mai 30, 2017 Noi la 5 dimineața speram să plecăm din Voluntari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 Interesant, totusi...5 dimineata ? Nici la Politie nu e deschis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george13 Postat Mai 30, 2017 Autor Share Postat Mai 30, 2017 Asta si speram. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedMF Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 Ce alte popasuri/restaurante faine mai stiti dupa Tempo din Veliko Tîrnovo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just-me Postat Mai 31, 2017 Share Postat Mai 31, 2017 In caz ca ne intalnim pe drum cei ce plecam din Bucuresti, in vama, in vreo benzinarie, eu o sa fiu cu o Yamaha Xj6N rosie, nr inmatriculare B-333-WOT, doua side case-uri textil pe lateral, Catalin ma numesc. Dati un semn, si mergem impreuna. Drum bun! P.S. Motanul, cu cea mai mare placere ne putem vedea pe insula, lasa un nr pe pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costingr Postat Mai 31, 2017 Share Postat Mai 31, 2017 Bagati un ochi aici: http://www.giurgiuveanul.ro/stiri/atentionare-de-calatorie-in-bulgaria/#more-41315 Sper sa va fie de folos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 (editat) Am si eu o intrebare: Si-a mai luat cineva amenda in Grecia pentru parcare cu motocicleta? Am fost intr-o seara printr-o localitate din peninsula Kasandra(Chalkidiki) si am parcat motoreta langa o cladire de pe o straduta pe care mai erau parcate zeci de motorete si masini.Nu incurca nimic, chiar am lipit-o de perete pe cricul central. Culmea ca m-am trezit cu amenda de 80 euro. Dovada ca politistul ala a fost asa de prost e ca mi-a gresit numarul de inmatriculare(mi-a uitat o cifra) in procesul verbal. Editat Iunie 5, 2017 de wawessh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate