wawessh Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Accident KTM 1290 ADV pe bulevardul B-dul Expozitiei. Lucreaza la UBISOFT sau GAMELOFT. Avea numere rosii la moto. Cand am ajuns eu era deja in ambulanta. Nu stiu mai multe detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Da, tocmai ce am aflat, nu stiu dinamica, adica daca omu e ok sau mai putin ok.Posibil sa ii luam epava sa o ducem in parcare (adica la Ubi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Mai 15, 2017 Autor Share Postat Mai 15, 2017 Daca aveti nevoie de ajutor, eu tot la UBI sunt. Da-mi un semn si vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Roger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fury Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 SI eu pot sa ajut daca e nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChrisRR Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Motociclistul a fost ranit grav. Posibil fractură la ambele brațe. Neasigurare la schimbarea direcției de mers pt auto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit_Bora Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Si eu pot sa dau o mana de ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 poza preluata de pe https://www.facebook.com/groups/InfoTraficBucuresti/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Neasigurare la schimbarea direcției de mers pt auto. poza preluata de pe https://www.facebook.com/groups/InfoTraficBucuresti/ nu inteleg... imi pare rau sa aud de motorist, sper sa fie ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 rider-ul imi este prieten de multi ani..este la elias...ambele maini rupte...una necesita operatie...atat stiu deocamdata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 mda.. Expozitiei e lung si drept si cu 4 benzi; iti da posibilitatea sa mergi tare, dar in acelasi timp sunt masini care intorc destul de des aiurea pe bulevardcondus preventiv! la toata lumea, daca nu la altii macar la noimotoru vad ca a fost adus in curte la lucru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 vezi dimineata ca e vreme buna dupa zile intregi de ploaie, iesi cu motoru si te trante un dasta pe dubla. pai sa nu-i iei gatu'? insanatosire cat mai completa riderulului multa carne in frigider soferului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tr0ubl3 Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Mda, Era constient, dar cu dureri mari la maini. Din cate am inteles e in operatie la Elias pentru fractura la mana, dar fara alte complicatii pe la organe sau doamne-fereste coloana. Motorul l-am adus eu cu cativa colegi in curte. I-a intors un taxi in fata, de pe banda 1 pe linie continua. Din cate am inteles de la martorii care au vazut accidentul - eu eram la 10 masini in spate si am vazut doar rezultatul - nu mergea tare, dar pur si simplu i-a taiat calea taxiul, fara sa se asigure. Din pacate astia sunt participantii in trafic de la noi. Asfalt uscat, noroc si ochii'n paishpe...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Ambele miiini rupte. Sper sa aibe bani de asistenta care sa-l spele in locurile intime. Groaznic. Vorbesc din experienta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 mda.. Expozitiei e lung si drept si cu 4 benzi; iti da posibilitatea sa mergi tare, dar in acelasi timp sunt masini care intorc destul de des aiurea pe bulevard condus preventiv! la toata lumea, daca nu la altii macar la noi motoru vad ca a fost adus in curte la lucru Daca nu stii dinamica accidentului mai bine taci si ramai filozof. E plin internetul de pareri, si a ta ocupa spatiu in plus degeaba daca esti in acumulare de posturi. Colegul imi e prieten bun, si nu e vorba de viteza aici. Moto era noua, nr rosu, iar el se duce de multi multi ani la munca pe bd expozitiei. Cred ca stie ca unii intorc M-am intors de la Elias el e ok, si de-acum incepe partea cea mai urata, ca are ambele maini in ghips. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Daca nu stii dinamica accidentului mai bine taci si ramai filozof. E plin internetul de pareri, si a ta ocupa spatiu in plus degeaba daca esti in acumulare de posturi. Colegul imi e prieten bun, si nu e vorba de viteza aici. Moto era noua, nr rosu, iar el se duce de multi multi ani la munca pe bd expozitiei. Cred ca stie ca unii intorc M-am intors de la Elias el e ok, si de-acum incepe partea cea mai urata, ca are ambele maini in ghips. si pana la urma care este dinamica incidentului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 (editat) taximetristul a vrut sa ajunga de pe banda 1 pe celalat sens de mers(moto pe banda 2)..moto a vazut, redus viteza calculat evitare prin spatele taxiului...taxiul a vazut moto cand deja era in calea ei si a franat...moto nu a mai avut spatiu de evitare si a intrat in portbagaj...din lateral... moto nu avea viteza pentru ca era la 100m de intrarea in parcarea locului de munca... Editat Mai 15, 2017 de Ashtray Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Multi calc frana chiar daca accelerare ar fi mai potrivita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 taximetristul a vrut sa ajunga de pe banda 1 pe celalat sens de mers(moto pe banda 2)..moto a vazut, redus viteza calculat evitare prin spatele taxiului...taxiul a vazut moto cand deja era in calea ei si a franat...moto nu a mai avut spatiu de evitare si a intrat in portbagaj...din lateral... moto nu avea viteza pentru ca era la 100m de intrarea in parcarea locului de munca... daca lasa faza sa curga, la cat de in tromba a pelcat taxi, probabil nu s-ar fi intalnit. Dar asa, al nostru a franat, l-a claxonat, taxi a inghetat si moto a intrat in portbagaj. Mainile le are rupte pentru ca s-a tinut strans de ghidon la impact. Acc s-a petrecut la viteza mica dar portbagajul de logan e inalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Multi calc frana chiar daca accelerare ar fi mai potrivita. exact....daca isi vedea de drum ca un bou ce a fost, accidentul nu s-ar fi intamplat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Man! un pic de rautate gratuita din partea ta..Nu vorbeam expres de omul nostru ca a mers tare! wtf; ziceam ce se intampla zilnic pe acolo, motociclete si masini o dau cu viteza si masini intorc des.Acuma recitind e posibil sa nu fi comunicat nici eu cel mai bine cu putinta mesajul, adica faza de preventiv din nou nu ma refeream la cazul asta ci la noi pe motoare, ca aia cu masinile li se cam rupe in 14 Daca nu stii dinamica accidentului mai bine taci si ramai filozof. E plin internetul de pareri, si a ta ocupa spatiu in plus degeaba daca esti in acumulare de posturi. Colegul imi e prieten bun, si nu e vorba de viteza aici. Moto era noua, nr rosu, iar el se duce de multi multi ani la munca pe bd expozitiei. Cred ca stie ca unii intorc M-am intors de la Elias el e ok, si de-acum incepe partea cea mai urata, ca are ambele maini in ghips. Mergea spre muna, se incadreaza cumva la accident la locul de munca? sau asta e valabil doar in permietrul institutiei unde lucrezi?Ca daca nu se incadreaza de ce dracu ni se dau la completat periodic fazele alea cu protectia muncii unde trebuie sa zici si traseul spre locul de munca de acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Se incadreaza, era prezent la spital si reprezentantul firmei pe astfel de probleme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 La noi in companie, orice accident in drumul de la si catre locul de munca este considerat accident la locul de munca. Stiu ca am avut discutia asta cu cineva de la hr acum cativa ani. nu este doar la unii la munca/servici... este la toti aia de au servici, conform legislatie in vigoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 Man! un pic de rautate gratuita din partea ta.. Nu vorbeam expres de omul nostru ca a mers tare! wtf; ziceam ce se intampla zilnic pe acolo, motociclete si masini o dau cu viteza si masini intorc des. Acuma recitind e posibil sa nu fi comunicat nici eu cel mai bine cu putinta mesajul, adica faza de preventiv din nou nu ma refeream la cazul asta ci la noi pe motoare, ca aia cu masinile li se cam rupe in 14 Mergea spre muna, se incadreaza cumva la accident la locul de munca? sau asta e valabil doar in permietrul institutiei unde lucrezi? Ca daca nu se incadreaza de ce dracu ni se dau la completat periodic fazele alea cu protectia muncii unde trebuie sa zici si traseul spre locul de munca de acasa. Nu e rautate man, ziceam doar ca si pe aici e lumea cu radar in ochi la fel cum e de pe margine. Accidentul e de munca da. Stie ce se intampla zilnic pe acolo ca lucreaza de vreo 10 ani acolo. Culmea ghinionului ca s-a dus cu miarul atatia ani la munca si nu s-a pus problema. SI-acum si-a luat capra, pensionareste, numar rosu, rodaj alea alea, face schimb de culori cu portbagajul de logan. A fost fix o faza stupida. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zambilik Postat Mai 15, 2017 Share Postat Mai 15, 2017 La noi in companie, orice accident in drumul de la si catre locul de munca este considerat accident la locul de munca. Stiu ca am avut discutia asta cu cineva de la hr acum cativa ani. Se considera accident de munca...doar si doar daca sa intmplat pe traseul declarat la completarea fisei de protectie a muncii. Daca tu ai venit pe o strada paralela..s-ar putea sa nu se ia in considerare. Povestea tipul care a venit sa faca SSM la mine la birou ca asiguratorul unei firme a refuzat sa despagubeasca pe motiv ca "la plecarea din casa, X si-a prins mana in usa si si-a rupt un deget...si asiguratorul a mentionat ca nu poate sa despagubeasca pentru ca X a plecat la munca/serviciu incomplet" ...asta mi-a zis..asta citez... stiu este o aberatie...dar partea de mai sus cu traseul stiu ca este perfect legala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate