LeoBadBoy Postat Mai 18, 2008 Share Postat Mai 18, 2008 Casa de piatra , trai-v-ar noua familie !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Mai 19, 2008 Autor Share Postat Mai 19, 2008 Casa de piatra , trai-v-ar noua familie !!! ...da.vrem si poze de la nunta,Casa de piatra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
esa Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Sambata, dupa ce-l uraram pe proaspatul nostru insuratel, plecaram noi calare intr-o scurta dar placuta plimbare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Mai 19, 2008 Autor Share Postat Mai 19, 2008 bestial frateeee.prima zi de vara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soryyn Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Multumesc frumos pentru surpriza de sambata ...a fost super Legat de poze mai dureaza ceve pana le aranjeaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Mai 20, 2008 Autor Share Postat Mai 20, 2008 Multumesc frumos pentru surpriza de sambata ...a fost superLegat de poze mai dureaza ceve pana le aranjeaza voi sa fiti sanatosi si fericiti.as fi vrut si eu sa am surpriza asta la nunta mea...hai cu poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soryyn Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 voi sa fiti sanatosi si fericiti.as fi vrut si eu sa am surpriza asta la nunta mea...hai cu poze! .....poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 (editat) voi sa fiti sanatosi si fericiti.as fi vrut si eu sa am surpriza asta la nunta mea...hai cu poze! La nunta ta nu Âştiu dacă se inventase roata, dară motocicleta. TataE Âşti Editat Mai 20, 2008 de Ilarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Mai 26, 2008 Autor Share Postat Mai 26, 2008 La nunta ta nu Âştiu dacă se inventase roata, dară motocicleta. TataE Âşti daaaaa,la nunta mea am mers cu ricsha!a fost demult,dar nu prea devreme! sper sa nu ofensez pe nimeni dar pentru posteritate am sa postez un articol din Click in care PR-ul de la locul meu de munca si-a ,facut din nou treaba...;lipsesc multe amanunte din textul initial,dar ,deh,nu e ziarul lui tata.in fine ,rugamintea mea mare a fost sa se pomeneasca de Road Eagles. http://www.click.ro/Click_de_Duminica/Dumi...-pe-motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilarie Postat Mai 26, 2008 Share Postat Mai 26, 2008 (editat) sper sa nu ofensez pe nimeni dar pentru posteritate am sa postez un articol din Click in care PR-ul de la locul meu de munca si-a ,facut din nou treaba...;lipsesc multe amanunte din textul initial,dar ,deh,nu e ziarul lui tata.in fine ,rugamintea mea mare a fost sa se pomeneasca de Road Eagles. ÂŞtiam eu că eÂşti o fire violentă, da nici chiar aÂşa. Să mergi pe motocicletă cu țeasta lu săracu Sorin, nu-mi vine să cred. Măcar dacă apuca să se radă. . Cât costă mă un breloc de chei mai acătării? Chiar trebuia să-i tai capu omului? Editat Mai 26, 2008 de Ilarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Iunie 3, 2008 Autor Share Postat Iunie 3, 2008 te bagi tu repede...tocmai l-am facut Megastar!!! luati la tata tangouri celebre,sa aveti la iarna putina putere de la urs...enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 auzi bre, da cand iti aduci motoreta pe la Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Iunie 3, 2008 Autor Share Postat Iunie 3, 2008 auzi bre, da cand iti aduci motoreta pe la Bucuresti? cand o sa-mi iau si un enduro...vii la Bacau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Deci sa-mi f*t una! ... si eu care "Nu, nu, ca sunt la servici!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Iunie 3, 2008 Autor Share Postat Iunie 3, 2008 Deci sa-mi f*t una! ... si eu care "Nu, nu, ca sunt la servici!" :) :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
51SIL Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Iunie 11, 2008 Autor Share Postat Iunie 11, 2008 LA MULTI ANI DRAGOS TNT !!!SA NE TRAIESTI COPILUUUU! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iunie 11, 2008 Share Postat Iunie 11, 2008 La multi ani pe motoare, hombre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
esa Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 LA MULTI ANI DRAGOS TNT !!!SA NE TRAIESTI COPILUUUU! cine? unde? ...am auzit eu ca ne punem pe sprit! La multi ani bro! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nbx Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 La multi ani ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
panzerseba Postat Iunie 12, 2008 Share Postat Iunie 12, 2008 LA MULTI ANI ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNT06 Postat Iunie 13, 2008 Share Postat Iunie 13, 2008 OHOHOOOO...ca sa vezi...nu ma asteptam. MERSI mult! Ne vedem in weekend la "beuta" YYYYHHHHAAAAA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bazbuzuku Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 OHOHOOOO...ca sa vezi...nu ma asteptam. MERSI mult! Ne vedem in weekend la "beuta" YYYYHHHHAAAAA Pentru cei care au lipsit va anunt ca "beuta" s-a facut nemteste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rockhchris Postat Iunie 16, 2008 Autor Share Postat Iunie 16, 2008 (editat) Pentru cei care au lipsit va anunt ca "beuta" s-a facut nemteste. cum te lasa ma inima sa bagi in colaps financiar un student?te-ai gandit cat ar fi trebuit sa cheltuiasca numai cu tine?cu ce sa cumpere el o cisterna de bere? ps.macar un ceai de tei putea sa dea si el... Editat Iunie 16, 2008 de rockhchris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LeoBadBoy Postat Iunie 16, 2008 Share Postat Iunie 16, 2008 La multi ani , Prasleo !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate