borsulica Postat Iulie 28, 2017 Share Postat Iulie 28, 2017 Dupa mai multe mobre si cateva tentative de a renunta la moto, azi ridic prima mea moto noua. Revin cu impresii si poze. Muulte poze! » Post actualizat in 28 Jul 2017 05:02 Mda... poza urcata de pe telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thesaw Postat Iulie 28, 2017 Share Postat Iulie 28, 2017 S-o stapanesti sanatos. O mobra corecta, dotata foarte bine pentru touring. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 28, 2017 Share Postat Iulie 28, 2017 frumos! o am si eu pe lista pentru anul viitor. ce inaltime ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Iulie 28, 2017 Autor Share Postat Iulie 28, 2017 Am 1.72, incaltat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 28, 2017 Share Postat Iulie 28, 2017 Am 1.72, incaltat... deci.... irelevant pentru mine.... mai pun ceva tocuri... de dama.... asteptam pareri dupa cateva sute de km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Iulie 28, 2017 Share Postat Iulie 28, 2017 Marfa! Ai luat-o pe cea din showroom sau a fost comanda noua ? Daca e a doua varianta, cat a durat pana sa vina ? Sa o stapnesti sanatos si fara incidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Iulie 28, 2017 Autor Share Postat Iulie 28, 2017 Showroom. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Iulie 28, 2017 Share Postat Iulie 28, 2017 Showroom. Multumesc! O ultima intrebare (pt moment ): A existat vreun discount fata de pretul de lista ? Ma intereseaza doar daca a fost ceva, nu cat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 28, 2017 Share Postat Iulie 28, 2017 De obicei, negocierea cu dealer-ul se poartă în sensul de "ce-mi poți oferi cadou pe lângă motocicletă?", nu "cât scazi din prețul de listă?". Marja de profit este mică la o asemenea motocicletă, și doar dealer-ii mari din Vest care plasează comenzi importante ajung să aibă discount-uri de la fabrică. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Iulie 28, 2017 Share Postat Iulie 28, 2017 De obicei, negocierea cu dealer-ul se poartă în sensul de "ce-mi poți oferi cadou pe lângă motocicletă?", nu "cât scazi din prețul de listă?". Marja de profit este mică la o asemenea motocicletă, și doar dealer-ii mari din Vest care plasează comenzi importante ajung să aibă discount-uri de la fabrică. Wrong! Acum 2 ani - United Motors - intentia de a cumpara scuter Kawa J300 - pret lista 5400 euro - pret la care mi-l dadeau 5000 euro - comanda noua, deci nu exemplar din showroom. Cei de la Suzuki Ro (nu motorteam) stiu ca aveau si ei o oferta la lansare (in primavara), 200 euro scazut la V-Strom 650 2017. Pe alt topic mentiona cineva ca a cumparat recent (gen acum o luna) CB500x, unii au dat discount, altii nu (e vb de Honda Nord si Motorteam, nu mai stiu exact care si cum). Deci nah, exemple de mobre "ieftine" la care s-a putut scade ceva din pretul de lista. Orice e negociabil, trust me . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Iulie 28, 2017 Autor Share Postat Iulie 28, 2017 Motorul s-a cumparat la pret de lista. Sunt super incantat, o sa mai pun poze. Este primul meu Vstrom, si este primul nou, zero km. » Post actualizat in 28 Jul 2017 10:25 Si poze.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Iulie 28, 2017 Share Postat Iulie 28, 2017 Arata tare bine pe negru. Asa as lua si eu, sau alb, oricum, cel galben cu roti aurii mi se pare chicios. Asteptam primele impresii (dupa o tura mai lunga). Si comparatii cu ce ai mai avut inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iulie 28, 2017 Share Postat Iulie 28, 2017 Wrong! Orice e negociabil, trust me . Discount-urile pentru comenzi noi sunt făcute de către fabrică - din varii motive (promoții, stoc prea mare, etc.). Dealer-ul îți oferă un discount doar în disperare de cauză, când are ceva în showroom de care vrea să scape. Dacă tu crezi că totul este negociabil, mergi la Bavaria și cere un discount pentru R nine T stoc. Sau la Metrotehnica, pentru o Multistrada. Vezi cât de repede te trimit la plimbare ce-ți oferă. @OP, scuze de offtopic. Să te bucuri de noua motocicletă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xandros Postat Iulie 28, 2017 Share Postat Iulie 28, 2017 Dacă tu crezi că totul este negociabil, mergi la Bavaria La Bavaria oferta este: la pretul de lista primiti gratis si cheia )) Offtopic: nu mi s-a parut niciodata V-strom o motoreta frumoasa, dar asta nou parca l-au stricat de tot. Sau aduce asa din avion cu KTM .. Sa o stapanesti sanatos, sunt la al patrulea motor dar inca nu am experimentat asta cu luatu din showroom Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 28, 2017 Share Postat Iulie 28, 2017 Cautarea continua. La cat esti de nestatornic, un motor nou nu inseamna decat niste bani pierduti la revanzare. Pana atunci, spor la plimbat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore1 Postat Iulie 28, 2017 Share Postat Iulie 28, 2017 Sa te bucuri de ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
igi Postat Iulie 28, 2017 Share Postat Iulie 28, 2017 Felicitari! Te asteptam pe Vstromania.ro! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Iulie 28, 2017 Autor Share Postat Iulie 28, 2017 Cautarea continua. La cat esti de nestatornic, un motor nou nu inseamna decat niste bani pierduti la revanzare. Pana atunci, spor la plimbat. La fel! » Post actualizat in 28 Jul 2017 16:18 Va multumesc tuturor! Sa ne vedem cu bine pe drumurile patriei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Iulie 28, 2017 Share Postat Iulie 28, 2017 Baga mare si sa azium numa de bine! Foartebine ca ai ales sa cumperi noua, reprezentantele si dealerii nu pot sa aibe oferte, promotii si stocuri daca vand doar 3 bucati pe an. Din pacate au trecut cam 9 ani de cand nu m-am mai suit pe motor nou la care scria 0Km - Reali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Iulie 28, 2017 Share Postat Iulie 28, 2017 OP: Ce moto ai avut inainte, daca nu te superi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Iulie 29, 2017 Autor Share Postat Iulie 29, 2017 GS 1200 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 29, 2017 Share Postat Iulie 29, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazvy Postat Iulie 29, 2017 Share Postat Iulie 29, 2017 GS 1200 haha similar si eu am trecut de la 650GS la GW250 si am si flip-up alb s-a stapinesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Iulie 30, 2017 Share Postat Iulie 30, 2017 GS 1200 Pai si ce a patit GS-ul ? A ramas cardanu prin vreun sleau ? Sa ne zici daca V-stromu e mai confortabil...ca mai fiabil si 'cheap to run' stim ca e.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iulie 30, 2017 Share Postat Iulie 30, 2017 S-o calaresti sanatos! Banuiesc ca nu se mai aprind ambele faruri pe faza scurta, era un punct forte al vechiului model. Din pacate au trecut cam 9 ani de cand nu m-am mai suit pe motor nou la care scria 0Km - Reali Cu riscul de a umbri bucuria colegului, exista un mod logistic din care km se pot anula tocmai pt efectul psihologic asupra clientului care primeste un utilaj afisand 0 km pe bord. Reali? Nu chiar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate