Marcos Postat Septembrie 8, 2017 Share Postat Septembrie 8, 2017 Pentru ca anul trecut am neglijat motocicleta, care a hibernat in garaj cat am traversat Africa pe bicicleta, m-am gandit ca este cazul sa o mai scot la plimbare si pe dansa. Am ales Kurdistanul Irakian pentru ca ni s-a parut cea mai interesanta locatie in care putem ajunge si sa fim inapoi in timpul care l-am avut la dispozitie. "Cate carti citisem despre tari si popoare straine si cate prejudecati adunasem in mine !Gasisem fiecare tara, fiecare popor, fiecare neam, cu totul altfel decat imi inchipuisem - mult mai bine ! Bunatatea salasluieste in fiecare om, si nici chiar cel mai salbatic dintre salbatici nu-l nesocoteste pe strain daca si acesta il invredniceste cu respectul lui."Vorbele de mai sus nu-mi apartin, sunt luate dintr-o carte scrisa de Karl May, care mi-a dat inspiratia pentru aceasta calatorie. Filmul calatoriei poate fi urmarit aici : Iar povestea noastra este disponibila pe www.bikeinafrica.com aici : http://www.bikeinafrica.com/category/motorcycle/asia-and-middle-east/iraqi-kurdistan-turkey/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Septembrie 8, 2017 Share Postat Septembrie 8, 2017 Foarte frumos! Felicitări! Nu m-aș simți mai safe decât oriunde în Europa și o spun din perspectiva în care am trecut prin unele zone prin care ați fost și voi! Altfel, și doar privit clipul, îți aduce parcă mireasma orientală a aventurii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Septembrie 8, 2017 Share Postat Septembrie 8, 2017 Bravo! Felicitari! Am urmarit cu mare placere filmul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Septembrie 8, 2017 Share Postat Septembrie 8, 2017 felicitari!!! ce merge batrana africana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Septembrie 8, 2017 Share Postat Septembrie 8, 2017 Chiar trebuia sa CITITI introducerea aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 8, 2017 Share Postat Septembrie 8, 2017 Foarte frumos - felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elikratos Postat Septembrie 8, 2017 Share Postat Septembrie 8, 2017 Fain, foarte fain, bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex28 Postat Septembrie 9, 2017 Share Postat Septembrie 9, 2017 Foarte bine facut video ul, mi a placut. Mi-ar fi placut totusi sa vad/citesc mai multe detalii despre cum ati organizat calatoria si ce ati avut nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D_A_N Postat Septembrie 18, 2017 Share Postat Septembrie 18, 2017 Superb! Ce urmeaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 18, 2017 Share Postat Septembrie 18, 2017 Exista motive pentru care nu e bine sa te duci in zonele alea.... cel putin nu in perioada asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marcos Postat Ianuarie 6, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2018 Foarte fain ! E necesara viza pt Kurdistan ? Pentru Iraq este nevoie de viza, care nu se prea obtine, insa doar pentru zona autonoma a Kurdistanului din Iraq cetatenii Uniunii Europene sunt scutiti de viza. Din pacate, dupa ce si-au declarat independenta unilateral pe 25 septembrie 2017, intrarea in acest teritoriu a devenit problematica, Iranul cat si Turcia inchizand granitele cu ei si izoland astfel zona. S-ar putea in viitor sa se detensioneze situatia si sa devina din nou o destinatie valabila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Ianuarie 28, 2018 Share Postat Ianuarie 28, 2018 (editat) Frumoasa tura...Acum insa, in zona aia e plin de "tanki - tanki - pușki - pușki".Pacat c-ai ratat Gobeckli Teppe, desi posibil sa nu-l fi ratat deloc pentru ca locatia este inchisa vizitatorilor. Bine, este deschis muzeul insa, e pacat sa nu poti vedea cu ochii tai edificiul vechi de peste 12 mii de ani.Vroiam eu sa-l vizitez in primavara acum, dar in timp ce ma documentam despre conditiile de vizitare, am citit ca-i inchis ptr renovari (se construieste un acoperis). Trebuia sa fie gata inca de anul trecut dar nici acum nu l-au deschis. Ei spun ca anul asta...Ma vor anunta pe mail cand se deschide. Editat Ianuarie 28, 2018 de Kosh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate