pepsi Postat Septembrie 13, 2017 Share Postat Septembrie 13, 2017 Salutari, Ce stiti despre circuitul vik power? In ce conditie e? Cum e asfaltul? Care e taxa de intrare? Unde se pot face rezervari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 13, 2017 Share Postat Septembrie 13, 2017 Address 310010 Arad, Arad Located In Arad Vik Power Phone 0754 890 982 Website Status Closed until Tuesday 8:00AM - 10:00PM Hours Tue: 8:00 am - 10:00 pm Email nykekyt@facebok.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Septembrie 13, 2017 Share Postat Septembrie 13, 2017 Hopa, nici n-am stiut ca este circuit la Arad...fie el si de karting. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 13, 2017 Autor Share Postat Septembrie 13, 2017 multumesc, dar pe pagina de FB nu scrie daca is denivelari pe pista sau daca asfaltul e mai putin aderent... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Septembrie 13, 2017 Share Postat Septembrie 13, 2017 Anul trecut când am fost eu era decent asfaltul, puțin denivelat la capătul liniei drepte, circuitul e destul de mic, dar merge pentru o mica distracție. Se închiriază cu ora, dar nu mai rețin exact prețul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xeph Postat Septembrie 13, 2017 Share Postat Septembrie 13, 2017 (editat) E 80 lei/zi sa te dai, suna la 0728555310 si intreaba daca e liber circuitu pe data in care vrei sa mergi. Ultima data cand am mers era un traseu facut de cauciucuri si conuri pe pista si a trebuit sa le inlatur pe toate singur ) Uite si o inregistrare din iulie: Editat Septembrie 13, 2017 de Xeph Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Septembrie 13, 2017 Share Postat Septembrie 13, 2017 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 13, 2017 Share Postat Septembrie 13, 2017 Eu zic sa incerci in alta parte, e o pista mica de karturi, e ok pentru mobre mici,supermoto in nici un caz pentru ss. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Septembrie 13, 2017 Share Postat Septembrie 13, 2017 Euroring ar fi cel mai indicat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Septembrie 13, 2017 Autor Share Postat Septembrie 13, 2017 multumesc pentru raspunsuri ! cu hornet vreau sa ma duc... o sa fiu o saptamana in delegatie in timisoara si de aceia is interesat de circuitul acesta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Septembrie 13, 2017 Share Postat Septembrie 13, 2017 Eu zic sa incerci in alta parte, e o pista mica de karturi, e ok pentru mobre mici,supermoto in nici un caz pentru ss. Scuze de off topic, nu am fost pe VIK sa vad care este situatia pe acolo, totusi nu ma pot abtine sa nu intreb, ce au ss-urile pe circuitele de karting ? Zic eu ca e un mediu mult mai safe pentru distractie si invatat decat cheile/serpentinele. Nu SS ci SBK : uite si un SS : si exemplele sunt numeroase. Cand vine vorba de distractie, si cunoasterea motocicletei, orice pista merge, parerea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Septembrie 13, 2017 Share Postat Septembrie 13, 2017 M-am dat și eu Hornet pe el. Merge asa pt o mica distracție, scurt dar destul de virajat, ai grija la finalul liniei drepte. Poate reușești sa te sincronizezi cu câțiva colegi de la Arad și iese o chestie faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RRS Postat Septembrie 13, 2017 Share Postat Septembrie 13, 2017 Eu recomand sa îl faci si în sensul acelor de ceas dacă ești numai tu. Mie personal mi-a placut mai mult. Have fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Septembrie 14, 2017 Share Postat Septembrie 14, 2017 Fiind singurul "circuit" din zona de vest merge 1 2 x asa de distractie,nu prea e fun sa mergi acolo cu un ss si sa nu schimbi nici o viteza.Mergi 250km si ai parte de distractie maxima la vreo 80e toata ziua pe euroring. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Septembrie 14, 2017 Share Postat Septembrie 14, 2017 Fiind singurul "circuit" din zona de vest merge 1 2 x asa de distractie,nu prea e fun sa mergi acolo cu un ss si sa nu schimbi nici o viteza.Mergi 250km si ai parte de distractie maxima la vreo 80e toata ziua pe euroring. 60 euro* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Septembrie 19, 2017 Share Postat Septembrie 19, 2017 https://m.facebook.com/groups/1093652974038708?view=permalink&id=1596650643738936 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate