Jump to content

Circuitul Vik Power

pepsi
 Share

Recommended Posts

Anul trecut când am fost eu era decent asfaltul, puțin denivelat la capătul liniei drepte, circuitul e destul de mic, dar merge pentru o mica distracție. Se închiriază cu ora, dar nu mai rețin exact prețul...

E 80 lei/zi sa te dai, suna la 0728555310 si intreaba daca e liber circuitu pe data in care vrei sa mergi. Ultima data cand am mers era un traseu facut de cauciucuri si conuri pe pista si a trebuit sa le inlatur pe toate singur :)) Uite si o inregistrare din iulie:

Edited by Xeph

Eu zic sa incerci in alta parte, e o pista mica de karturi, e ok pentru mobre mici,supermoto in nici un caz pentru ss.

Scuze de off topic, nu am fost pe VIK sa vad care este situatia pe acolo, totusi nu ma pot abtine sa nu intreb, ce au ss-urile pe circuitele de karting ? Zic eu ca e un mediu mult mai safe pentru distractie si invatat decat cheile/serpentinele.

Nu SS ci SBK :

uite si un SS :
si exemplele sunt numeroase.

Cand vine vorba de distractie, si cunoasterea motocicletei, orice pista merge, parerea mea :cheers:

M-am dat și eu Hornet pe el. Merge asa pt o mica distracție, scurt dar destul de virajat, ai grija la finalul liniei drepte. Poate reușești sa te sincronizezi cu câțiva colegi de la Arad și iese o chestie faina

Fiind singurul "circuit" din zona de vest merge 1 2 x asa de distractie,nu prea e fun sa mergi acolo cu un ss si sa nu schimbi nici o viteza.Mergi 250km si ai parte de distractie maxima la vreo 80e toata ziua pe euroring.

60 euro*