VMA Postat Septembrie 21, 2017 Share Postat Septembrie 21, 2017 Salut, Stie cineva unde se poate reconditiona un echipament moto? Am cazut si s-a gaurit. Geaca e aproape noua si ar fi pacat sa o arunc. Mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Septembrie 21, 2017 Share Postat Septembrie 21, 2017 Salut, Stie cineva unde se poate reconditiona un echipament moto? Am cazut si s-a gaurit. Geaca e aproape noua si ar fi pacat sa o arunc. Mersi. 1. Ar ajuta o poza 2. Si-a facut datoria, de acum inainte este bonus..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leopold Postat Septembrie 21, 2017 Share Postat Septembrie 21, 2017 Nu dai detalii sau poze si ma faci sa scriu mult. 1. Echipamentul care a trecut printr-un soc semnificativ se cam inlocuieste, chiar daca la o privire superficiala n-are nimic. Pe scurt, nu mai e in parametri. Sunt facute sa nu cedeze catastrofic (respectiv nu se rupe dintr-o data ci isi pierde treptat din rezistenta). Poti afla cu siguranta cata protectie iti mai ofera doar testandu-l distructiv. Daca s-a gaurit, ar trebui sa-ti pui macar doua probleme: 2. E pe bune jacheta sau e fake? Ce a cedat si de ce? Ar fi "trebuit" sa cedeze? Gaura suna foarte ciudat; 3. Daca ar fi fost gaurita si reparata si ai fi luat cazatura asta cu ea, ce se intampla? 4. Probabil ca daca pici din nou o jacheta reparata e mai buna decat nici o jacheta. Insa ce repari si cum? Producatorul ar putea s-o reconditioneze cat de cat civilizat, insa iti garantez ca nici un producator serios nu se baga la asa ceva. Daca gasesti pe cineva sa-ti coasa o bucata de piele peste gaura, esti 100% pe barba ta: nu stii cum o sa se comporte pielea adaugata, nu stii cum o sa se comporte cusaturile, nu stii cum o sa se comporte restul jachetei. Bref, cum spunea colegul de mai sus, jacheta si-a facut treaba pentru care ai dat banii. Concluziile le tragi tu. Pune te rog poze si descriere, sa vedem si noi ce s-a intamplat, cum, si care-au fost consecintele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 21, 2017 Share Postat Septembrie 21, 2017 (editat) fara detalii nu stiu cat seamana situatiile dar uite cum am facut eu o gaura in geaca: am o geaca de textil cu care am alunecat cativa metri pe asfalt la viteza ~mica. a aparut o gaura pe in locul frecarii cu asfaltul, in dreptul protectiei de cot undeva spre antebrat. gaura e doar prin stratul exterior, restul e ok, inclusiv membrana impermeabila care e fix urmatorul strat. in cazul meu mi s-a parut suficient sa cos deasupra un petec de gore-tex. acuma, depinde din ce e geaca, cum sunt straturile, cum e gaura, cat e gaura, unde e gaura. nu poti spune ca orice gaurica te obliga sa o dai la gunoi. o poza ar ajuta. Editat Septembrie 21, 2017 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VMA Postat Septembrie 21, 2017 Autor Share Postat Septembrie 21, 2017 (editat) OK, scuze ca nu am pus foto. Deci echipamentul este un Alpinestars Valparaiso 2 (atat pantalonii cat si geaca). Nu sunt facaturi, sunt cumparate din Spania de la magazin autorizat. Caderea a fost superficiala dar deajuns cat sa faca o gaura in cot pe protectie si sa strice un fermoar de pe maneca de aerisire. Speram sa gasesc ceva mai profi pentru ca echipamentul a fost destul de scump dar daca nu sunt solutii o sa cos un petec. Pantalon: Geaca: Editat Septembrie 21, 2017 de VMA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leopold Postat Septembrie 21, 2017 Share Postat Septembrie 21, 2017 Adevarul e ca ma gandeam mai ales la piele, insa e nasol cum arata . Tu ai scapat nezgariat? Nu stiu cine s-ar baga s-o faca cat de cat decent - sunt afectate si cusaturi, suprafete mari de material sfasiate. Cred ca trebuie inchise rupturile astea termic si apoi prin tivuire, dupa care vazut cum s-ar putea prinde cordura de aproximativ aceeasi rezistenta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VMA Postat Septembrie 21, 2017 Autor Share Postat Septembrie 21, 2017 Nu am patit nimic. Chiar sub ruptura este intaritura de la cot care coboara si pe antebrat. Deci echipamentul si-a faut datoria cum nu se putea mai bine. Sub stratul care se vede nu e nimic pentru ca are inca doua layer-uri (termic si ala rezistent la apa) detasabile si pe care nu le aveam montate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 21, 2017 Share Postat Septembrie 21, 2017 pune-i colegu' un petec de goretex sau cordura sau ce gasesti rezistent, sa fie culoarea asemanatoare si aia este. cred ca poate face asta orice croitor. gaura mea e exact ca a ta, ca sa zic asa, si nu am considerat ca peticirea are un impact asupra sigurantei mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Septembrie 21, 2017 Share Postat Septembrie 21, 2017 Va comparati....gaurile?? pardon, dar nu m am putut abține ))) Asfalt uscat si fara incidente!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 21, 2017 Share Postat Septembrie 21, 2017 Eu am vazut-o pe a lui, el pe a mea nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Septembrie 21, 2017 Share Postat Septembrie 21, 2017 Cauta un croitor bun si se rezolva. Ce e facut de mana omului tot de om se repara. Ideal e sa ai acelasi soi de material pentru petice, culoare samd. Da nu e bai. La casti se pune problema inlocuirii dupa un crash, geci- pantaloni, se repara cu succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
leopold Postat Septembrie 21, 2017 Share Postat Septembrie 21, 2017 Si eu as incerca s-o repar, recunosc Sa te uiti atent la protectie daca n-a pierdut juma de centimetru grosime si la buzunarul protectiei daca e intreg si tine protectia fixa la locul ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzakedotnet Postat Septembrie 21, 2017 Share Postat Septembrie 21, 2017 (editat) eu am peticit in urma unor topituri cam la fel de mari cu niste adeziv mcnett de la decathlon peste niste ceva plasuri taiati ovali care mi-au ramas in urma unei operatii. vezi ca sunt si petici speciali de la mcnett daca o sa cosi petici risti sa pierzi impermeabilitatea in zona aia va fac un review dupa ce testez improvizatia Editat Septembrie 21, 2017 de tzakedotnet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 22, 2017 Share Postat Septembrie 22, 2017 cauta sa mergi la unul ce reconditioneaza tapiterie auto. Aceia sunt cam cei mai pregatiti sa ti-o faca fara sa se observe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iunie 20, 2019 Share Postat Iunie 20, 2019 Da in bucuresti nu exista asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate