1n$4n3 Postat Septembrie 23, 2017 Share Postat Septembrie 23, 2017 Derapaj in curba datorita pierderii aderentei pe suprafata marcata dintre sensuri. Totusi, sa lovesti din spate un alt autovehicul care se deplaseaza in acelasi sens cu tine, cred ca implica ceva viteza... R.I.P. http://mobil.aradon.ro/#!mobilenews/detail/1903178 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai85 Postat Septembrie 23, 2017 Share Postat Septembrie 23, 2017 In updateul din articol se precizeaza impactul frontal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Herbal_mix Postat Septembrie 23, 2017 Share Postat Septembrie 23, 2017 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Septembrie 23, 2017 Share Postat Septembrie 23, 2017 Pff...nu se mai termina anul asta cu mortalele.Dumnezeu sa-l odihnească! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rozsos.antonio Postat Septembrie 23, 2017 Share Postat Septembrie 23, 2017 Despre cine este vorba ?! RIP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Septembrie 23, 2017 Share Postat Septembrie 23, 2017 pe mine ma intristeaza sa vad accidente in care omului ii sare casca din cap si moare. mai luati si voi casca in ambele maini si trageti de ea in toate partile. trageti de curea sa vedeti daca aluneca prin fata barbiei... etc (( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Septembrie 23, 2017 Share Postat Septembrie 23, 2017 pe mine ma intristeaza sa vad accidente in care omului ii sare casca din cap si moare. mai luati si voi casca in ambele maini si trageti de ea in toate partile. trageti de curea sa vedeti daca aluneca prin fata barbiei... etc (( Lui Simoncelli i-a sarit casca din cap cand a murit acum cativa ani ... https://www.youtube.com/watch?v=Ac_VE5aWVdI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 23, 2017 Share Postat Septembrie 23, 2017 (editat) Nu chiar, lui Simoncelli i-a fost "smulsa" casca de pe cap. Editat Septembrie 23, 2017 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dracon Postat Septembrie 24, 2017 Share Postat Septembrie 24, 2017 Pff...nu se mai termina anul asta cu mortalele.Dumnezeu sa-l odihnească! Ba da, o sa de termine, cand strada nu o sa ma fie confundata cu circuitul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Septembrie 24, 2017 Share Postat Septembrie 24, 2017 Intotdeauna se da vina pe altceva (marcaje, asfalt, ploaie, soare), decat pe viteza.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Septembrie 24, 2017 Share Postat Septembrie 24, 2017 Ba da, o sa de termine, cand strada nu o sa ma fie confundata cu circuitul Pe bune? Am vazut si eu pe unu lovind un pescarus pe circuit ,dar vaci inca nu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Septembrie 24, 2017 Share Postat Septembrie 24, 2017 Nu chiar, lui Simoncelli i-a fost "smulsa" casca de pe cap. Si crezi ca baiatului asta i-a cazut inainte de impact,sau dupa.....ce zici? Intotdeauna se da vina pe altceva (marcaje, asfalt, ploaie, soare), decat pe viteza.... Pai poate chiar asa a fost,sau tu nu stii ca marcajele aluneca(mai ales daca sunt ude)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Septembrie 24, 2017 Share Postat Septembrie 24, 2017 (editat) @ Dracon. Daca te referi la faptuul ca nu o sa mai moara vitezistii...poate sunt de acord cu tine ,dar tot o sa mai pierdem din cei de touring, la intalnirea cu vaci carre au joc de glezne. Editat Septembrie 24, 2017 de goe 75 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 24, 2017 Share Postat Septembrie 24, 2017 (editat) Si crezi ca baiatului asta i-a cazut inainte de impact,sau dupa.....ce zici?! Ai sesizat cuvântul "smuls"? Editat Septembrie 24, 2017 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dracon Postat Septembrie 24, 2017 Share Postat Septembrie 24, 2017 @ Dracon. Daca te referi la faptuul ca nu o sa mai moara vitezistii...poate sunt de acord cu tine ,dar tot o sa mai pierdem din cei de touring, la intalnirea cu vaci carre au joc de glezne. La toti. Pe orice tip de motocicleta confuzia asta, ca ne mananca palma pt ca adrenalina e “jmechera”, cauzeaza accidente. Ca cele mai multe sunt cu motor de viteza asta este o realitate, sunt multe motive aici, daca ar fi doar atelajele ca sunt rapide si neieratoare poate ar fi mai putine dar cand adaugi tineretea, uneori inconstienta, lipsa de experienta si aceasta “confuzie” despre care vorbesc rata creste exponential. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Septembrie 24, 2017 Share Postat Septembrie 24, 2017 Acea "confuzie" nu este absulut nimic alceva decat un nou fel de a spune "neadaptare la conditii " ,intr-un fel care se doreste mai cool . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claudiu_Lucian Postat Septembrie 24, 2017 Share Postat Septembrie 24, 2017 Nu mereu se cauta adrenalina. De multe ori poate fi si graba... o clipa de neatentie... Luni un prieten a cazut dupa ce a rata complet un viraj datorita vitezei, nu pentru ca era intr-un moment de teribilism ci pentru ca se grabea. La experienta lui uni ar spune ca nu avea voie. L-a ajutat Dumnezeu si nu a venit nimic de pe contrasens... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 24, 2017 Share Postat Septembrie 24, 2017 L-a ajutat Dumnezeu si nu a venit nimic de pe contrasens... Probabil era ocupat cu 5 secunde mai inainte de incident, ca altfel nici nu dadea cu mobra de pamant... Ii construia drum in fata saracului nefericit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claudiu_Lucian Postat Septembrie 24, 2017 Share Postat Septembrie 24, 2017 Cu totii avem nevoie de sansa de a invata din proprile greseli! In motociclisn unii o primesc altii nu!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dracon Postat Septembrie 25, 2017 Share Postat Septembrie 25, 2017 Acea "confuzie" nu este absulut nimic alceva decat un nou fel de a spune "neadaptare la conditii " ,intr-un fel care se doreste mai cool . Ai dreptate....imi omor si eu neuronii incercand sa spun aceleasi lucruri in mai multe feluri poate se prinde ceva macare de 1-2 buimaci care se trezesc cu minim 100 cp sub fund. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Septembrie 25, 2017 Share Postat Septembrie 25, 2017 D-zeu sa-l ierte!!! http://specialarad.ro/ultima-nunta-ultimul-burnout-ultimul-drum-vali-s-a-stins-la-41-de-ani-trebuia-sa-se-intoarca-dar-nu-a-mai-facut-o-foto/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Septembrie 25, 2017 Share Postat Septembrie 25, 2017 Intotdeauna se da vina pe altceva (marcaje, asfalt, ploaie, soare), decat pe viteza.... In cazul de fata pare sa fi fost combinatia celor 2. In general marcajele sunt de evitat deoarece vopseaua folosita este foarte alunecoasa. Valabil pt orice tip de marcaj rutier pe asfalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 25, 2017 Share Postat Septembrie 25, 2017 (editat) Nu chiar, lui Simoncelli i-a fost "smulsa" casca de pe cap. da, de catre doamna cu coasa.. numai iliescu cred ca si-a batut-o in cuie.. RIP Editat Septembrie 25, 2017 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rozsos.antonio Postat Septembrie 27, 2017 Share Postat Septembrie 27, 2017 (editat) RIP, am fost la priveghi, ce sa mai zici aici ? Din pacate azi am trecut pe acolo venind de la munca, inca asfaltul era patat de sange si ulei. Editat Septembrie 27, 2017 de rozsos.antonio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Septembrie 29, 2017 Share Postat Septembrie 29, 2017 Eu am facut un mini high-side de zile mari si am recuperat mobra ca marc-marquez la iesirea dintr-un rondou in Timisoara. Da, mergeam tare ca abia se terminase cusa de motogp din duminica aia si mi se umflase orezul in cap. Am oprit sa vad pe ce satana am alunecat in halul ala si nu era nimic altceva decat trecerea de pietoni proaspat vopsita. Alunecoasa ca gheata.. probabil mai pusese si vreun pieton e flegma dupa ce luase ACC-junior si am avut scenariul complet. In tarile pe unde am condus io in ultimii ani marcajele nu sunt mai breze dar uneori sunt facute cu o vopsea abraziva sau un fel de ciment alb abraziv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate