pitesti2010 Postat Martie 9, 2018 Autor Share Postat Martie 9, 2018 Salut, Este gata. Trebuie doar sa inchizi si sa redeschizi aplicatia. In general, cei care doresc promotia, este sificient sa imi trimita in PM adresa de email cu care si-au facut contul. Este bine si aici dar, daca sunt adrese de email ce nu trebuie sa fie publicen folosim PM. Daca apar intrebari de utilizare, cu mare placere iti raspund. In privinta masinilor cu combustibil dual, nu s-a gasit o rezolvare convenabila. Sper sa nu incurce prea mult acest lucru. » Post actualizat in 11 Mar 2018 08:00 iOS? Salut, incepand de astazi, aplicatia Alerte Masina este disponibila si pentru utilizatorii de iPhone, in Appstore. M-au anuntat baietii ca s-a publicat si se poate descarca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grigore1 Postat Mai 6, 2018 Share Postat Mai 6, 2018 Super aplicatie , am scapat deja de vreo 2 chestii de facut , revizii , RCA , rovinieta ,,,,,,,,,,,,,,, Telefonul este bun ca iti aduce aminte tot timpul , as fi fericit insa sa trec datele in aplicatie de pe computer. mai ales pentru tot ce este revizie , sa ramina tel eventual doar pentru alimentare. Felicitari si mai departe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 19, 2018 Share Postat Mai 19, 2018 Am instalat pe IOS. Multumim pt aplicatie. Ai PM cu adresa mea de mail. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Mai 19, 2018 Autor Share Postat Mai 19, 2018 Salut Alex, am primit si am si trimis pentru activare. Iti multumesc in numele lor pentru vorbele frumoase! Ca si ultime imbunatatiri la aplicatie, de aproximativ doua saptamanai se pot primi notificari si pe telelefon, nu doar pe email. In sectiunea "Notificari", aveti posibilitatea sa configurati daca vreti sa le primiti doar pe telefon, doar pe email, sau pe amandoua. Am rugamintea ca cei care nu au facut update la aplicatie, sa faca pentru a avea acces si la aceste functii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 19, 2018 Share Postat Mai 19, 2018 Salut Alex, am primit si am si trimis pentru activare. Iti multumesc in numele lor pentru vorbele frumoase! Ca si ultime imbunatatiri la aplicatie, de aproximativ doua saptamanai se pot primi notificari si pe telelefon, nu doar pe email. In sectiunea "Notificari", aveti posibilitatea sa configurati daca vreti sa le primiti doar pe telefon, doar pe email, sau pe amandoua. Am rugamintea ca cei care nu au facut update la aplicatie, sa faca pentru a avea acces si la aceste functii. Ok.Multumesc » Post actualizat in 20 May 2018 09:32 Am primit acessul gratuit pentru varianta platita pt. 5 masini Multumesc. Foarte buna aplicatia,am primit deja prima alerta pe mail si telefon pt un ITP care expira in curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Mai 21, 2018 Autor Share Postat Mai 21, 2018 ...as fi fericit insa sa trec datele in aplicatie de pe computer. mai ales pentru tot ce este revizie , sa ramina tel eventual doar pentru alimentare. Salut, Se pot introduce alertele si de pe computer, doar ca trebuie deschis cont pe firma si sunt alte conditii de utilizare (adica trebuie platit). Conturile pentru firme sunt ceva mai complexe si au nevoi diferite. In astfel de situatii se primeste un modul suplimentar care se instaleaza pe computer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smar2 Postat Iunie 2, 2018 Share Postat Iunie 2, 2018 asta ziceam si eu cava mai demult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iunie 2, 2018 Autor Share Postat Iunie 2, 2018 Sunt mai multe aplicatii de acest fel pe piata. Este normal si este si benefic sa fie asa. Fiecare dintre noi folosim ceea ce consideram ca ni se potriveste si ne place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Septembrie 24, 2018 Share Postat Septembrie 24, 2018 (editat) A apărut şi pentru IOs? L.E. am găsit-o... Editat Septembrie 24, 2018 de zĂŽmbesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Ianuarie 21, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2019 Si pentru ca a venit si anul 2019, vin si eu cu noutati in privinta aplicatiei Alerte Masina. Pe tot parcursul anului trecut, s-a lucrat foarte mult pe implementarea de grafice. Astfel, atat pentru Android cat si pentru iOS, printr-un simplu update al aplicatiei, aveti disponibile si o serie de grafice cu privire la consumul de combustibil, la alimentari, furnizori de combustibil, reparatii, km parcursi, etc. Promotia pentru activarea suplimentara, valabila pentru toti colegii de forum, este in continuare activa. Nu va sfiiti sa o solicitati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Ianuarie 23, 2019 Share Postat Ianuarie 23, 2019 Vezi ca ai probleme cu VW-ul Nu ar trebui refacut design-ul sa fie conform cu Material Design requirements de la GAndroid? Zic si eu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Ianuarie 23, 2019 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2019 Buna observatia cu VW S-a discutat intern daca sa se treaca pe noua grafica, dar s-a stabilit sa ramana asa pentru compatibilitatea cu toate versiunile de Android. Interesul a fost pentru functionalitatea aplicatiei in defavoarea implementarii Material Design-ului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Februarie 16, 2019 Share Postat Februarie 16, 2019 (editat) De 3 zile incerc sa-mi fac cont, am cautat mailul si in spam, am dat "retrimite", degeaba, nici un mesaj... Am folosit o adresa de gmail. Editat Februarie 16, 2019 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Februarie 18, 2019 Autor Share Postat Februarie 18, 2019 Salut, Scuze pentru intarzierea raspunsului. S-a rezolvat sau solicit investigatii suplimentare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flexi720609 Postat Februarie 19, 2019 Share Postat Februarie 19, 2019 deci s-a rezolvat La 18.02.2019 la 10:41, john17 a spus: Neața! Merci pt grijă, am intrat pana la urma, au venit mailurile toptan buluc. De fapt e posibil sa fi fost trimise la timp, doar ca le-am gasit grupate sus, unde in general sunt chestii promo pe care le ignor, nu apareau ca mesaje necitite. Trebuie sa aplic acum pt a-mi putea introduce tot parcul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 29, 2019 Share Postat Octombrie 29, 2019 pff.. ce farmec mai are daca stii din timp? mie-mi plac surprizele mi-e lene sa citesc tot ca e tarziu si prefer sa aberez + ca ma dor becurile, datele trebuie introduse manual, nu? gen cand alimentezi, cat, consum mediu etc? sau?... (de expirare acte clar trebe @labam ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Octombrie 30, 2019 Autor Share Postat Octombrie 30, 2019 Da, toate datele trebuiesc introduse manual. Aplicatia nu se conecteaza la niciun alt site sau alte interfete publice ale autoritatilor. Alertele si avertizarile se genereaza in baza informatiilor introduse de fiecare. Ramane in continuare valabila oferta de activare gratuita a inca trei vehicule suplimentare, fata de cele doua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Noiembrie 8, 2019 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2019 Update: acum aveti posibilitatea sa tineti si evidenta punctelor de penalizare, in cazul in care ati castigat cateva. Se acceseaza astfel: - "Soferi" - selectati soferul - apasati butonul "Incepeti editarea" - apoi apasati butonul "Adauga o alerta noua" - selectati din lista "Puncte penalizare" - apasati butonul "Adauga" - completati campurile necesare si apoi apasati butonul "Salveaza" Aceasta informatie nu functioneaza ca si o alerta, ci pune in evidenta punctele acumulate si le afisaza in prim-plan pe cele care se apropie de anulare (expirare). Ramane in continuare valabila oferta de activare gratuita a inca trei vehicule suplimentare, fata de cele doua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 8, 2019 Share Postat Noiembrie 8, 2019 Mai trebe funcția "bate-n lemn" pt puncte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Noiembrie 8, 2019 Autor Share Postat Noiembrie 8, 2019 Nu, nu, ca se sparge ecranul telefonului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 12, 2019 Share Postat Noiembrie 12, 2019 Niste riscuri trebuie asumate in viata.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Noiembrie 13, 2019 Share Postat Noiembrie 13, 2019 La 08.11.2019 la 21:26, pitesti2010 a spus: ... Intrebare intrebatoare: exista posibilitatea de a da cuiva acces pt unul din vehiculele pe care le am in contul meu? Adica sa vada cand expira ceva, sa poata introduce alimentarile de exemplu, dar doar pe acel vehicul, sa nu mi le vada si pe celelalte din cont (asa stiu ca ar merge, ca eu am aplicatia pe 2 telefoane cu acelasi cont). Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Noiembrie 13, 2019 Autor Share Postat Noiembrie 13, 2019 Da, se poate. Doar ca pe varianta pro, adica platita. Ca si pret, inseamna 1 euro (fara TVA)/an/masina. Daca se alege aceasta varianta, se mai creeaza un utilizator cu drepturi de vizualizare, introducere si modficare de date doar pe acea masina. Utilizatorul principal o sa aiba in continuare acces la toate vehiculele introduse in aplicatie. Ca si mentiune, crearea de utilizatori si alocarea de drepturi nu o poti face tu. Aceste lucruri sunt facute de echipa de suport, in baza solicitarii pe email a detinatorului de cont. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iulie 2, 2020 Autor Share Postat Iulie 2, 2020 Dragi colegi, promotia de 2 + 3 gratuite s-a incheiat. Ramane in continuare valabil gratuit pentru 2 autovehicule (masina, motoreta, remorca, rulota, velier sau avion). Utilizati cu incredere aplicatia, iar in cazul in care aveti nevoie de suport cu mare placere va raspund sau va pot suna direct baietii care se ocupa. PS: - mai pot pune o vorba buna pentru inca una gratuita, daca este nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 2, 2020 Share Postat Iulie 2, 2020 eu am trei masini.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate