Ribo Postat Ianuarie 12, 2018 Share Postat Ianuarie 12, 2018 Salut, Vreau sa fac un cadou o scoala de soferi pentru categoria B. Nu mai sunt la curent cu sistemul de realizare al scolarizarii pentru a obtine permisul de conducere, cu atat mai putin in Bucuresti, asa ca am niste intrebari: -Mai exista instructori particulari care sa aiba propria firma, sau exista doar firmele mari? -Care mai este costul? Se poate plati in mai multe transe? -Am auzit niste zvonuri cum ca daca faci scoala de soferi in Bucuresti, instructorul nu te ia de acasa sau de unde stabiliti, cum era de exemplu la mine in oras. E adevarat ca trebuie sa mergi la sediu de fiecare data? Daca aveti si alte detalii interesante va rog sa le expuenti. Merci anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Ianuarie 12, 2018 Share Postat Ianuarie 12, 2018 (editat) 1-Exista si instructori individuali, vs firme, care fac ce spui tu. 2-Scoala de soferi categoria B pleaca de pe la 800 lei. 3-De la scoala la scoala si instructor la instructor, difera. Unii , stabilesti loc de intalnire. La altii, ora incepe de la sediul scolii. Asta doar sa intrebi inainte. Editat Ianuarie 12, 2018 de Adrian M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Ianuarie 12, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2018 Merci de raspunsuri Adrian. Si niste recomandari daca aveti de instructori buni , sa curga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Ianuarie 12, 2018 Share Postat Ianuarie 12, 2018 (editat) -Am auzit niste zvonuri cum ca daca faci scoala de soferi in Bucuresti, instructorul nu te ia de acasa sau de unde stabiliti, cum era de exemplu la mine in oras. E adevarat ca trebuie sa mergi la sediu de fiecare data? Eu am facut in Bucuresti recent (acum vreo 8 ani), cu instructorul te intalnesti in zona in care vei merge sa inveti (in 90% din cazuri pe acolo e si traseu de examen), zona care e de obicei f aproape de sediul scolii de soferi. Sau cateodata ma intalneam chiar la scoala de soferi, el venea de la dracu'n praznic din afara bucurestiului (Giurgiu daca imi aduc bine aminte), eu din Ilfov, scoala era in Ghencea, ne vedeam acolo ori la parcul drumul Taberei (daca mai avea cursanti inainte de mine). Cum ar fi fost sa-i zic sa vina sa ma ia din Chiajna ? )) Editat Ianuarie 12, 2018 de ovi_ice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Ianuarie 12, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2018 Eu am facut in Bucuresti recent (acum vreo 8 ani), cu instructorul te intalnesti in zona in care vei merge sa inveti (in 90% din cazuri pe acolo e si traseu de examen), zona care e de obicei f aproape de sediul scolii de soferi. Sau cateodata ma intalneam chiar la scoala de soferi, el venea de la dracu'n praznic din afara bucurestiului (Giurgiu daca imi aduc bine aminte), eu din Ilfov, scoala era in Ghencea, ne vedeam acolo ori la parcul drumul Taberei (daca mai avea cursanti inainte de mine). Cum ar fi fost sa-i zic sa vina sa ma ia din Chiajna ? )) In alte orase asa se practica, pentru ca pana acolo vine cu altul la volan, dupa il lasati pe ala acasa. Nu mi se pare asa nasol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Ianuarie 12, 2018 Share Postat Ianuarie 12, 2018 RIbo, in orase mai mici asa e. In 2007, cand am luat eu, asa era. Iti dai seama ca in Bucuresti nu poti aplica treaba asta, e imposibil. Eu am intrebat un coleg care face scoala acum, si ti-am raspuns. De recomandat, nu ma bag ca nu stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Ianuarie 12, 2018 Share Postat Ianuarie 12, 2018 De nu merge bre...in 95-96 se practica si aici . Tine strict de comunicarea ta cu instructorul Nu vine instructorul cu bani de la el ca sa arda benzina pe 6-8km pe care ii faci cateodata intr-o ora (in Bucuresti). Ar fi absurd. Daca ora ta de condus incepe la 17:00, instructorul tre sa tina masina blocata cu vreo 45min inainte ca sa te ia pe tine de acasa. Idem la sfarsitul sedintei, ca sa te duca. Ti-am zis, masinile de scoala de obicei se invart in zonele de examen, daca locuiesti prin preajma, atunci da, poate sa treaca pe strada ta sa te ia cat timp e cu alt elev, iar apoi sa conduci tu dupa ce ala termina ora. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Ianuarie 12, 2018 Share Postat Ianuarie 12, 2018 Pai da ma taomao, in '44, era camionul, 2 carute, si un carucior pe strada:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Ianuarie 12, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2018 Pai da ma taomao, in '44, era camionul, 2 carute, si un carucior pe strada:)))) si SONYC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Ianuarie 12, 2018 Share Postat Ianuarie 12, 2018 (editat) Vrea olteanu sa faca o scoala de soferi cadou, in rate. Ce gluma proasta ))))) Editat Ianuarie 12, 2018 de BMWs1000RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Ianuarie 13, 2018 Share Postat Ianuarie 13, 2018 Boss, nu tati are bani sa arunce cu ei, intelegi cu zic? Eu salut ideea, un cadou f misto! Si da, peste tot poti plati in 3 transe. Buna replica legata de colegul temerar.. Ma mir ca nu comenteaza deja:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Ianuarie 14, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2018 Daca o faceam pe tractor imi facea reducere timisoreanu ‘ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Ianuarie 14, 2018 Share Postat Ianuarie 14, 2018 Cand iti iei tractor te instruiesc baietii acolo, nu ti da nimeni utilajul asa...ca n oltenia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Ianuarie 27, 2018 Share Postat Ianuarie 27, 2018 Radeti voi, glumiti, dar si eu tre' sa-mi iau B-ul...O sa anunt din timp orele mele de trafic, ca sa nu iesiti din case. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 28, 2018 Share Postat Ianuarie 28, 2018 sa ne tii la curent, sa nu te incomodam:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Ianuarie 28, 2018 Share Postat Ianuarie 28, 2018 (editat) Vine vara, ce-ti mai trebe B? De fapt e bun timingul, cu putin noroc ai putea trece iarna 2018-19 "conservat"! Editat Ianuarie 28, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Ianuarie 28, 2018 Share Postat Ianuarie 28, 2018 Ajung dreaq la 40 de ani si n-am B-ul. Si uite, mai pleci in vacanta cu toata familia si e bine sa fie mai multi soferi.Nu ca nu m-as putea lipsi cum m-am lipsit pana acum. Soata are B-ul, dar, e bine sa-l am si eu ptr orice eventualitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 29, 2018 Share Postat Ianuarie 29, 2018 Taica-miu e instructor de B, da' nu va zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 29, 2018 Share Postat Ianuarie 29, 2018 ca e de B? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 29, 2018 Share Postat Ianuarie 29, 2018 Ca e taica-miu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Ianuarie 29, 2018 Share Postat Ianuarie 29, 2018 (editat) Ajung dreaq la 40 de ani si n-am B-ul. Si uite, mai pleci in vacanta cu toata familia si e bine sa fie mai multi soferi. Nu ca nu m-as putea lipsi cum m-am lipsit pana acum. Soata are B-ul, dar, e bine sa-l am si eu ptr orice eventualitate. Daca ai valoare tu pleci pe mobra si bagajele vin cu familia in masina. Pana ajung si ei tu deja ai luat camerele, te-ai lamurit unde se ia masa, unde e spa-ul, ai tras si un pui de somn etc. Editat Ianuarie 29, 2018 de XaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Ianuarie 29, 2018 Share Postat Ianuarie 29, 2018 Si daca n-am valoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Ianuarie 29, 2018 Share Postat Ianuarie 29, 2018 Daca NU ai valoare NU pleci pe mobra in timp ce bagajele vin cu familia in masina. Si pentru ca NU ajungi inaintea lor NU ai luat deja camerele, NU te-ai lamurit deja unde se ia masa sau unde e spa-ul, NU ai tras si un pui de somn etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 29, 2018 Share Postat Ianuarie 29, 2018 sa faci topic daca te domina masina presimt ca o sa iasa ceva de iarna de calitate superioara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Ianuarie 29, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2018 Ca e taica-miu Haide ma...macar asa stim la cine dam cu reclamatiile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate