Altair Postat August 9, 2018 Share Postat August 9, 2018 Una de vara https://www.youtube.com/watch?v=Ny7cTFHcL04 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 9, 2018 Share Postat August 9, 2018 Si niste manele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat August 9, 2018 Autor Share Postat August 9, 2018 Vaaai, Metale! )) Ceva care suna complex, indiferent de tipul metalului ascultat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat August 9, 2018 Share Postat August 9, 2018 Nu cred ca mai au nevoie de prezenare: https://www.youtube.com/watch?v=nkXIWKdbljI&list=PL0I80mfWIcAJTDmq7GwxKCrTFtVTwwGbJ&index=9 Desi multi spun ca Blaze nu se ridica la nivelul lui Bruce, acest album mi se pare mult mai potrivit pentru vocea lui Blaze si, din punctul meu de vedere, este extraordinar si isi are locul printre cele mai bune albume de la Maiden. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat August 9, 2018 Share Postat August 9, 2018 L-am cunoscut pe Bruce in weekend ,a băut o bere cu noi înaintea concertului de pe Manchester arena,foarte ok omul la cei 60 de ani pe care i-am făcut marți,încă mai poate,a făcut show pe scena. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat August 9, 2018 Share Postat August 9, 2018 L-am cunoscut pe Bruce in weekend ,a băut o bere cu noi înaintea concertului de pe Manchester arena,foarte ok omul la cei 60 de ani pe care i-am făcut marți,încă mai poate,a făcut show pe scena. Bruce e un tip polivalent, educat, cult si rafinat. Il admir foarte mult. Poti sa consideri ca ai avut un mare noroc sa bei o bere cu el si sa discuti de la om la om. Cu ce ocazie ai avut acest noroc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat August 10, 2018 Share Postat August 10, 2018 Haggard, +1! Eu mi am inceput dimineata cu asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat August 10, 2018 Share Postat August 10, 2018 Salutam! Let there be light! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat August 10, 2018 Share Postat August 10, 2018 am avut invitatie de la beraria Robinsons(colaborez cu ei)unde isi produce berea Trooper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat August 12, 2018 Autor Share Postat August 12, 2018 Aiurit - memorabil moment! Cel mai clasic trash metal. Nu au nevoie de nici o prezentare, zic eu. Cu dedicatie speciala pentru jandarmul care m-a gazat vineri seara in piata:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat August 17, 2018 Share Postat August 17, 2018 Trelldom Black Metal, Norway ^ unul din proiectele lui Gahl Ye, that guy.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat August 20, 2018 Autor Share Postat August 20, 2018 Buna dimineata La fel de buni ca la sfarsitul anilor '90. Evident nu e nevoie de prezentare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat August 20, 2018 Share Postat August 20, 2018 back again Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 21, 2018 Share Postat August 21, 2018 Mai postam si noi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat August 22, 2018 Share Postat August 22, 2018 Entombed meets Cannibal Corpse heheheh » Post actualizat in 23 Aug 2018 04:34From Italy with love Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 23, 2018 Share Postat August 23, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat August 23, 2018 Autor Share Postat August 23, 2018 Buna dimineata! Sa-i dam cuvantul lui Nergal:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat August 23, 2018 Share Postat August 23, 2018 Buna dimineata! Sa-i dam cuvantul lui Nergal:) Excelenta melodie. Tare ma tem ca urmatorul album va nu-l va egala pe acesta. Diupa ce am ascultat ultmul single God=Dog, nu am ramas prea impresionat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat August 26, 2018 Share Postat August 26, 2018 No introduction is required.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat August 27, 2018 Share Postat August 27, 2018 favorita mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat August 28, 2018 Autor Share Postat August 28, 2018 Buna dimineata! Ceva ce mi-a recomandat un amic de curand. Imi plac, suna al naibii de linistitor. Atmospheric black. Francezi. P.S. Ati observat ca nu prea au fost fani Manowar care sa-si faca simtita prezenta? A apus oare epoca versurilor fara pic de sens sau continut?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat August 28, 2018 Share Postat August 28, 2018 .. "Low" \m/ Adaug si.. » Post actualizat in 28 Aug 2018 19:25 P.S. Ati observat ca nu prea au fost fani Manowar care sa-si faca simtita prezenta? A apus oare epoca versurilor fara pic de sens sau continut? ) » Post actualizat in 28 Aug 2018 20:14 Ceva ce mi-a recomandat un amic de curand. Imi plac, suna al naibii de linistitor. Atmospheric black. Francezi. Excelent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat August 29, 2018 Share Postat August 29, 2018 yuhuuuuuu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 29, 2018 Share Postat August 29, 2018 P.S. Ati observat ca nu prea au fost fani Manowar care sa-si faca simtita prezenta? A apus oare epoca versurilor fara pic de sens sau continut? ) Sa stii ca am fost fan Manowar pe vremuri - tricouri, scris cu pixul pe geaca de blugi, tot tacamul... Dar nah, a trecut repede. Sunt un fel de IRIS de-ai lor - aceleasi bullshituri reincalzite de 30 de ani. Unele melodii le reascult cu placere si acum, dar nu mai pot asculta cum ascultam odata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat August 30, 2018 Share Postat August 30, 2018 neatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate