ggabriel Postat Martie 2, 2018 Share Postat Martie 2, 2018 Toata lumea pe baterii... http://www.economica.net/harley-davidson-investeste-intr-un-constructor-de-motociclete-electrice_150709.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Martie 2, 2018 Share Postat Martie 2, 2018 Nu cred ca vor avea prea multe unități vândute... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Martie 2, 2018 Share Postat Martie 2, 2018 (editat) Fie ca ne place sau nu, viitorul transportului terestru este electric. Combustibilii fosili vor fi folositi doar in transporturi aeriene, alicatii militare si cateva domenii restranse. Harley au testat deja marea cu degetul prin proiectul Live Wire care a fost primit in general, bine. Daca o motocicleta electrica arata a motocicleta si nu a gargarita cu antene, are performante decente si o autonomie mare, cred ca incet se va trece cu vederea zgomotul de troleu. Cred ca marea problema cu care se vor confrunta constructorii de motociclete va fi introducerea unui ,,cool factor'' pentru a le face atractive . Generatia in varsta clar nu va privi cu ochi buni schimbarea. Asa e in evolutie. Editat Martie 2, 2018 de Nocturnus85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 2, 2018 Share Postat Martie 2, 2018 (editat) Astept cu interes Hell's Angels electrici. Majoritatea harlistilor cred ca s-ar simti castrati daca nu bubuie tobele, ar putea sa le puna macar niste paraituri in boxe. Ieri am vz in trafic o masina, cred ca marca avec le cric, care purta o inscriptie "400 km fara incarcare". Ar fi fost si prezentul electric, doar niste interese petrodolarice au impiedicat dezvoltarea pe linia asta. Editat Martie 2, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Martie 2, 2018 Share Postat Martie 2, 2018 Nu cred ca tine doar de harleisti faza cu sunetul. Tuturor ne place cum suna o toba iesita dintr-un motor cu combustie interna, sa fim seriosi acum. Astia care o ard cu ,, domle, eu caut practicalitate la o motocicleta si nu ma intereseaza nimic altceva'' ori sunt fatalai, ori sunt ipocriti )). Lasand caterinca, da, petrodinarii inca au un cuvant care atarna greu. Insa incet incet lucrurile se schimba. Personal, nu m-ar deranja sa testez o electrica sa vad cum e sa ai tot cuplul de la 0 RPM . Conditia e sa arate a motocicleta, nu a robot cu trei picioare(aviz Honda). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 2, 2018 Share Postat Martie 2, 2018 (editat) Nu sunt 100% adeptul zicalei aleia cu loud pipes, am avut si toba galagioasa, mi-a placut o vreme pana am realizat cat de obositoare e la drum. De la Victoriei pan' la Unirii nu deranjeaza (decat pe fatalaii din case ), dar daca mergi efectiv cu motorul te va obosi. Ma tot gandeam pe vremuri, mergand zilnic cu paraietoarea prin Buc unde in 10km ai cam 3 ocazii de a fi luat pe vreo capota, cum naiba te descurci pe o mobra care face doar "bzzzz"?!? FZ6 actual are un sunet apropiat de o mobra electrica, dpdv sonor e confortabila la drum, eu merg mai putin prin oras decat acum 10 ani si in nici un caz n-as da sute de oiro pe alta evacuare. Si nici spiralu' de 16 nu-l bag pe narile tobei. Dar sunt destui "tru" carora, daca nu declanseaza alarmele masinilor pe langa care trec, li se micsoreaza barbatia... Editat Martie 2, 2018 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Martie 2, 2018 Share Postat Martie 2, 2018 Fie ca ne place sau nu, viitorul transportului terestru este electric. ......................... Generatia in varsta clar nu va privi cu ochi buni schimbarea. Asa cred si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Martie 2, 2018 Share Postat Martie 2, 2018 Mi-a adus aminte de asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Martie 2, 2018 Share Postat Martie 2, 2018 Ia uite-aici! https://economie.hotnews.ro/stiri-auto-22318845-video-jaguar-lansat-primul-sau-suv-electric-costa-70-000-euro-autonomia-promisa-este-480.htm Dar e scump tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Martie 2, 2018 Share Postat Martie 2, 2018 (editat) Nu e HD dar arata bine: http://cyrilhuzeblog.com/2015/02/02/a-very-clean-100-electric-chopper/ Editat Martie 2, 2018 de KENAZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Martie 2, 2018 Share Postat Martie 2, 2018 Ia uite-aici! https://economie.hotnews.ro/stiri-auto-22318845-video-jaguar-lansat-primul-sau-suv-electric-costa-70-000-euro-autonomia-promisa-este-480.htm Dar e scump tare. Slab. Ia de-aici cu 250000 de dolari: https://www.tesla.com/en_EU/roadster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Martie 2, 2018 Share Postat Martie 2, 2018 Asta e pentru cei saraci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Martie 2, 2018 Share Postat Martie 2, 2018 Te c@c1 in el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Martie 2, 2018 Share Postat Martie 2, 2018 In traditia HD de a evita progresul tehnologic, o sa aiba baterii cu plumb in carcasa de lemn iar motorul electric va avea cu excentric ca sa vibreze. Baterii 777 )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexp50 Postat Martie 2, 2018 Share Postat Martie 2, 2018 Excentricu' pentru vibratii!!!! FTW!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat Martie 2, 2018 Share Postat Martie 2, 2018 Nu cred ca viitorul consta din vehicule electrice. Vor fi prea multi consumatori si abia vor face fata. O sa coste curentul atat de mult incat o sa ne fie mila sa ne incarcam telefoanele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Martie 2, 2018 Share Postat Martie 2, 2018 (editat) Orice tehnologie ,,noua'' e scumpa la inceput. Clar , solutia e de alimentare e via centrale nucleare, parcuri eoliene, solare si pe baza de curenti marini. Doar nu o sa arzi carbuni alimentand 7 miliarde de masini electrice. Stai sa mai intre cativa jucatori pe piata vehiculelor electrice. 10-20 de ani, inca 5-6 companii, 4 legi anti poluare si vedem pe urma. Imi mentin parerea ca viitorul e electric Oricum, pana cand se va electrifica tot, probabil noi nu vom mai putea cobora din pat neasistati. Asa ca chill! ) Editat Martie 2, 2018 de Nocturnus85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Diego Postat Martie 2, 2018 Share Postat Martie 2, 2018 Fie ca ne place sau nu, viitorul transportului terestru este electric. De ce nu ar fi hidrogenul viitorul...? Omenirea putea merge pe hidrogen inca din anii '70, dar alte interese au contat si atunci. http://www.automarket.ro/stiri/hyundai-nexo-este-numele-noului-suv-electric-pe-hidrogen-al-marcii-coreene-81999.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Martie 2, 2018 Share Postat Martie 2, 2018 (editat) Din putul gandirii: Toti alearga spre electrice, cand, peste scurt timp sa fii cool e sa arzi benzina... cu carburatorul.. Eu raman din start la benzina... la carburator.. ecologistii si veganii nu sunt pe gustul meu... imi place pindilica si fumul... Editat Martie 2, 2018 de -UFO- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Martie 3, 2018 Share Postat Martie 3, 2018 Pe electric toata lumea stie ca problema este cu bateriile. Tehnologia actuala este cu Lithiu. Nu exista suficient lithiu pe planeta care sa sustina nevoia pentru toate dispozitivele electronice plus masini electrice. Asa ca pana nu apare o alternativa la Lithiu nu prea e sustenabila schimbarea in procent covarsitor. Asta nu inseamna ca odata cu trecerea anilor nu vom vedea din ce in ce mai multe masini si motociclete electrice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Martie 5, 2018 Share Postat Martie 5, 2018 Eu auzisem faza ca Lithiul se gaseste doar in niste mine din Afganistan, de unde si conflictul militar de acolo. Cica asta ar fi fost, de fapt, faza cu interesul americanilor acolo, nu vrajeala cu adusul democratiei. Nu am surse exacte, asa ca nu zic ca e intocmai cum spun eu, insa pare plauzibil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pop Mihai Lucian Postat Martie 5, 2018 Share Postat Martie 5, 2018 Eu auzisem faza ca Lithiul se gaseste doar in niste mine din Afganistan, de unde si conflictul militar de acolo. Cica asta ar fi fost, de fapt, faza cu interesul americanilor acolo, nu vrajeala cu adusul democratiei. Nu am surse exacte, asa ca nu zic ca e intocmai cum spun eu, insa pare plauzibil... Vrajeala si teorii conspirationiste. Daca dai un simplu google o sa vezi ca cele mai mari resurse sunt in America de Sud: Chile, Argentina si Bolivia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Martie 6, 2018 Share Postat Martie 6, 2018 Intre timp, in Romania: http://0-100.hotnews.ro/2018/03/06/lovitura-pentru-masinile-electrice-in-romania-tarifarea-incarcarii-mai-costisitoare-decat-un-plin-de-carburant-fosil/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Martie 6, 2018 Share Postat Martie 6, 2018 Intre timp, in Romania: http://0-100.hotnews.ro/2018/03/06/lovitura-pentru-masinile-electrice-in-romania-tarifarea-incarcarii-mai-costisitoare-decat-un-plin-de-carburant-fosil/ superb. asa trebuie. cine draqu i-a pus sa nu vrea sa polueze? niste bulangii. acu ca au dat o tona de bani pe rasnitele alea, trebuie sa-si permita si sa le incarce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat Martie 6, 2018 Share Postat Martie 6, 2018 superb. asa trebuie. cine draqu i-a pus sa nu vrea sa polueze? niste bulangii. acu ca au dat o tona de bani pe rasnitele alea, trebuie sa-si permita si sa le incarce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate