Speedy.K Postat Martie 18, 2018 Share Postat Martie 18, 2018 (editat) Inseamna ca ai o perceptie gresita despre lucruri. Nu, inseamna ca tu nu prea ai habar in ce lume traiesti. » Post actualizat in 18 Mar 2018 14:47 Uite aici, https://www.louis-moto.co.uk/artikel/caberg-stunt-blade-full-face-helmet/505193?filter_gender=DU&list=865e35f86da1c0eab0c761a3701a534b o casca produsa de Caberg (care sunt italieni). Vezi unde e produsa, ca idee. Exact ce spuneam: habar n-ai. De cand e Caberg casca de calitate?! » Post actualizat in 18 Mar 2018 14:49 daca mi aduc aminte corect marca asta de casti isi turna si prelucra carcasele exterioare din compozite prin brasov ........ N-am auzit de asa ceva. Dar nu le stiu nici eu pe toate. O sa ma interesez si revin. Ce pot sa-ti spun e ca asamblarea se face in Italia de italieni, controlul calitatii e facut in Italia de italieni. Editat Martie 18, 2018 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat Martie 18, 2018 Share Postat Martie 18, 2018 http://www.nenki-helmets.com Asta la prima căutare dar mai sunt tot felul de teste, reviewuri ale căștilor chinezești, chiar cu AliExpress in titlu. » Post actualizat in 18 Mar 2018 15:33 Plus ca flăcăul inițiator clar se pricepe la cumpărat de pe ali dupa câte vânzări au bunurile din linkurile lui... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 18, 2018 Share Postat Martie 18, 2018 daca iti iei casca asta, sper sa nu fii nevoit vreodata sa te bazezi pe ea ca sa iti salveze viata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack in the Green Postat Martie 18, 2018 Share Postat Martie 18, 2018 Eu mi-am luat furcă rigidă de aluminiu pe AliExpress (pentru bicicletă). A fost super ok. Am făcut Munții Căpățânii în lung și în lat cu ea, făceau MTB-iștii ochii mari la ea. Pe de altă parte, am un prieten cu GSXR K7 ridicat p-o roată și căzut pe spate. Și-a luat cadrul de bord, o carenă și ambele oglinzi de pe Ali. Oglinzile - super ok la banii dați. Carenele ok...ish, iar cadrul de bord, pilaf. Din cauza lui nu se mai alinia nimic ca lumea pe mobra aia. Pe scurt... Și Ali are o limită. Nu e bine să-ți iei chiar orice de acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Martie 19, 2018 Share Postat Martie 19, 2018 Unul care a avut o asemenea casca si a avut ghinionul s-o testeze la crash, nu mai are cum sa scrie cind este la 2 metri sub pamint. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Martie 20, 2018 Share Postat Martie 20, 2018 Eu mi-am luat furcă rigidă de aluminiu pe AliExpress (pentru bicicletă). A fost super ok. Am făcut Munții Căpățânii în lung și în lat cu ea, făceau MTB-iștii ochii mari la ea. Hai sa nu exageram. Doar pentru ca ai mers cu ea si nu ai murit, nu inseamna ca e cea mai buna furca din univers... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate