art Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Oradea beius e varza,dar daca nu te grabesti poti merge fara sa te rupi.in rest din pietroasa pana in padis e bibelou drumul. merge bine cu supermoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Oradea beius e varza,dar daca nu te grabesti poti merge fara sa te rupi.in rest din pietroasa Sudrigiu pana in Padis e bibelou drumul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Iulie 2, 2013 Share Postat Iulie 2, 2013 Sudrigiu..da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popclaus Postat August 24, 2013 Share Postat August 24, 2013 (editat) Nimeni.... nimic?!? Doar nu stati in casa pe vremurile astea.... Nu vine nime la o plimbare? Editat August 24, 2013 de popclaus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LES Postat August 24, 2013 Share Postat August 24, 2013 unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popclaus Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 Prin imprejurimi..... prin zona. Gen: Padis, Rachitele, Belis, Fantanele, etc Turistic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LES Postat August 25, 2013 Share Postat August 25, 2013 dupa sapt viitoare voi putea, daca ai de gand un traseu, sunt deschis la orice, pe unde poate sa mearga un kawasaki ninja, eu o duc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popclaus Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 Numai tu.... ? Unde e toata lumea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 Pe facebuci grupul Two Wheels :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LES Postat August 31, 2013 Share Postat August 31, 2013 cam pauza pe twowheels, si inca pauza mare, dar poate ca mi motorul la service si nu vin sa va trag de maneca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cip M Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Maine , 07.09.2013 , fac o iesire pe Euroring. Mai am un loc disponibil pt. moto pe platforma si eventual 2 locuri pt. pasageri . Plecarea la ora ~ 10:30. Costuri : transport 125 lei , acces pe pista 13000 forinti . Tel. 0740 231476 Ciprian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 Maine , 07.09.2013 , fac o iesire pe Euroring. Mai am un loc disponibil pt. moto pe platforma si eventual 2 locuri pt. pasageri . Plecarea la ora ~ 10:30. Costuri : transport 125 lei , acces pe pista 13000 forinti . Tel. 0740 231476 Ciprian Iti fac eu rost de un om :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cip M Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 (editat) Daca omul ala esti tu , e perfect ! Daca e altcineva , e ok. Vezi ca nu-ti merge telefonul , sau ai schimbat nr ? Editat Septembrie 6, 2013 de kyp-76 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 (editat) Daca omul ala esti tu , e perfect ! Daca e altcineva , e ok. Vezi ca nu-ti merge telefonul , sau ai schimbat nr ? Maine , 07.09.2013 , fac o iesire pe Euroring. Mai am un loc disponibil pt. moto pe platforma si eventual 2 locuri pt. pasageri . Plecarea la ora ~ 10:30. Costuri : transport 125 lei , acces pe pista 13000 forinti . Tel. 0740 231476 Ciprian Puteai sa vi sa ma ajuti cu casa..si mergeam si eu pe pista:))) ce om esti Ps: i hait iu!! Editat Septembrie 6, 2013 de art Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cip M Postat Septembrie 6, 2013 Share Postat Septembrie 6, 2013 N-am eu talent ca tine la lucrari gospodaresti , ca altfel sigur veneam sa te ajut (am glumit , dar nu spun cu ce , cu talentul sau cu ajutorul ) Promit ca fac o poza maine la pista , sa mai vezi si tu cum arata Euroringul ;D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Septembrie 7, 2013 Share Postat Septembrie 7, 2013 man....anunta si tu cu o sapt inainte...nu asa de pe o zi pe alta. have fun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cip M Postat Septembrie 7, 2013 Share Postat Septembrie 7, 2013 Iesirea asta asa a fost programata , cu 2 zile innainte A fost , chiar si fara o atenta pregatire , o iesire foarte ok . Poza pt Art urmeaza maine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 hai cu pozele de la circuit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebicbr Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 pana pune cipri poza pt art pun eu cateva de la boxe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 toate motoretele din poze au fost din oradea?! foarte tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Septembrie 9, 2013 Share Postat Septembrie 9, 2013 hehe...am primit poza sambata noaptea la 12...inca ma distram cu lucruri barbatesti....sters mobila...spalat pe jos din astea:))....sincer v-am injurat:))))..vad ca ai iesit puyitn in decor....dar nu a fost ceva grav..sigur v-ati distrat ...data viitoare sper sa ajung si eu ps..cipri: ai stil hait iu:)))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tabarlesh Postat Septembrie 14, 2013 Share Postat Septembrie 14, 2013 Campania Truck&Chopper sustinuta de Moto TGM continua in fiecare zi in Targu Mures. Detalii aici sau aici https://www.facebook.com/groups/154575061380804/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roadrunner88 Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 The end. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Octombrie 4, 2013 Share Postat Octombrie 4, 2013 The end. for whom? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roadrunner88 Postat Octombrie 5, 2013 Share Postat Octombrie 5, 2013 pentru sezonul ''oficial'' ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate