Endurista Postat Iunie 7, 2018 Share Postat Iunie 7, 2018 Am vorbit cu Accuweather si Morecast si mi-au zis ca nu ploo . Doar cand ajungem o sa ne ploua in gura cu ceva beri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Iunie 7, 2018 Share Postat Iunie 7, 2018 Maine se da drumul la nebunie de dimineata sau e cu ora..gen incepand cu ora 12:00? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner® Postat Iunie 7, 2018 Share Postat Iunie 7, 2018 De 6 ani de cand merg am prins ploaie, dar crede-ma ca uiti repede de ea. Cine doreste sa ni se alature suntem 3 motoare care mergem prin sudul Dobrogei, plecare in jur de ora 10.00. A2 - Calarasi - Silistra (cu bacul) - Adamclisi - Ciocarlia - Constanta - Mamaia. Atentie, dureaza intre 6-8h drumul asta dar merita fata de vesnica autostrada. Adunare : in jur de 11.00 @Mol Pallady. Hora mare, pe motoare !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seawolves Postat Iunie 7, 2018 Autor Share Postat Iunie 7, 2018 Maine se da drumul la nebunie de dimineata sau e cu ora..gen incepand cu ora 12:00? S'a dat drumu din seara asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 7, 2018 Share Postat Iunie 7, 2018 Pai bine, mah, acu' 2 zile amenintati ca se plateste campingul joi, acu' ati dat drumu' la distractie?!? Joia, ca hotii! » Post actualizat in 07 Jun 2018 17:42 Poze, altfel nu se exista! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Iunie 11, 2018 Share Postat Iunie 11, 2018 impresii? poze? nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iunie 11, 2018 Share Postat Iunie 11, 2018 (editat) Ahoi! Multumesc Seawolves MC pentru primire, m-am simtit bine desi doar Sambata am ajuns la voi. Long road (1050 km dus-intors) / Good Music / Beach / Sea...etc = Happy Editat Iunie 11, 2018 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Iunie 14, 2018 Share Postat Iunie 14, 2018 Am fost de la prima ediţie. Acum pot spune cu siguranţă:Seawolves Bikefest este întrunirea naţională a României. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
constandin Postat Iunie 14, 2018 Share Postat Iunie 14, 2018 (editat) https://www.facebook.com/Digi24Constanta/videos/1516272555109747/?hc_ref=ART1Pqf0tgKxD0ofKUI2tilDdtkISdueUNxMSg2b228kZ0NmAH7ScAdzbiCFs6Npdgk » Post actualizat in 14 Jun 2018 15:27 » Post actualizat in 14 Jun 2018 15:29 Editat Iunie 14, 2018 de constandin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seawolves Postat Iunie 15, 2018 Autor Share Postat Iunie 15, 2018 Pentru ca sunt foarte multe poze va indrumam spre acest link public: https://www.facebook...630642756961530 Multumim tuturor participantilor pentru buna dispozitie si entuziasmul cu care au venit si bunul simt de care au dat dovada. De la an la an incercam sa crestem calitatea acestei intruniri si reusim acest lucru in primul rand datorita voua... fara participanti de calitate este imposibil sa creezi un eveniment de calitate, iar anul acesta chiar si cei veniti din afara tarii au laudat calitatea participantilor la acest eveniment - oameni frumosi, veseli, civilizati si prietenosi. Pentru asta va multumim - atitudinea voastra ne da motivatie si putere sa incercam sa facem din ce in ce mai mult si mai bine pentru intrunirea moto de la malul marii. Sa ne vedem cu bine sezonul acesta la celelalte intruniri si va asteptam cu drag si la cea de anul viitor! Asfalt uscat si drumuri bune va dorim. Seawolves MC Romania P.S.: ar mai fi poze si filmulete de postat acolo dar vom reveni peste 3 zile cand fătălăii de la facebook ne vor debloca (..am scapat cateva țâțe de la striptease) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 15, 2018 Share Postat Iunie 15, 2018 "Cuvintele de ordine sunt țâțe, țâțe!" Felicitari pt organizare, totul a fost SUPER! Parada un pic cam imprastiata, dar e si greu sa organizezi atatia motoristi sa mentina formatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seawolves Postat Iunie 15, 2018 Autor Share Postat Iunie 15, 2018 "Cuvintele de ordine sunt țâțe, țâțe!" Felicitari pt organizare, totul a fost SUPER! Parada un pic cam imprastiata, dar e si greu sa organizezi atatia motoristi sa mentina formatia. 1100 de motoare in parada, numarate oficial... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chitcanul Postat Iunie 16, 2018 Share Postat Iunie 16, 2018 Imi asum asta, cu tot ce cred eu ca am. Sunt un oarecare, care ( cacofonie ) si daca nu as avea nimic de zis,cred ca tot as zice. ceva. Mie in general mi se cam rupe de genul asta de biekeri, pe care tot vad ca ii promovati. Ma gandesc ca este o afacere de cand sunt ,, baieti ,, la fiecare iesire / intrare, care nu stiu sa lege o fraza romaneasca. In concluzie, eu sunt foarte dezamagit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iunie 17, 2018 Share Postat Iunie 17, 2018 Ma gandesc ca este o afacere de cand sunt ,, baieti ,, la fiecare iesire / intrare, care nu stiu sa lege o fraza romaneasca. Stai linistit, mie imi e clar ca nici tu nu esti vreun pui de Eminescu... » Post actualizat in 17 Jun 2018 07:23 care ( cacofonie ) si daca nu as avea nimic de zis,cred ca tot as zice. ceva. Asta lamureste totul, vrei si tu doar sa zici ceva, nu conteaza ce. Sper sa nu te astepti sa te ia cineva in serios... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
verssatu Postat Iunie 17, 2018 Share Postat Iunie 17, 2018 Imi asum asta, cu tot ce cred eu ca am. Sunt un oarecare, care ( cacofonie ) si daca nu as avea nimic de zis,cred ca tot as zice. ceva.Categoria "Gândire cu premeditare."Oricum, la fel de bun ca Hagi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Iunie 19, 2018 Share Postat Iunie 19, 2018 Ceva foto/filmare de la intrunire? Ne.am bucurat de vremea buna, de apa marii mai calda decat cea de la dusuri. Totusi pe viitor poate ganditi altfel solutia accesului celor din camping catre toalete-nu atata tur al imprejmuirii... Nu place nimanui sa vada surprize printre/pe dupa corturi » Post actualizat in 19 Jun 2018 10:47 Ceva foto/filmare de la intrunire/parada vedem undeva? Ne.am bucurat de vremea buna, de apa marii mai calda decat cea de la dusuri. Totusi pe viitor poate ganditi altfel solutia accesului celor din camping catre toalete-nu atata tur al imprejmuirii... Nu place nimanui sa vada surprize printre/pe dupa corturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iunie 19, 2018 Share Postat Iunie 19, 2018 Da o pagina in urma, colegu'! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate