Minu Postat Mai 27, 2018 Share Postat Mai 27, 2018 Are cineva detalii despre accidentul de astazi intre Vama Veche si 2 Mai, exact pe acea linie dreapta?Tocmai ce am trecut pe acolo in jurul orei 15.30 si din masina am vazut lume ca la balamuc, vreo 10-15 motoare stranse pe margine, un motor (GSX-R k6/K7 cred in sant facut cam praf) motociclistul tot acolo iar la 30 m un alt motor lovit insa nu grav.Din pacate nu am avut cum sa opresc pentru ca nu conduceam eu si oricum era haos acolo, cred ca mai rau incurcam.Pe drum ne-am intalnit si cu salvarea, iar la cum arata motorul pare sa fi fost cam urat :| .Multa sanatate riderului, sper sa fie ok! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hypperbone Postat Mai 27, 2018 Share Postat Mai 27, 2018 Sanatate riderului! Gixer forever! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Mai 27, 2018 Share Postat Mai 27, 2018 amandoi sunt ok , a fost o coliziune din cate stiu .. unul pe la spital altul cu un picior umflat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Mai 29, 2018 Share Postat Mai 29, 2018 adica s-au gasit meseriasii intre ei?!? numa' intreb pt un prieten! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Mai 29, 2018 Share Postat Mai 29, 2018 a fost o coliziune din cate stiu orice accident presupune o coliziune, intre 2+ vehicule sau intre un vehicul si un obstacol; daca vrei filozofie, la moto se mai poate si coliziune doar cu asfaltul fii si tu mai clar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Mai 29, 2018 Share Postat Mai 29, 2018 Cand te gandesti ca aud toate copilitele alea din Vama cum vine unul cu sute la ora sa bea un suc, cum sa nu-i dai Pe bune acum, daca ar piti astia un radar pe portiunea aia, ar face castele si robotei din permise la Sectie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sand_storm Postat Mai 29, 2018 Share Postat Mai 29, 2018 Frumos cu copilitele alea prin vama, le mai auzi pe altele ca a dus o iubi in vama, ca i a dat pe drum acolo sa i plezneasca gumele si nu altceva..Oare mi da si mie vreun tip un suc daca vin cu sute la ora ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danytm Postat Mai 29, 2018 Share Postat Mai 29, 2018 Frumos cu copilitele alea prin vama, le mai auzi pe altele ca a dus o iubi in vama, ca i a dat pe drum acolo sa i plezneasca gumele si nu altceva..Oare mi da si mie vreun tip un suc daca vin cu sute la ora ? Doar daca il duci ca pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Mai 29, 2018 Share Postat Mai 29, 2018 Tu dacă apari cu bolidul acela din profil in vama, pleacă toate care încotro...:| Sute la ora =)))...prinde câteva 60 la ora?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sand_storm Postat Mai 29, 2018 Share Postat Mai 29, 2018 Stii care este ironia sortii? ca eu n am bolid ) Imi prind picioarele vreo 15 la ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Mai 29, 2018 Share Postat Mai 29, 2018 Frumos cu copilitele alea prin vama, le mai auzi pe altele ca a dus o iubi in vama, ca i a dat pe drum acolo sa i plezneasca gumele si nu altceva..Oare mi da si mie vreun tip un suc daca vin cu sute la ora ? Inteleg metafora cu datul, drumul, gume crapate, dar chiar se blaneste grav acolo. Pentru nici 5 km de linie dreapta, chiar n-are niciun rost, parol! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cracana.cristian Postat Mai 30, 2018 Share Postat Mai 30, 2018 Am vazut si eu, deja era politie cand am trecut si un GSX-R impachetat. Ma bucur sa aflu ca sunt ok, la cum arata motorul nu parea sa fi scapat cu rani usoare. Sanatate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Mai 30, 2018 Share Postat Mai 30, 2018 Gsxr ul se rupe in doua și la 30 la ora, intr o coliziune cu o bicicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Mai 30, 2018 Autor Share Postat Mai 30, 2018 amandoi sunt ok , a fost o coliziune din cate stiu .. unul pe la spital altul cu un picior umflat Ma bucur sa aud asta, la prima vedere parea nasol... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Mai 30, 2018 Share Postat Mai 30, 2018 Fusei si eu in zona pentru o saptamana, la namol la Mangalia. Ce sa zic, la cum se da blana prin zona aceea m-am gandit serios sa imi pun pe masina indicator din ala luminos cu sageata de ocolire prin dreapta - cum au masinile de la drumuri - nu de alta dar intotdeauna aveam impresia ca o sa imi treaca prin masina in mersul lor vioi catre Dumnzeu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat Iunie 3, 2018 Share Postat Iunie 3, 2018 Prin dreapta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 3, 2018 Share Postat Iunie 3, 2018 Prin dreapta? Cand esti improprietarit pe banda 2 asa se pune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHuskyCrobats Postat Iunie 3, 2018 Share Postat Iunie 3, 2018 Scuzati ... Stanga ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate