Ilie.A Postat Aprilie 10, 2023 Share Postat Aprilie 10, 2023 M-am apucat sa fac curatenia de primavara prin carduri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ilie.A Postat August 4, 2023 Share Postat August 4, 2023 Cea mai proasta idee sa ascult indicatiile audio ale google maps Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat August 4, 2023 Share Postat August 4, 2023 Pe telefonul meu, DJ (drum județean) e pronunțat "digei". Mă așteptam să apară DJ Bobo și să-mi bage o dedicație. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 2 Share Postat Noiembrie 2 salut, foloseste cineva DaVinciResolve STUDIO ? varianta free nu vrea sa importe mp4 facute de gopro 9 - ceea ce mi se pare ******** si ****** dar si foarte ******** **** *** * ** ******** Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate