ENEOS Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 Voi opriți să-l filmați? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frigider Posted September 11, 2022 Share Posted September 11, 2022 Acum 2 ore, ENEOS a spus: Voi opriți să-l filmați? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vik_t Posted September 19, 2022 Share Posted September 19, 2022 Salut, Mi-am facut si eu un canal de YouTube, dar nu fac motovlogging, nu mi se aude vocea, doar sunetul motorului. Incerc sa filmez ture / drumuri mai interesante, atat cu moto din dotare, cat si cu ce mai inchiriez prin concedii. Fac asta in principiu pentru mine, dar poate se bucura si altii de acest gen de continut. De exemplu, anul acesta am fost in Croatia, unde mi-au fost recomandate niste drumuri superbe: Plus altele. Daca credeti ca e de interes, aruncati o privire Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vis-a-vis Posted September 24, 2022 Share Posted September 24, 2022 Acum 53 minute, GoodKat a spus: Ma intreb daca inca mai proceseaza si pentru alte rezolutii. Păi intră în Youtube studio și vezi dacă mai procesează încă. La mine la un film 4K a durat o zi să ajungă la rezoluție maximă... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENEOS Posted October 17, 2022 Share Posted October 17, 2022 Cum nu era pe vreun circuit sau drum închis ar putea să-i trimită direct amenda acasă pt depășirea limitei de viteză vlogărașului! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3.14 Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 On 10/17/2022 at 10:04 PM, Asimplu said: De unde stii ca am depasit-o? Poate e doar clickbait ne-ai aratat-o ...csf,,,ncsf In alta ordine de idei , pe ala il vedeai dinainte de a depasi prima masina ca o sa iasa ......asa ca nu inteleg unde este buba . Basca , omul a stat si retras pe dreapta sa treaga vlontzu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frigider Posted October 23, 2022 Share Posted October 23, 2022 La 19.09.2022 la 11:18, vik_t a spus: Salut, Mi-am facut si eu un canal de YouTube, dar nu fac motovlogging, nu mi se aude vocea, doar sunetul motorului. Incerc sa filmez ture / drumuri mai interesante, atat cu moto din dotare, cat si cu ce mai inchiriez prin concedii. Fac asta in principiu pentru mine, dar poate se bucura si altii de acest gen de continut. De exemplu, anul acesta am fost in Croatia, unde mi-au fost recomandate niste drumuri superbe: Plus altele. Daca credeti ca e de interes, aruncati o privire Primul clip scrie ca e privat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vik_t Posted October 24, 2022 Share Posted October 24, 2022 Acum 17 ore, frigider a spus: Primul clip scrie ca e privat Da, de atunci l-am si sters. Am invatat putina editare si am facut upload la o varianta mai buna: plus alte chestii: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiarM Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 Filmare completa https://youtu.be/lY1xo6jO7wI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DesertEagle Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 Atunci cand nu stii sa conduci o motocicleta si tot ce ai in cap e "strecuratul", pentru ca tu de aia ti-ai luat motocicleta, ca sa nu stai in trafic. Prostovan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiarM Posted November 11, 2022 Share Posted November 11, 2022 1 oră în urmă, Asimplu a spus: Tu esti DrBillyWayneRuddock pe reddit? Nu, eu sunt banat pe romania si nu pot lasa comment Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoodKat Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 Acum 2 ore, Asimplu a spus: Ca-n jungla! Ca-n jungla, dar la 1:55 erati in culpa comuna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoodKat Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 Acum 44 minute, Asimplu a spus: Eu pe verde, el pe rosu, culpa comuna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoodKat Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 (edited) Acum 15 minute, Asimplu a spus: Deci cei din stanga nu trebuiau sa patrunda in intersectie, ci sa astepte sa se elibereze? Da, la fel ca tine. Acum 15 minute, Asimplu a spus: Realistic vorbind, succes cu regula asta la ore de varf, in Bucuresti. Stai linistit, nu esti singurul care merge prin Bucuresti la ore de varf. Eu chiar il traversez de la Sud-Vest la Nord, din puncte extreme. Edited November 13, 2022 by GoodKat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoodKat Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 Acum 7 minute, Asimplu a spus: Si astepti de fiecare data pana se elibereaza complet fiecare intersectie prin care treci, pana te decizi sa patrunzi in ea? Nici nu trebuie sa imi raspunzi ci gandeste-te singur la asta si pe urma revino la primul tau comentariu si intreaba-te care a fost rostul lui. Numai bine! Nu, pur si simplu nu ma bag la intimidare ca sa imi fac subiect de vlogging. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucian_M Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 Ma' frend, ai fi avut tu verde, dar în locul tău nu cred că mă băgam, vorba lui GoodKat. A fost pe fază omul și nu ați schimbat vopseaua. Din proprie experiență, și cu dreptatea în mână tot ieși vinovat, așa că mai degrabă evită. Sau, mă rog, ai ce filma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoodKat Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 Acum 1 minut, Asimplu a spus: Ahh tipologia "orice faza prinsa pe camera este automat provocata si intentionat facuta pentru content de youtube"... Nu e nici o tipologie. Dar moto-vloggingu' in Romania inseamna in proportie de 99% "Ma expun la situatii riscante ca apoi sa postez pe YouTube titluri bombastice de tipul "AM FACUT ACCIDENT!" "ERA SA MA OMOARE" si alte harneli proaste de genul asta. Remarca nu iti era adresata neaparat tie, ca nu iti doresc raul sau ceva. Am pretentia ca discutam ca niste oameni maturi. Iar daca discutam de intersectia de la Eroii Aerului, cei care vin dinspre Ion Mincu sau cum se numeste, au verde pentru inainte, iar daca vor sa faca stanga, trebuie sa acorde prioritate celor care vin de pe Demetriade, existand riscul sa fie surprinsi de cei care veneau dinspre Victoriei, cand li se da verde, cum veneai tu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucian_M Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 Prefer să plec capul în loc să am nevoie de ghips. Succes! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucian_M Posted November 13, 2022 Share Posted November 13, 2022 N-am spus că tot timpul. Totuși prefer să-mi văd de treabă în loc să-mi fac probleme. Multă lume are alergie la Fiesta, de doi ani observ asta. Iar mobra rar o văd în oglinzi, semnalizările nu le folosesc patronii etc. Nu are rost să fac pe justițiarul, pierdere de timp. Iar dacă ți-aș putea trimite înregistrările de pe camera de bord, ai vedea că spun adevărul. Unul cu beamveu'stătea la maxim un metru de bara mea spate (dau pe avarii, ating un pic frâna să se aprindă stopurile, poate se distanțează). Mă depășește pe linie continuă, stă două secunde lângă mine și mă analizează, apoi demarează. No, poți să-i spui ceva gibonului? Dovezi n-am, că deocamdată cameră pe lunetă nu dețin (urmează). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts