Metal Heart Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Pasagera, Tits or GTFO! ))))))))))))))))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 (editat) Nu poti sa fii pedofil cu o femeie care merge pe 30 de ani. "Am 29 de ani si sunt din Curtea de Arges. Conduc din August 2017 o Honda Hornet 600, din 2003, pe care il cheama Blu." Mai are 2 saptamani si face un sezon intreg pe moto Editat Iulie 16, 2018 de paulynos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Andrei rili fata? Esti predispus la infarct asa imi lasi impresia , de-asta e mai bine sa nu discutam despre posterioare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Nu e panica, ne plac si astea mai purii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 (editat) O honda, pe care il cheama? Misto dezacord:) Editat Iulie 16, 2018 de Adrian M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Vrea sa spuna ca e hetero. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 @pasagera - aici se discuta despre curu' lui Tazmi. Da-ne tu un alt subiect, adica arata-ne curu' tau, si ii lasam popoul in pace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Aoleu, pic de tact nu ai Andreiule...cred ca esti tipul ala din gasca care gonește gagicile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 (editat) Bine mai Andrei, alt subiect ar fi fundul tau, cum e , dupa o sa il discutam pe al lui metal heart si am nevoie sa participăti cu toții la discutie. Iar de la paca sa vedem un abdomen lucrat, ca tot vrea tits.. » Post actualizat in 16 Jul 2018 09:03 Corectie tot metal heart e cu abdomenul lucrat... Editat Iulie 16, 2018 de pasagera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Spanac! Fundul meu e mare, ca trag chintalul la cantar, in viu:))). A, si am si burta pentru ca bere. Your turn! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 (editat) Voiai sa zici metal heart . Editat Iulie 16, 2018 de pasagera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 (editat) Te simti amenintata ? ..ai concurenta A simtit miros de mataranga si nu stie cum sa se bage in seama... Mi-e sa nu deveniți pedofili în curand..ca barfitori si clevetitori observ ca sunteti. Fiecare om e frumos în felul lui, asa ca lăsați fata in pace.. » Post actualizat in 16 Jul 2018 09:13 @pasagera - aici se discuta despre curu' lui Tazmi. Da-ne tu un alt subiect, adica arata-ne curu' tau, si ii lasam popoul in pace Pasagera nu are cwr, e prea slaba, de aia i-am si dat cu flit. Editat Iulie 16, 2018 de petre81. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Petrica este un simpatic asa cum ne-a obișnuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Sunt totodata si sincer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Bine mai Andrei, alt subiect ar fi fundul tau, cum e , dupa o sa il discutam pe al lui metal heart si am nevoie sa participăti cu toții la discutie. Iar de la paca sa vedem un abdomen lucrat, ca tot vrea tits.. » Post actualizat in 16 Jul 2018 09:03 Corectie tot metal heart e cu abdomenul lucrat... Iti arat, draga mea, un abdoment lucrat de zeci de hectolitri de bere si sute de shaorme mancate. Posteriorul e tabacit bine de la saua tare. Pozele le vrei in echipamentul moto sau fara? Eu nu-s pudic deloc Lasa o adresa de mail pe prv si-ti trimit. Nu postez aici ca-i fac pe astia invidiosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 (editat) Metale, daca ai burta mai mare ca mine, dau o naveta de bere, daca nu...sa stii ca beau Ciuc, dar merge si Ursus:) De ce am divagat de la poponetele lui Tazmi, respectiv Pasagera? Editat Iulie 16, 2018 de andrei111 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Lasa o adresa de mail pe prv si-ti dau si tie. Diseara cand ajung acasa. Poze de acum 3 zile, de pe plaja si dupa vreo 6 beri. ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Biiine! Tii pariul, da? Eu ma bazez pe saormele halite si berile baute:)). Sa nu fi la categoria pana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Doaamnee, ce a ajuns forumu asta. Comparati burti:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Doaamnee, ce a ajuns forumu asta. Comparati burti:))) Tu ai burta mai mare ca a mea, deci nu pica nimeni in plasa sa faca vreun pariu cu tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Doaamnee, ce a ajuns forumu asta. Comparati burti:))) Ti se pare mai instructiv sa vizionam clipurile si comentariile inepte facute pustanii astia? Vrei sa te invete Motopart si cu Tazmi sa stai in sa? E un misto total. Asa ca de ce sa nu mergem pana la capat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Pai da. Dar metalu pierde.. Nu ma laud, dar, da, stau mai... Rau cu burtoiu:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 (editat) Doaamnee, ce a ajuns forumu asta. Comparati burti:))) Se pot compara si matarangi... femelele ar fi cele mai incantate. Editat Iulie 16, 2018 de petre81. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Este rubrica separata, pentru obsedatii de secz:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Sa inteleg ca vrei sa te bagi si tu in micul nostru pariu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate