Adrian M. Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Doar ca eu nu beau ciuc sau ursus. De aia si stăteam in banca mea:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Bem ce-o fi! Dar va rog sa fie ultimul post pe aceasta tema. Aici se vorbeste despre cururi de Tazmi, Pasagera, etc. App. de unde stie Petre ca Pasagera e silfida? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 (editat) Pusese ea o poza pe topicul Motociclisti care foot doar femei, isi arata un pic dintr-un picior. Editat Iulie 16, 2018 de petre81. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Si ce te face sa crezi ca era reala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Nu conteaza, cu poza aia s-a afisat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Experienta lui de o viata traita in online (si numai acolo) )). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Experienta lui de o viata traita in online (si numai acolo) )). Kriminale, dupa cum vezi aici se dicuta despre femei. Cum tu esti homosexual nu ai cum sa-ti dai cu parerea, nici pe online si nici in viata reala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 (editat) » Post actualizat in 16 Jul 2018 11:09) Editat Iulie 16, 2018 de Adrian M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Aloo...inapoi la motovloggheri sau implicam adminii ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Aloo...inapoi la motovloggheri sau implicam adminii ) Pai mai gaseste ceva, vreun filmulet, ceva sa comentam de pe margine Nu vezi ca atunci cand nu mai avem material ne luam de Tazmi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Investiti mah in sisteme de securitate ca la cate femei ati cucerit cu discutia asta o sa fiti asaltati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Petrica, vorbesti de parca as fi atentat vreodata la virginitatea ta. Pentru metal si Andrei, băieți mi-a făcut plăcere să ma conversez cu voi dar poze nu sunt interesată să văd. Sa ne oprim aici. Puteti face schimb intre voi pentru a vedea cine castiga pariul si puteti rupe suspansul lui Tazmi prin ă confirmă câștigătorul. Mr. Goe rullz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 petrica e virgin pe viata, mai ales la minte. Mai arunca si el cu un homosexual in stanga si in dreapta, dar e exact hotu' care striga "hotu'!". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei111 Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Mda, simtul umorului este apanajul oamenilor inteligenti. Tu, domnisoara, nu--l ai. Autoironia este cea mai fina forma de inteligenta, aspect pe care, din nou si din pacate pentru tine, nu l-ai sesizat:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Petrica, vorbesti de parca as fi atentat vreodata la virginitatea ta. Pai la virginitatea mea nu aveai cum sa atentezi pt ca nu mai sunt virgin de mult timp. Dar la mataranga mea in mod sigur ai visat. Pentru metal si Andrei, băieți mi-a făcut plăcere să ma conversez cu voi dar poze nu sunt interesată să văd. Sa ne oprim aici. Sa stii ca exista si barbati interesati de fete slim, fit sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 hai Andrei, nu te supăra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 petrica e virgin pe viata, mai ales la minte. Mai arunca si el cu un homosexual in stanga si in dreapta, dar e exact hotu' care striga "hotu'!". Kriminale, faptul ca deja esti cunoscut ca fiind homalau ma indeamna sa nu-mi mai pierd asa de mult timpul cu tine. Nu mai ai nici un haz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Sa stii ca exista si barbati interesati de fete slim, fit sau nu. Pai in cazul in care e slim, se cer 6 beri inainte. 3 ca sa iti faci curaj si 3 ca sa vezi dublu Si gata, ai rezolvat si problema asta. S-a mai zis, nu exista femei urate ci doar barbati care n-au baut suficient. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 metale , nu ma provoca:))) cati hectolitri ai băut la mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Nu stiu, nu am tinut cont. Dupa 6 luni de abstinenta, am dat buzna. Azi am baut prima oara apa dupa doua saptamani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 (editat) Ai fost singur la mare? Sunt o finută,incerc, as putea fi si mai directă de-atat. Ne oprim când vrei tu. Editat Iulie 16, 2018 de pasagera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 petrica, si cand ma duc la WC scot ceva mai hazliu decat tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Ai fost singur la mare? Sunt o finută,incerc, as putea fi si mai directă de-atat. Ne oprim când vrei tu. Nope. Iti dai seama ca un barbat asa bine ca mine e luat demult. De unde si afinitatea pentru tot ce misca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Exact, Exact. Mă duci cu gândul la eminovici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 16, 2018 Share Postat Iulie 16, 2018 Daca e vorba de bancnota, gasim... Totusi, mai negociem ceva? Daca e vorba de poet, mai greu. Nu prea ma aseman. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate