Adrian11 Postat Iunie 11, 2018 Share Postat Iunie 11, 2018 Salutare am si eu o probelma, banala as putea spune, dar ma intereseaza si o parere de la voi. Azi mi am scapat casca (Shark Speed-R) de la aproximatix 50-70 de cm de asfalt (nu am inchis bine curelusa de prindere si... poc) Intrebarea mea este daca credeti ca este necesara inlocuirea castii deoarece in urma impactului isi pierde din rezistenta iar la un eventual accident nu te mai protejeaza bine, am auzit o varianta cum ca fibra de sticla este un material casant iar la un impact cu un corp dur (chiar daca nu este puternic) se produc fisuri in invelisul exterior. La o prima vedera are lacul sărit, estetic nu o sa ma deranjeaze prea tare ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 11, 2018 Admin Share Postat Iunie 11, 2018 Nu are nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Iunie 11, 2018 Share Postat Iunie 11, 2018 Poc = sa spart/crapat?????!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Iunie 11, 2018 Share Postat Iunie 11, 2018 O casca se inlocuieste dupa impact deoarece spuma din interior preia forta socului si se deformeaza,astfel salvand capul.Da jos imbracamintea si verifica acea spuma. Sunt sanse foarte mari sa o poti folosi linistit avand in vedere ca era goala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adyp Postat Iunie 11, 2018 Share Postat Iunie 11, 2018 Pacat ca nu i-ai zis sa faca niste teste SHARP si CRASH... cum naiba sa se deformeze spuma aia din interior la o simpla scapare pe jos?!?! Man, vezi-ti de treaba si poarta casca aia linistit, n-are nici pe dracu, daca e sa crape la necaz, crapa si fara lacul ala sarit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian11 Postat Iunie 11, 2018 Autor Share Postat Iunie 11, 2018 (editat) Poc = sa spart/crapat?????!!!Adica a facut "poc" cu asfaltul, a sarit lacul si vopseaua cel putin asta se vede la spurafata nu m am apucat sa il cojesc sa vad ce e dedesubt » Post actualizat in 11 Jun 2018 15:11 O casca se inlocuieste dupa impact deoarece spuma din interior preia forta socului si se deformeaza,astfel salvand capul.Da jos imbracamintea si verifica acea spuma. Sunt sanse foarte mari sa o poti folosi linistit avand in vedere ca era goala.Multumesc o sa ma uit Editat Iunie 11, 2018 de Adrian11 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Iunie 11, 2018 Admin Share Postat Iunie 11, 2018 M-am sfatuit acum cu cineva mai priceput, ca sa fii mai sigur schimba casca si motocicleta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Iunie 11, 2018 Share Postat Iunie 11, 2018 Dacă nu prezintă fisuri/crăpături,folosește-o în continuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Iunie 11, 2018 Share Postat Iunie 11, 2018 (editat) O casca se inlocuieste dupa impact deoarece spuma din interior preia forta socului si se deformeaza,astfel salvand capul.Da jos imbracamintea si verifica acea spuma. Sunt sanse foarte mari sa o poti folosi linistit avand in vedere ca era goala. Are dreptate omul. Când vrei sa arunci casca da-mi un semn ca te scap eu de ea. Editat Iunie 11, 2018 de JCDenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Iunie 11, 2018 Share Postat Iunie 11, 2018 M-am sfatuit acum cu cineva mai priceput, ca sa fii mai sigur schimba casca si motocicleta.. sa se mute pe luna, e gravitatia mai mica si nu e asfalt pe care sa faca poc Revenind, o poti purta linisit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvano Postat Iunie 12, 2018 Share Postat Iunie 12, 2018 Inainte sa o pui din nou pe cap, ar fi bine sa faci 3 pasi inapoi si sa scuipi in toate punctele cardinale (spre sud neaparat sa fie una mucioasa). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Iunie 12, 2018 Share Postat Iunie 12, 2018 (editat) Poate nu m-am exprimat bine. Ma refeream la faptul ca o casca se inlocuieste dupa impact atunci cand ai tartacuta in ea. Asta daca n-qi ajuns in lumea celor drepti ) Editat Iunie 12, 2018 de Nocturnus85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate