Beatrice Postat Iulie 2, 2018 Autor Share Postat Iulie 2, 2018 Merci de sugestii. O sa mergem si noi cu Solo East Travel in cazu' asta. Apoi din Kiev o sa o luam pe Pasul Tihuta, Transbucegi si Bicaz, ca sa mai "scurtam" putin drumu'... Sunt totusi curioasa de Transnistria, banuiesc ca fac asa numai pentru straini, nu si cetateni MD; ar fi dubios daca procedura e la fel si pentru moldoveni. O sa ma duc eu singura anu' asta candva si anunt care mai e procedura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Iulie 3, 2018 Share Postat Iulie 3, 2018 Fiecare cu ce ii face placere, asa ca tot timpul discutii despre cum ar fi mai bine sa te plimbi sunt cam puerile. Cand ma plimb singur fac 800 pe zi fara problema (0 autostrada - cu intentia doar de a fi pe drum, nu ma opresc sa vad chestii) Cand sunt in concediu cu doamna facem 350 in mai bine de juma de zi pentru ca intentiile sunt altele Deci..! Tinem legatura, vedem cand ajungeti in Polonia, poate ne intersectam Aici poate ma alatur si eu. Luni sau marti teoretic scot agregatul din spital. Ma refer la partea de tranzitat Polonia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iulie 3, 2018 Share Postat Iulie 3, 2018 Merci de sugestii. O sa mergem si noi cu Solo East Travel in cazu' asta. Apoi din Kiev o sa o luam pe Pasul Tihuta, Transbucegi si Bicaz, ca sa mai "scurtam" putin drumu'... Sunt totusi curioasa de Transnistria, banuiesc ca fac asa numai pentru straini, nu si cetateni MD; ar fi dubios daca procedura e la fel si pentru moldoveni. O sa ma duc eu singura anu' asta candva si anunt care mai e procedura... Transrarau cred ca e acolo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 3, 2018 Autor Share Postat Iulie 3, 2018 Aici poate ma alatur si eu. Luni sau marti teoretic scot agregatul din spital. Ma refer la partea de tranzitat Polonia Pai pe unde propui sa ne vedem? Foarte mult timp nu cred ca o sa stam p-acolo... Transrarau cred ca e acolo ! Da, un Transceva... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iulie 3, 2018 Share Postat Iulie 3, 2018 Pai pe unde propui sa ne vedem? Foarte mult timp nu cred ca o sa stam p-acolo... Da, un Transceva... ) Il voi face si eu saptamana viitoare, o sa revin cu informatii legate de starea drumurilor din zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Iulie 3, 2018 Share Postat Iulie 3, 2018 Pai pe unde propui sa ne vedem? Foarte mult timp nu cred ca o sa stam p-acolo... Asta depinde foarte mult de service. Daca il fac baietii luni e bine, daca nu... vedem... Imi poti spune pe unde treceti granita in UA? Linkul la traseu nu funcioneaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Iulie 3, 2018 Share Postat Iulie 3, 2018 @Beatrice vreau sa vad triclindru ala deci zi cand si cum sunteti in Polonia.@RedRat, hai sa ne organizam in functie de ce zic oamenii astia.P.S. Aduceti o palinca ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 3, 2018 Autor Share Postat Iulie 3, 2018 Asta depinde foarte mult de service. Daca il fac baietii luni e bine, daca nu... vedem... Imi poti spune pe unde treceti granita in UA? Linkul la traseu nu funcioneaza. @Beatrice vreau sa vad triclindru ala deci zi cand si cum sunteti in Polonia. @RedRat, hai sa ne organizam in functie de ce zic oamenii astia. P.S. Aduceti o palinca ceva Ne vedem, sigur. Traseul prin Polonia e asta: https://goo.gl/maps/JS3nC9RR2o72 Eventual ne mai scriem, sau ne auzim la 0768.88.00.11. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Iulie 3, 2018 Share Postat Iulie 3, 2018 Cade afacerea Pimesc vizite conjugale lunare ca la mititica si luna asta sunt de pe 12 pe 16Sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 3, 2018 Share Postat Iulie 3, 2018 Distractie placuta pe bucata de dupa coborarea de pe Transrarau, spre Poiana Largului/Bicaz...Cu enduro e ok, restul isi vor imbogati "injurovocabularul". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Iulie 4, 2018 Share Postat Iulie 4, 2018 Beatrice si ceilalti participanti, astept de la voi impresii din excursie, poate asa o voi face si eu. (eu chiar nu inteleg de ce ar vizita cineva vreodata Auschwitz, Cernobîl, Tiraspol... poate ma luminati voi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iulie 4, 2018 Share Postat Iulie 4, 2018 (editat) Beatrice, on 25 Jun 2018 - 14:06, said: Daca pleci la ore rezonabile, e timp de tot. Cand vreodata a mers cineva cu moto si a facut exact timpul de pe gugal? Poate cu opriri si masa... La Auschwitz e intrarea libera, despre ce vorbiti? Am mai fost acolo si nu e intrare cu ghid, poti umbla liber printre si in casutele respective. Se plateste doar parcarea din fata, cativa euro. Da, am citit. Ramane sa ma interesez ce ghid ofera cat mai mult si aia e. Merci de info. La Auschwitz 2 - Birkenau, da... dar obiectivul mai interesant e Auschwitz 1. Poarta celebra "arbeit macht frei", crematoriu si camera de gazare intacte, cladiri administrative si baraci, multe obiecte in cladiri, cladirea medicala unde a lucrat Mengele si altele. Pt asta e recomandat sa-ti faci rezervare la ora exacta si sa platesti in avans, ca sa nu pierzi ziua la cozi. Ghidul nu e wow... mai bine fara. Si daca tot ajungeti in Cracovia, vizitati si Fabrica lui Schindler si macar mina de sare Wieliczka Editat Iulie 4, 2018 de Geo_ZGA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iulie 4, 2018 Share Postat Iulie 4, 2018 Discutabil... povestile sunt denaturate, mai mult sau mai putin reale, nu te plimba prin toate cladirile, uneori se cam grabesc (ca sa-si termine turul)... data viitoare eu o sa merg fara ghid, ca sa pot intra peste tot fara sa ma grabeasca nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iulie 4, 2018 Share Postat Iulie 4, 2018 Ai si tu dreptate, dar ce rost mai are ghidul atunci? Bine, pt cineva care nu stie istoria lagarului, e ok... desi nu tot ce spune ghidul e si adevarat. Ca exemplu, Auschwitz 3 - Monowitz nu e distrus, cum zic ei, ci ocupat de localnici... e cartier de locuit, in cladirile originale germane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 5, 2018 Autor Share Postat Iulie 5, 2018 @Proxi: daca nu intelegi de ce ar vizita cineva niste locuri, de ce crezi ca as incerca sa te conving eu s-o faci? Poti sa vizitezi tasos @Geo: nu stiu despre ce vorbesti, se poate si la 1, eu acolo am fost data trecuta... » Post actualizat in 05 Jul 2018 21:33 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iulie 5, 2018 Share Postat Iulie 5, 2018 Auschwitz 1 se plateste, indiferent ca e cu ghid sau fara ghid, nu e gratuita intrarea. Doar la 2 e gratuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motosilent Postat Iulie 5, 2018 Share Postat Iulie 5, 2018 @Proxi: daca nu intelegi de ce ar vizita cineva niste locuri, de ce crezi ca as incerca sa te conving eu s-o faci? Poti sa vizitezi tasos 10+ cu coronita Beatrix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Iulie 6, 2018 Share Postat Iulie 6, 2018 10+ cu coronita Beatrix But Thassos is super nice for spending a week :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iulie 6, 2018 Share Postat Iulie 6, 2018 Acum umreaza treblinka? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Iulie 6, 2018 Autor Share Postat Iulie 6, 2018 Acum umreaza treblinka?Nu ajungem acolo. Maine Praga, biserica de oase, si ce mai apucam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvano Postat Iulie 6, 2018 Share Postat Iulie 6, 2018 Oarecum ciudata prima poza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
virgil Postat Iulie 7, 2018 Share Postat Iulie 7, 2018 Drum bun si vreme cu soare. Va invidiez! » Post actualizat in 07 Jul 2018 20:52 Mai puneti poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tumtum Postat Iulie 7, 2018 Share Postat Iulie 7, 2018 Mai puneti poze Poate si cu tărăboanțele. Pfff, tare-mi mai curg balele dupa tigrul ala mare, cred ca o sa fac un upgrade la anul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Iulie 7, 2018 Share Postat Iulie 7, 2018 Update... Se pare ca GSul meu are ceva mai mult decat valve nesincronizate. Sigur nu o sa il am luni marti Asa ca nu pot sa ma vad cu voi... Poate data viitoare. Asfalt uscat in continuare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Iulie 10, 2018 Share Postat Iulie 10, 2018 @Proxi: daca nu intelegi de ce ar vizita cineva niste locuri, de ce crezi ca as incerca sa te conving eu s-o faci? Chiar nu inteleg de ce ar vizita cineva lagare de exterminare sau locatia unui accident nuclear... iar tu si prietenii tai nu vreti sa-mi explicati ce va atrage pe voi in acele locuri... Eu cred ca habar nu aveti nici voi de ce va duceti acolo. Haidi pa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate