Florin Daniel Postat Iunie 27, 2018 Share Postat Iunie 27, 2018 Cutia catalizatorului e din otel inox? Are un aspect ciudat. Dap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Iunie 27, 2018 Share Postat Iunie 27, 2018 (editat) <p> Hai ca nu e chirurg, e politist, m-a contactat pe PM si am avut o discutie in genul Becali cu Mitica Dragomir (el m-a facut zdreanta iar eu l-am facut oligofren, nu ne-am certat) . Oricum, ori are salariul foarte mare ori si-a pus casa gaj la banca ca sa-si ia motoretele astea. „M-am certat cu Mitică Dragomir, dar fără jigniri. El m-a făcut oligofren, eu l-am făcut zdreanță, dar nu ne-am insultat. În schimb Marian Iancu e obraznic și umblă cu tot felul de jargoane care nu e bine să le dai la presă.” E chestie de priorități, motociclismul oricum e un hobby scump. Este timp și pt casa, un r1 e mai bun... Editat Iunie 27, 2018 de yoyo_man Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Iunie 27, 2018 Share Postat Iunie 27, 2018 Superba motoreta! Sa o stapanesti sanatos! E cea de la Bacau? A lui Sebi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Iunie 27, 2018 Autor Share Postat Iunie 27, 2018 Superba motoreta! Sa o stapanesti sanatos! E cea de la Bacau? A lui Sebi? N-a fost a lui Sebi, imi pare rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iunie 28, 2018 Share Postat Iunie 28, 2018 i-ai dat capat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iocapa Postat Iunie 28, 2018 Share Postat Iunie 28, 2018 i-ai dat capat? Slab. Nu duce mai mult de 299. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Iunie 28, 2018 Autor Share Postat Iunie 28, 2018 i-ai dat capat? Nu i-am dat si nici nu-i voi da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iunie 29, 2018 Share Postat Iunie 29, 2018 Nu i-am dat si nici nu-i voi da. Tu sigur nu mergi ca taximetristii intr-a 5a cu 30 la h ?)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 29, 2018 Share Postat Iunie 29, 2018 vreau si eu sa ma abonez la un bidon de visinata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 Nu mai face mosule poze pe 13 septembrie ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Iulie 3, 2018 Autor Share Postat Iulie 3, 2018 (editat) Nu mai face mosule poze pe 13 septembrie )Daca m-ai vazut, de ce nu te-ai oprit 2 minute ?» Post actualizat in 03 Jul 2018 07:04 Primele poze mai ok cu “intunericul” Editat Iulie 3, 2018 de blue_nightwishX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iulie 3, 2018 Share Postat Iulie 3, 2018 Daca m-ai vazut, de ce nu te-ai oprit 2 minute ? » Post actualizat in 03 Jul 2018 07:04 Primele poze mai ok cu “intunericul” eram cu conserva si ma grabeam . Poate mai vii la o sedinta foto ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 3, 2018 Share Postat Iulie 3, 2018 Daca m-ai vazut, de ce nu te-ai oprit 2 minute ? » Post actualizat in 03 Jul 2018 07:04 Primele poze mai ok cu “intunericul” unde se da like aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iulie 3, 2018 Share Postat Iulie 3, 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iulie 4, 2018 Share Postat Iulie 4, 2018 Ce cauta bre Portocala pe aici? Beleste si el ochii la motocicleta colegului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cozmino Postat Iulie 4, 2018 Share Postat Iulie 4, 2018 Deja la vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iulie 4, 2018 Share Postat Iulie 4, 2018 https://www.olx.ro/oferta/yamaha-r1-2018-IDbkfYc.html#790612040b;promoted De-aia te-ai oprit mosule la poze ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Iulie 4, 2018 Share Postat Iulie 4, 2018 te pomenesti ca v-a trollat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iulie 4, 2018 Share Postat Iulie 4, 2018 te pomenesti ca v-a trollat ) Nush ce combinatii are ca asa a facut si cu Africa ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iulie 4, 2018 Share Postat Iulie 4, 2018 A aflat de Panigale V4 si Multistrada. Asa e Adriane? Ce urmeaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Iulie 4, 2018 Autor Share Postat Iulie 4, 2018 (editat) Trotineta electrica pt oras si la drum lung Tarom. Cred ca ma las de motoare, srry. » Post actualizat in 04 Jul 2018 11:52 A aflat de Panigale V4 si Multistrada. Asa e Adriane? Ce urmeaza? Cam ce am scris putin mai sus urmeaza din pacate. Am alte planuri momentan, srry.In rest, toate bune si frumoase, de la bine spre excelent. » Post actualizat in 04 Jul 2018 11:58 Daca nu se va vinde r1x se va transforma anul viitor in moto de circuit. Asa ceva nu e de oraș. » Post actualizat in 04 Jul 2018 12:06 Pt mișculatia de oraș, electricul va fi baza pe viitor, in fine, nu stau sa fac multa polemica pe un topic de vanzare. Din punctul meu de vedere motociclismul nu se poata practica la noi decat la nivel de circuit pt hobby sau drumuri lungi pe ici colo prin Europa. In oras te omoara prosti, se suie pe tine, cu ochii in telefoane de zici ca acolo au parbrizul si oglinzile. Editat Iulie 4, 2018 de blue_nightwishX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iulie 4, 2018 Share Postat Iulie 4, 2018 Trotineta electrica pt oras si la drum lung Tarom. Cred ca ma las de motoare, srry. » Post actualizat in 04 Jul 2018 11:52 Cam ce am scris putin mai sus urmeaza din pacate. Am alte planuri momentan, srry. In rest, toate bune si frumoase, de la bine spre excelent. » Post actualizat in 04 Jul 2018 11:58 Daca nu se va vinde r1x se va transforma anul viitor in moto de circuit. Asa ceva nu e de oraș. » Post actualizat in 04 Jul 2018 12:06 Pt mișculatia de oraș, electricul va fi baza pe viitor, in fine, nu stau sa fac multa polemica pe un topic de vanzare. Din punctul meu de vedere motociclismul nu se poata practica la noi decat la nivel de circuit pt hobby sau drumuri lungi pe ici colo prin Europa. In oras te omoara prosti, se suie pe tine, cu ochii in telefoane de zici ca acolo au parbrizul si oglinzile. Pe tine cred ca era sa te omoare vreunu de vrei sa renunti ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Iulie 4, 2018 Autor Share Postat Iulie 4, 2018 Crezi ? Asta se intampla zi de zi. Asta e Bucurestiul. Incepatorii acum 15-20 de ani aveau o viata mai usoara pe oras, acum de cand cu generatia smartphone, facebook, whatsapp, consider ca a crescut considerabil riscul sa faci poc pe oras cu motorul. Nu mi s-a intamplat personal asta, dar ma uit in jurul meu si cam asta vad in ultima vreme. Ps: Frecus inutil de benzina pe 2 roti pe oras cu risc crescut sa faci poc pe zi ce trece. Mai ales cu asemenea moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iulie 4, 2018 Share Postat Iulie 4, 2018 Crezi ? Asta se intampla zi de zi. Asta e Bucurestiul. Incepatorii acum 15-20 de ani aveau o viata mai usoara pe oras, acum de cand cu generatia smartphone, facebook, whatsapp, consider ca a crescut considerabil riscul sa faci poc pe oras cu motorul. Nu mi s-a intamplat personal asta, dar ma uit in jurul meu si cam asta vad in ultima vreme. Ps: Frecus inutil de benzina pe 2 roti pe oras cu risc crescut sa faci poc pe zi ce trece. Mai ales cu asemenea moto. Asta e realitatea. Moto nu conteaza prea mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Iulie 4, 2018 Share Postat Iulie 4, 2018 r1 nu este pentru oras ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate