ThunderByte Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 Unii este idioti ... altii mai idioti ca primii .... Greseala de tipar ... a nu se intrepreta gresit ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorcycles_die Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 (editat) Greseala de tipar ... a nu se intrepreta gresit ... Eu credeam ca ai vb moldoveneste... iesti... nu ieshti... Editat Martie 30, 2012 de motorcycles_die Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat Martie 30, 2012 Share Postat Martie 30, 2012 Eu credeam ca ai vb moldoveneste... iesti... nu ieshti... ii tremura degetele pe taste si o da in balbaiala mai bea si tu ceva ioane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cyba Postat Aprilie 4, 2012 Share Postat Aprilie 4, 2012 Salut. Ma adresez catre voi, cu urmatoarea intrebare: As vrea sa'mi revopsesc plasticele moto ( de la o capra de 125cc). Din fabrica, ele au culoare alba. Imi poate recomanda cineva, o marca buna de vopsele (spray) si eventual grund? Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat Aprilie 5, 2012 Share Postat Aprilie 5, 2012 Salut. Ma adresez catre voi, cu urmatoarea intrebare: As vrea sa'mi revopsesc plasticele moto ( de la o capra de 125cc). Din fabrica, ele au culoare alba. Imi poate recomanda cineva, o marca buna de vopsele (spray) si eventual grund? Multumesc anticipat! cu spray ??? nu stiu ce motocicleta ai, dar daca isi merita banii, lasa un profesionist sa se ocupe de vopsitorie....asta daca nu vrei sa-ti bati joc de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mrrlr Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 Unde sunt sigurantele la un Suzuki SV650? Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amedock Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 Unde sunt sigurantele la un Suzuki SV650? Multumesc ! IN CUTIA CU SIGURANTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 Incearca sa cauti sub sea, acolo ar trebui sa fie. http://www.svrider.com/forum/showthread.php?t=121564 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzukigsx550es Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 Unde sunt sigurantele la un Suzuki SV650? Multumesc ! http://www.brgracing.com/SVfuse.html Aici iti arata. Este sub sa. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Aprilie 7, 2012 Share Postat Aprilie 7, 2012 Desi o perioada la Madras nu s-a mai sudat alumininiu, acum sudam din nou atat aluminiu cat si inox, confectionam evacuari custom, suporti de coburi, topcase, crash bar, etc, cu vopsire in camp electrostatic. Polisham piese din aluminiu si inox. Foarte multumit de crash bar-urile pt motorul meu. Thumbs up, guys! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreeay Postat Aprilie 8, 2012 Share Postat Aprilie 8, 2012 Sa inteleg ca ai dat cu vitelu' de'asfalt? Foarte multumit de crash bar-urile pt motorul meu. Thumbs up, guys! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat Aprilie 9, 2012 Share Postat Aprilie 9, 2012 PENTRU CUNOSCATORI....PRODUSE PETRONAS !!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 are ideie cineva unde pot face un radiator. imi pierde ulei, nici mult dar nici putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 are ideie cineva unde pot face un radiator. imi pierde ulei, nici mult dar nici putin. Locul pe unde pierde e accesibil sau nu ? O poza ar fi de mare ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 Locul pe unde pierde e accesibil sau nu ? O poza ar fi de mare ajutor. salut. ma nu stiu sigur pe unde curge, o sa verifice ai mei si sa faca o poza. cand am fost acasa am dusp la spalatorie, apoi picura cam mult. de fiecare data cand parcam gaseam o pata. cred ca e accesibil locul. o sa revin cu o poza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 10, 2012 Share Postat Mai 10, 2012 salut. ma nu stiu sigur pe unde curge, o sa verifice ai mei si sa faca o poza. cand am fost acasa am dusp la spalatorie, apoi picura cam mult. de fiecare data cand parcam gaseam o pata. cred ca e accesibil locul. o sa revin cu o poza. In principiu se face, numai sa fie cat de cat accesibila zona. O poza ar ajuta mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 dupa ceva munca, iata un roman fericit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 dupa ceva munca, iata un roman fericit Nu prea pare fericit... parca plange in poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 Sa inteleg ca ai dat cu vitelu' de'asfalt? bate-te peste gura! nu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 14, 2012 Share Postat Mai 14, 2012 bate-te peste gura! nu! daca scabi autobuzul ala plin cu calatori, faci gaura ca de dupa explozia de la Mihailesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat Mai 15, 2012 Share Postat Mai 15, 2012 Nu prea pare fericit... parca plange in poza ii venea putin sa planga ....dupa bani :lol: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exilatu' Postat Mai 16, 2012 Share Postat Mai 16, 2012 Mai stim oameni bucurosi ca nu le-a "plans" furca si au putut face niste multi kilometri si au ajuns acasa cu bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat Mai 19, 2012 Share Postat Mai 19, 2012 Mai stim oameni bucurosi ca nu le-a "plans" furca si au putut face niste multi kilometri si au ajuns acasa cu bine... deci ai ajuns acasa cu bine ? a fost ok drumu` ? nu te-a prins ploaia pe drum ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exilatu' Postat Mai 20, 2012 Share Postat Mai 20, 2012 (editat) Nici ploaia nici loganul de MAI care era dupa fiecare curba si in fiecare satuc... Editat Mai 20, 2012 de exilatu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manutza Postat Mai 24, 2012 Share Postat Mai 24, 2012 Nici ploaia nici loganul de MAI care era dupa fiecare curba si in fiecare satuc... buna asta... o parte din pasi facuti ca sa poata incaleca tanarul ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate