anonymous Postat Septembrie 6, 2018 Share Postat Septembrie 6, 2018 Salutare! Eu si cu inca un amic, Stefan, vom bifa acest traseu virajat, duminica. E posibil sa facem intai TF dupa care TA, mai vedem, in functie si de vreme. Plecarea ~ h7 din Bucuresti. Moto: f4i si f4i, race-ready. Sunt invitati sa ni se alature in aceasta tura riderii pasionati de aplecat pe viraje, cu un stil de mers rapid, dar disciplinat, si cativa ani buni de experienta, inclusiv pe circuit. Se va merge in ritm sustinut, stil 'Niko', mai blana pe alocuri, cu opriri scurte, doar pt strictul necesar si popasuri acolo unde chiar e cazul. Sa aveti o saptamana faina in continuare si..asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexAB Postat Septembrie 6, 2018 Share Postat Septembrie 6, 2018 Faceți un filmuleț să vedem și noi cum mergeti pe TF/TA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Septembrie 6, 2018 Share Postat Septembrie 6, 2018 Vezi ca am vazut pe facebook undeva ca e un triatlon pe partea spre Arges. Nu stiu daca doar sambata sau si duminica. Verificati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 6, 2018 Share Postat Septembrie 6, 2018 Vezi ca am vazut pe facebook undeva ca e un triatlon pe partea spre Arges. Nu stiu daca doar sambata sau si duminica. Verificati. nu cred ca va fi o problema pentru RIDERI' ei merg APLECAT asa ca intra pe langa TRAIATLONISTI' o sa vina rupti de la atatea curbe cu asfalt varza si cativa km de masini parcate pe margine de zici e semaforul de la universitate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Septembrie 6, 2018 Autor Share Postat Septembrie 6, 2018 @AlexAB: nu asta e scopul topicului, asa ca..nope. @wawessh: ms, ne interesam. TF-ul e optional, TA obligatorie @Ianachim: chiar oameni de calibrul tau cautam pt tura asta, daca ai vrea sa ni te alaturi, ar fi super! (y) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 6, 2018 Share Postat Septembrie 6, 2018 @AlexAB: nu asta e scopul topicului, asa ca..nope. @wawessh: ms, ne interesam. TF-ul e optional, TA obligatorie @Ianachim: chiar oameni de calibrul tau cautam pt tura asta, daca ai vrea sa ni te alaturi, ar fi super! (y) multam de invitatie dar inca nu e de facut traseul ... si pana pe 18 nu voi fi prin tara poate ultimile wkenduri din sept sau ceva oct daca vremea va permite si nu s plecat pe thassos caci sincer decat un TA+ TT mai bine o insula pustie cu caracatita la gratar in aceeasi km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Septembrie 7, 2018 Share Postat Septembrie 7, 2018 o sa vina rupti de la atatea curbe cu asfalt varza si cativa km de masini parcate pe margine de zici e semaforul de la universitate Dupa o tura similara am zis ca nu ma mai duc cu moto pe TF veci! Asfalt de toata jena si aglomeratie maxima. TA, in schimb, merita facuta chiar de mai multe ori in aceeasi zi. Have fun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Septembrie 7, 2018 Share Postat Septembrie 7, 2018 Toti km din lume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 7, 2018 Share Postat Septembrie 7, 2018 Pe TF o sa fie ceva triatlon we asta. Si o sa fie inchis. Asa ca luati la puricat sa aflati programul exact cand e inchis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Septembrie 7, 2018 Autor Share Postat Septembrie 7, 2018 Duminica va fi deschis circulatiei, doar sambata va fi oprita pana la 18. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 7, 2018 Share Postat Septembrie 7, 2018 Faceți un filmuleț să vedem și noi cum mergeti pe TF/TA? cand filmezi ai uneori tendinta sa risti mai mult, sa dea bine pe film. plm. dupa mine nu e o idee buna. dar na. cine sunt eu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Septembrie 7, 2018 Share Postat Septembrie 7, 2018 cand filmezi ai uneori tendinta sa risti mai mult, sa dea bine pe film. plm. dupa mine nu e o idee buna. dar na. cine sunt eu? Mobre race ready, ani buni de experienta, circuit, stil "Niko", blana s.a.m.d Nu cred ca stii cu cine stai de vorba! Si toate astea pentru un amarat de TF, pe care il poate parcurge oricine, la orice ora, cu orice nivel de experienta. TA este altceva, dar nici acolo nu e nevoie de experienta "circuitului", pe bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Septembrie 7, 2018 Share Postat Septembrie 7, 2018 (editat) Da....doream sa ma bag si eu, dar cu race ready, ani de experienta , circuit, etc, mi-am dat seama ca e treaba serioasa, recorduri de doborat, si cum nu ma chinuie talentul asa de tare, mai bine stau in banca mea. La modul serios acum, daca tot vreti sa va dati tare, si pe strada, macar faceti acest lucru intr-o zi lucratoare, cand e mai putin trafic. Presimt ca o sa fie omor de aglomerat in weekend atat pe TF cat si pe TA. Plimbare frumoasa va doresc! Editat Septembrie 7, 2018 de nooxy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Septembrie 7, 2018 Autor Share Postat Septembrie 7, 2018 Am mai ajuns intr-o duminica pe la 16 pe transalpina..vreo 3 masini am intalnit in 70 de km la modul cum am gandit traseul (tf primul), ar trebui sa fie ok traficul pe ta. Mobrele sunt race-ready, dar le exploatam in limita sigurantei pe strada conform skillului nostru. Cine nu are experienta si gume, frane, etc f bine puse la punct, nu va putea tine ritmul cu noi si se va expune unor riscuri sau va ramane mult in spate. Riderii experimentati sunt bineveniti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 7, 2018 Share Postat Septembrie 7, 2018 este de apreciat ca se explica calr ca nu se merge la tarsait basinele. ai oo si vrei sa te dai te duci altfel incurci si iti risti si pielea daca deja sunteti 2 mergeti in drumul vostru nu va mai incurcati cu lumea de pe motocitastura' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Septembrie 8, 2018 Share Postat Septembrie 8, 2018 (editat) Cam mult pentru o zi de duminica.Am fost saptamana trecuta pe TA si a fost ok insa am plecat de dimineata la 6.30 iar la 18.00 eram inapoi acasa, insa asta a fost sambata si a fost mai liber.MARE atentie la asfalt, pe partea cu Sibiu idiotii au peticit asfaltul iar la imbinarile cu cel vechi au presarat nisip foarte mult (vezi printscreen-ul de mai jos) iar pe partea cu Arges au peticit gropile iar surplusul de material l-au lasat acolo langa groapa, nu l-au mai strans. Editat Septembrie 8, 2018 de Minu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Septembrie 8, 2018 Autor Share Postat Septembrie 8, 2018 (editat) Mersi pt. atentionare Si noi vom pleca devreme, pe la 7, sa apucam sa le facem pe amandoua. Editat Septembrie 8, 2018 de anonymous Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angus_young Postat Septembrie 8, 2018 Share Postat Septembrie 8, 2018 (editat) o sa va cam ploua maine cam toata ziua pe zona aia Editat Septembrie 8, 2018 de angus_young Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zen101 Postat Septembrie 8, 2018 Share Postat Septembrie 8, 2018 Salut, de unde intentionati sa plecati si la ce ora ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anonymous Postat Septembrie 8, 2018 Autor Share Postat Septembrie 8, 2018 Omv iuliu maniu, ~7.15 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zen101 Postat Septembrie 8, 2018 Share Postat Septembrie 8, 2018 Ok, ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate