TrekOut Postat Iulie 18, 2023 Share Postat Iulie 18, 2023 Acum 17 minute, pierrotlefou a spus: Ii oferi 200€ pentru deranj (RAR, ANAF și Fiscal). De acord, ii voi cere fiscal, altfel nu are rost sa cumpar, dar ar trebui sa stim cum este corect, pe viitor poate mai are cineva nevoie de aceasta informatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iulie 19, 2023 Share Postat Iulie 19, 2023 Acum 10 ore, TrekOut a spus: dar ar trebui sa stim cum este corect, S-a mai discutat pe forum treaba asta, de la necunoscuti este corect sa cumperi vehiculul doar cu fiscal si CIV. Orice alta varianta prezinta riscuri pe care trebuie sa ti le asumi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Iulie 19, 2023 Share Postat Iulie 19, 2023 Rezolvat problema.. Cine incheie contract vanzare cumparare cu vanzatorul strain are obligatia de a face RAR sau de a oferi procura (in momentul in care scoate numere rosii) Daca scoate numere rosii, obligat sa mearga la RAR si sa declare la fisc, ca apoi sa ofere fiscal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Iulie 19, 2023 Share Postat Iulie 19, 2023 Păi dacă-ți face ție act cum că ai cumpărat direct de la străin (adică un fals, dar se practică și n-am auzit să se facă investigații) toată povestea cu nr roșii și rar se transferă în curtea ta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iulie 20, 2023 Share Postat Iulie 20, 2023 poti face imputernicire, procura pe numele celui care iti cumpara motorul din strainatate, eu asa am adus cateva nu vad unde ar fi falsul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 6 Share Postat Mai 6 Salut. Am o nelamurire legata de o moto,inmatriculata la noi,vanzatorul zice ca adus-o personal din Germania in 2010 si a inmatriculat-o pe Ro. Dar pe Rarom.ro la istoric apare tara de provenienta RO nu DE cum apare la altele,lucru care ma bagat la idei. Nu era normal sa apara la provenienta Germania ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Daniliuc Postat Mai 6 Share Postat Mai 6 Având în vedere ca documentele s-au procesat în 2010 iar digitalizarea RAR s-a făcut destul de recent, e de așteptat sa apară neconcordante în "istoric". Sa nu mai zic de greșelile făcute de inspectorii RAR.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 6 Share Postat Mai 6 Acum 29 minute, Mihai Daniliuc a spus: Având în vedere ca documentele s-au procesat în 2010 iar digitalizarea RAR s-a făcut destul de recent, e de așteptat sa apară neconcordante în "istoric". Sa nu mai zic de greșelile făcute de inspectorii RAR.. La altele apare DE,la fostul meu Intruder luat de nou in 2007 din RO,apare provenienta JP,japonia. Ma gandesc ca vanzatorul cam minte,adusa din Germania cu 800 km la bord,deci teoretic noua, dar cu bord in Mile.... De ce ar aduce un importator din Germania o moto cu bord in Mile...?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate