Constantin Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 Unde este intersectia cu pod la Jilava? La ce distanta de capatul tranvaiului de la iesirea de pe Giurgiului? 9,30 sambata inseamna plecarea pe la 9,00 de acasa. Cam racoare, dar merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 podul respectiv este chiar in com. Jilava, sos. trece pe sub el nu se poate rata... stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Ianuarie 17, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2007 cand vii din Bucuresti pe Sos Giurgiului si dupa ce iesi din oras cam la 3 sau 4 km este acest pod si imediat dupa pod putem sa ne intalnim am spus 9.30 ca sa avem timp mai mult pt plimbare pt orice eventualitate (eu merg sigur) pot sa las si numarul meu de telefon - 0722 998 345 - George Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 pan la urma ude mergeti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 pan la urma ude mergeti? Ude merg doar fetele. Baietii merg uzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 Spre sud; mi-au venit 3 amenzi din octombrie pe DN1 pt. 81, 85 si 92 km/h. Trebue asigurare si carte verde? Anul trecut nu se cerea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 Spre sud; mi-au venit 3 amenzi din octombrie pe DN1 pt. 81, 85 si 92 km/h. Trebue asigurare si carte verde? Anul trecut nu se cerea! exact c.i., asigurare si carte verde ultima data (cand am fost la veliko tarnovo) am prezentat tot vigneta ce trebuie lipita in parbriz (desi aveam si cartea verde), numa' asa, sa vad ce zice bulgaru'. n-a zis nimic si am trecut bine-mersi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 Ude merg doar fetele. Baietii merg uzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 Buc - Ruse sunt cca 80 km. Prea putin! Ar merge sambata: Buc - Varna, 266 km, Varna - Mangalia, 124 km, cazare duminica: Mangalia - Buc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 prea mult pt noi, muritorii de rand... se pare totusi ca vremea nu tine cu noi prea mult planuisem o iesire pana la varna pentru mai tarziu un pic, poate chiar de pasti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 Buc - Ruse sunt cca 80 km. Prea putin! Ar merge sambata: Buc - Varna, 266 km, Varna - Mangalia, 124 km, cazare duminica: Mangalia - Buc Mie nu mi se pare mult pentru doua zile. In total , daca am socotit eu bine sunt in jur de 750Km (dus intors) Din nefericire nu am suficiente resurse. Cazarea o fii vreo 50Ron , benzina vreo 150Ron ( a mea consuma 7%) + mancare + others , pretul acestei excursii sare de 200Ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seven Postat Ianuarie 17, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2007 pt mine ca incepator ar fi de preferat un drum mai scurt si pe cat posibil de evitat mersul pe timp de noapte vreau doar sa fac o plimbare de o zi, nimic mai mult la primavara/vara altfel vor sta lucrurile, imi doresc plimbari de minimum 3 zile atat in tara cat si in afara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 repet cu insistenta...dintre cei care se vor plimba sambata din nou in directia Rousse...cine imi poate aduce si mie DVD-ul cu filmul de pe 6 ian? dau ce vreti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 repet cu insistenta...dintre cei care se vor plimba sambata din nou in directia Rousse...cine imi poate aduce si mie DVD-ul cu filmul de pe 6 ian? dau ce vreti... Azi v-am asteptat la Arc de la 18.30 pana la 20.00 cu DVD-uri. Mai este si baiatul cu Moto Guzzi, care a venit la Ruse cu sotia, care voia DVD-ul. Cred ca sunt din ce in ce mai putini cei care nu au DVD, asa ca propun sa ne vedem personal, ca sa nu mai incurcam pe altii. Cautati-ma la tel 0744.823.088 sau pe mail la videograma@gmail.ro si vedem cum ne vedem ca sa vi le inmanez. Doar nu vreti sa vin in fiecare miercuri la Arc si sa incep ca tiganii din Obor: "Da, va rog! Avem DVD-uri de la Russe, va rog! Doi RON bucata, va rog!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 parerea mea: - se pare ca duminica totusi va fi mai cald decat sambata, cel putin asa zice yahoo weather - spre munte (ex breaza) e oricum mult mai frig decat spre campie, lunca dunarii etc propun sa mergem duminica pana la calarasi si sa trecem cu bacul sa vizitam Silistra. Plecare dimineata la 9:30, stam ceva mai mult sa vizitam (nu alergam ca bezmeticii prin oras dupa ceva de papa si gata, plecarea), si ne intoarcem pe lumina pe autostrada. Putem pleca pe drumul vechi spre mare sau spre Oltenita si apoi Calarasi (drum destul de misto, l-am facut prin octombrie si mi-a placut - multe curbe). La intoarcere fiind obositi o luam la trap usor pe autostrada. Ce ziceti? PS: am nevoie de un "calaret" pentru o prietena <50kg ..... si cu casca daca se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 parerea mea: - se pare ca duminica totusi va fi mai cald decat sambata, cel putin asa zice yahoo weather - spre munte (ex breaza) e oricum mult mai frig decat spre campie, lunca dunarii etc propun sa mergem duminica pana la calarasi si sa trecem cu bacul sa vizitam Silistra. Plecare dimineata la 9:30, stam ceva mai mult sa vizitam (nu alergam ca bezmeticii prin oras dupa ceva de papa si gata, plecarea), si ne intoarcem pe lumina pe autostrada. Putem pleca pe drumul vechi spre mare sau spre Oltenita si apoi Calarasi (drum destul de misto, l-am facut prin octombrie si mi-a placut - multe curbe). La intoarcere fiind obositi o luam la trap usor pe autostrada. Ce ziceti? PS: am nevoie de un "calaret" pentru o prietena <50kg ..... si cu casca daca se poate Ray, nu ti-ai vandut motoru inca? Multe curbe, sounds like fun...pacat ca esti profesionist ca nimeni nu se va tine dupa tine, prietenii stiu dc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 din motorul meu a mai ramas doar cadru , restu e in cutine ( habar nu am in cat timp o sa fie gata , pana vad ce are stricat , pana fac comanda la piese , io nu prea ma pricem , care se pricepe nu are timp.. nu e nimeni care se pricepe si are si timp sa ma ajute ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 din motorul meu a mai ramas doar cadru , restu e in cutine ( habar nu am in cat timp o sa fie gata , pana vad ce are stricat , pana fac comanda la piese , io nu prea ma pricem , care se pricepe nu are timp.. nu e nimeni care se pricepe si are si timp sa ma ajute ? Dc nu l-ai dus la un service? Pana mea, daca tot nu te pricepi dc te bagi ? Welcome to the club, eu pana in martie stau pe bara...dar nici nu m-as mai da pe frigu asta, deh mi-am bulit sinusurile in decembrie si nu mai vreau sa trag la greu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 parca gratar la breaza suna mai bine, dar cu mers mai mult pe drumul vechi, nu dn1 si viteza cam 90 asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 parerea mea: - se pare ca duminica totusi va fi mai cald decat sambata, cel putin asa zice yahoo weather - spre munte (ex breaza) e oricum mult mai frig decat spre campie, lunca dunarii etc propun sa mergem duminica pana la calarasi si sa trecem cu bacul sa vizitam Silistra. Plecare dimineata la 9:30, stam ceva mai mult sa vizitam (nu alergam ca bezmeticii prin oras dupa ceva de papa si gata, plecarea), si ne intoarcem pe lumina pe autostrada. Putem pleca pe drumul vechi spre mare sau spre Oltenita si apoi Calarasi (drum destul de misto, l-am facut prin octombrie si mi-a placut - multe curbe). La intoarcere fiind obositi o luam la trap usor pe autostrada. Ce ziceti? PS: am nevoie de un "calaret" pentru o prietena <50kg ..... si cu casca daca se poate Corect, duminica se pare ca vremea va fi mai buna decat sambata, 16 grade in Bucuresti, probabil si mai cald in sud. Eu votez pt. traseul Bucuresti - Oltenita - Calarasi - Silistra und zurĂźck. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Miha_Alex Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 Suna bine! As merge si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 ma bag si eu la drumul asta, daca vine si Sorin Avram...un DVD ceva...? Sorine daca nu vii duminica nu e prob. te caut eu la tel sapt viitoare ca asta n-am timp nici sa respir. multzam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 Cati km sunt in total ? (Buc - Silistra si inapoi) Sigur ne intoarcem pe lumina ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 si de ce nu iesitisin ialomita la popasu chirana ca pe la ora 2 asa or sa fie si din BR bikeri acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 http://www.viamichelin.com/viamichelin/int...Country=1025349 Bucuresti-Oltenita-Calarasi:134km. Se fac in 2 ore jumate maxim. Inseamna ca am ajunge la bac pe la 12, traversam pana la 1, stam 2 ore in Silistra, pana la 4 maxim suntem in inapoi in calarasi Calarasi-Bucuresti pe autostrada: ceva mai mult de 100km la 6 suntem in Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate