4everyoung Postat Noiembrie 4, 2015 Share Postat Noiembrie 4, 2015 Azi au ajuns la mine , maine ai probeaza prietena , daca nu ai sunt buni ai dau la urmatorul care este in lista de asteptare . Sa ne anunti daca raman sau ii dai mai departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Noiembrie 4, 2015 Share Postat Noiembrie 4, 2015 Sa ne anunti daca raman sau ii dai mai departe NU raman la noi,pantaloni de dame, merg la urmatorul user, sa spuna MISU DARK cine este urmatorul ca am inteles ca au scris si pe privat nu doar pe forum . Cine este urmatorul sa ma contacteze pe privat sa ai dau nr meu de tel .sa poata intra in posesia pantalonilor. SI merci MISU pentru pantaloni (rosu cu negru ) imi sunt buni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kingJulian Postat Noiembrie 5, 2015 Share Postat Noiembrie 5, 2015 Eu la pantalonii scurti m-am inscris. S-au dat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat Noiembrie 6, 2015 Share Postat Noiembrie 6, 2015 @Calin26 si kingJulian: v-am trimis PM cu nr meu. Lui Calin i-am trimis nr de marti seara. Oricum, care ma sunati primul aveti intaietate. » Post actualizat in 08 Nov 2015 09:39Pantalonii scurti s-au dat. @alexandru: pantalonii aceia de dama pe unde sunt, au ramas pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kingJulian Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 Pantaonii scurti au intrat in posesia mea. Multumesc ShadowAdi, dau o bere cu prima ocazie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4everyoung Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 (editat) @Calin26 si kingJulian: v-am trimis PM cu nr meu. Lui Calin i-am trimis nr de marti seara. Oricum, care ma sunati primul aveti intaietate. » Post actualizat in 08 Nov 2015 09:39 Pantalonii scurti s-au dat. @alexandru: pantalonii aceia de dama pe unde sunt, au ramas pe undeva? @Calin26 si kingJulian: v-am trimis PM cu nr meu. Lui Calin i-am trimis nr de marti seara. Oricum, care ma sunati primul aveti intaietate. » Post actualizat in 08 Nov 2015 09:39Pantalonii scurti s-au dat. @alexandru: pantalonii aceia de dama pe unde sunt, au ramas pe undeva? Da da,azi trebuie sa ajunga la mine pantalonii de dama.Anunt daca merg sau nu mai departe ☺ Editat Noiembrie 9, 2015 de 4everyoung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 Ok, sa faci si o poza sa vedem cum vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4everyoung Postat Noiembrie 9, 2015 Share Postat Noiembrie 9, 2015 Multumesc mult @Misu Dark pt. pantaloni.Imi vin perfect! Raman datoare cu o bere Uite si poze @ShadowAdy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ShadowAdy Postat Noiembrie 10, 2015 Share Postat Noiembrie 10, 2015 Fain, iti merge si cu geaca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 10, 2015 Share Postat Noiembrie 10, 2015 Ok, sa faci si o poza sa vedem cum vin. curiosule .....Imi vin perfect! ..... +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Noiembrie 10, 2015 Share Postat Noiembrie 10, 2015 Multumesc mult @Misu Dark pt. pantaloni.Imi vin perfect! Raman datoare cu o bere Uite si poze @ShadowAdy . Iti sta bine . 55 donlowd la ppoze ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
4everyoung Postat Noiembrie 10, 2015 Share Postat Noiembrie 10, 2015 Multumesc baieti Chiar ma simt comod in ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
autosos Postat Noiembrie 12, 2015 Share Postat Noiembrie 12, 2015 primesc prin donatie 2 roti de ceva scuter sau atv chinezarie de diametru mic de fier ( tabla ) cred ca de fi 8 sau fi 10 ar fii bune i-mi trebuie numai janta de tabla deci nu ma intereseaza de loc guma ( cauciucu ) ideea e ca habar n-am cat vine in fi , dar am masurat roata pe care o am acuma pe o motosapa si ( e de fi 6 ) si cauciucu de pe ea 3,5 x 6 ( asa scrie pe ea ) si are diametrul total : janta + guma de cca 30 cm. deci practic mi-ar trebui 2 roti de tabla ( fier ) de cca 25-28 cm ( sau pe acolo pe undeva ) pe care sa sudez niste platbande ca sa-mi fac 2 roti pt motosapa de fier . mai grele si pe care sa le montez pe utilaj sa nu mai patineze cand da de iarba uda.... ceva ca in filmuletul de mai jos : dau si o bere cui are de dat 2 roti de alea de care ziceam ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Noiembrie 13, 2015 Share Postat Noiembrie 13, 2015 Cred ca mai am eu Repsol 5w. Ajung la atelier si te anunt. Daca ii ok Repsol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_dark Postat Noiembrie 13, 2015 Share Postat Noiembrie 13, 2015 am eu 0742425183...suna-ma maine dimineata sa vad ce w are ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misu Postat Noiembrie 18, 2015 Share Postat Noiembrie 18, 2015 Donez un cauciuc Bridgestone 100/90/19, enduro-touring sau il schimb cu unul pe 18. Oricum cine are nevoie de el il dau cu placere. in Cluj: Tel:0756080590-Mihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_eyes_6025 Postat Noiembrie 24, 2015 Share Postat Noiembrie 24, 2015 Donez Casaca Nitro aero.....uzata...prinderea de la gat ii rupta..viziera zgariata....daca vrea cineva sa o foloseasca la un experiment sau un proiect scolar..etc(daca nu o arunc la gunoi) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teofil Postat Noiembrie 25, 2015 Share Postat Noiembrie 25, 2015 Salut ! Mai este valabil ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
66g Postat Noiembrie 26, 2015 Share Postat Noiembrie 26, 2015 Donez si eu un cauciuc, se poate vedea in poze. Tel. 0757605664 » Post actualizat in 30 Nov 2015 15:39 Donez si eu un cauciuc, se poate vedea in poze. Tel. 0757605664 S-a dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Decembrie 10, 2015 Share Postat Decembrie 10, 2015 Donez una bucata hamster de culoare neagra. Dotari full (cusca cu casuta, scara interioara, adapatoare, pachet de fan, pachet de rumegus). Conditia - sa fie cineva cu copii iubitori de animale, care sa se bucure de el sau ea (habar n-am daca ii hamsteritza sau hamsteroi). Noi se pare ca avem prea putin timp sa ne ocupam de el si mai bine il dam la cineva care sa il ingrijeasca cum se cuvine pe individ. Nu necesita mare atentie, decat schimbat odata la cateva zile (asternutul bine'nteles, nu hamsterul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Decembrie 11, 2015 Share Postat Decembrie 11, 2015 Se doneaza urmatoarele: - 2 dulapuri mari(unul mai vechi si unul mai nou) - Comoda - Oglinda mare de perete - Masa - Cateva electrocasnice(cuptor microunde, prajitor paine, filtru cafea, fierbator apa) *nu stiu in ce stare sunt. Nu le-am probat. Ii posibil sa mearga, ii posibil sa nu. - Plita pe gaz + hota - Vesela, tacamuri, cani, pahare, oale, tigai - Un covor - Cateva polite din pal cu tot cu L-uri si holsuruburi daca trebuie - Masca de chiuveta + chiuveta si inca un dulapior de bucatarie Cateva precizari: - Vreau sa le dau pe TOATE la o singura persoana, pentru ca nu am acces la locatie zilnic si nici timp de pierdut prea mult *daca nu se anunta nimeni interesat in 3-4 zile, o sa incep sa le dau pe bucati - Cine le vrea trebuie sa vina dupa ele si sa le coboare de la etajul 1, fara lift. Am probleme cu spatele si nu o sa pot ajuta prea mult - Lucrurile astea nu-s in cea mai buna stare, dar la o familie cu probleme ar prinde bine; sau cuiva cu o cabana nemobilata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Decembrie 11, 2015 Share Postat Decembrie 11, 2015 Daca nu reusesti sa le dai pe toate unei singure persoane, eu vreau politele... Se doneaza urmatoarele: - Cateva polite din pal cu tot cu L-uri si holsuruburi daca trebuie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khrysed Postat Decembrie 11, 2015 Share Postat Decembrie 11, 2015 salut, tot asa, daca nu reusesti sa le dai toate la cineva, si pe mine m-ar interesa: - comoda - oglinda - covor - chiuveta cu masca si dulapiorul eventual si masa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandru1771 Postat Decembrie 12, 2015 Share Postat Decembrie 12, 2015 m-ar interesa prajitorul de paine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Decembrie 12, 2015 Share Postat Decembrie 12, 2015 Se doneaza urmatoarele: - 2 dulapuri mari(unul mai vechi si unul mai nou) - Comoda - Oglinda mare de perete - Masa - Cateva electrocasnice(cuptor microunde, prajitor paine, filtru cafea, fierbator apa) *nu stiu in ce stare sunt. Nu le-am probat. Ii posibil sa mearga, ii posibil sa nu. - Plita pe gaz + hota - Vesela, tacamuri, cani, pahare, oale, tigai - Un covor - Cateva polite din pal cu tot cu L-uri si holsuruburi daca trebuie - Masca de chiuveta + chiuveta si inca un dulapior de bucatarie S-au dat toate chestiile. Cu ajutorul unui coleg motociclist, vor ajunge la o persoana care are nevoie de ele mai mult decat noi. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate