vlad58 Postat Februarie 28, 2019 Share Postat Februarie 28, 2019 Faptul ca are valabilitate europeana nu inseamna ca e si obligatorie. Tare sunt curios cum o citeste un finlandez de exemplu, ca o fi stiind el engleza dar romana neam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slim_rider Postat Februarie 28, 2019 Share Postat Februarie 28, 2019 O poate citi linistit pentru ca fiecare rubrica este tradusa si in engleza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Februarie 28, 2019 Share Postat Februarie 28, 2019 (editat) Rubricile da dar ce completeaza "itp-istul" ba, ca la aceste completari ma refeream apropo de limba romana. Editat Februarie 28, 2019 de vlad58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianubs Postat Februarie 28, 2019 Share Postat Februarie 28, 2019 Pentru autovehiculele inmatriculate in Romania nu este necesara acea foaie pentru ca dovada de valabilitate ITP este trecuta in certificatul de inmatriculare. Insa sunt tari in care nu e trecut ITP-ul in certificat, pentru respectivii e obligatoriu. La 27.02.2019 la 13:39, chucki a spus: Raspunde-mi te rog la o intrebare ca pari sa te pricepi (nu sunt sarcastic). La inmatriculare, cumparatorul, trebuie sa se prezinte cu certificatul de inmatriculare pe numele fostului propietar cu specificatia instrainat (probabil partea asta merge inlocuita cu ceva notariat) si cu inspectia periodica valabila. Cum poate face asta daca nu are certificatul? https://www.drpciv.ro/document-details/inmatriculari/5ab11465fa4e9422012c2b67 Si da eu sunt cumparatorul. :)) La dosarul cu actele pentru transcriere se poate depune in locul certificatului de inmatriculare declaratia de pierdere/furt sau dovada inlocuitoare in cazul in care acesta a fost retinut. Indiferent de situatie, nu vei primi alt certificat daca motorul nu are RCA si ITP. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slim_rider Postat Februarie 28, 2019 Share Postat Februarie 28, 2019 Acum 1 oră, vlad58 a spus: Rubricile da dar ce completeaza "itp-istul" ba, ca la aceste completari ma refeream apropo de limba romana. Pai ce completeaza itp-istul e mai putin important, de vreme ce auto a promovat itp-ul inseamna ca sunt doar defecte minore-gen lamele stergator uzate, trusa expirata etc-care nu afecteaza sig circulatiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flexi720609 Postat Februarie 28, 2019 Share Postat Februarie 28, 2019 Acum 19 ore, unaetnumitsirc a spus: Pe talon in partea din mijloc scrie Duplicat, iar in anexa pentru inspectia tehnica scrie data la care expira ITP-ul. Am atasat si o poza facuta acum pe loc si instant, pentru cei care nu cred. daca aveai ITPul expirat, sigur nu era asa de simplu! pariu pe cate butoaie de beri vrei1 Acum 17 ore, XaeL a spus: Foaia aia e obligatorie in UE. foarte bine punctat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Februarie 28, 2019 Autor Share Postat Februarie 28, 2019 Acum 23 minute, flexi720609 a spus: daca aveai ITPul expirat, sigur nu era asa de simplu! pariu pe cate butoaie de beri vrei1 foarte bine punctat! La mine ITPul este expirat si ma astept sa fie simplu. Doar ca la Anexa sa scrie clar data itpului care a expirat. Nu vad de ce ar fi complicat. Dar va anunt luni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Februarie 28, 2019 Share Postat Februarie 28, 2019 34 minutes ago, SuzukiRf600R said: La mine ITPul este expirat si ma astept sa fie simplu. Doar ca la Anexa sa scrie clar data itpului care a expirat. Nu vad de ce ar fi complicat. Dar va anunt luni ITP expirat = inmatriculare suspendata; poate ti-l elibereaza si ti-l si retin simultan :)))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Februarie 28, 2019 Autor Share Postat Februarie 28, 2019 Acum 2 minute, XaeL a spus: ITP expirat = inmatriculare suspendata; poate ti-l elibereaza si ti-l si retin simultan :)))))) Nu inteleg replyul tau si nici logica. Un talon ti-l elibereaza indiferent daca ai sau nu ITPul. Dovada ca atunci cand ti-l elibereaza, nu-ti cere vreun act de la ITP pentru asta. Daca in schimb mergi cu ITPul expirat (ceea ce am facut-o la masina), da, ti-l retine fara discutii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Februarie 28, 2019 Share Postat Februarie 28, 2019 42 minutes ago, SuzukiRf600R said: Nu inteleg replyul tau si nici logica. Un talon ti-l elibereaza indiferent daca ai sau nu ITPul. Dovada ca atunci cand ti-l elibereaza, nu-ti cere vreun act de la ITP pentru asta. Daca in schimb mergi cu ITPul expirat (ceea ce am facut-o la masina), da, ti-l retine fara discutii. eu astept sa ne anunti cum a mers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Februarie 28, 2019 Share Postat Februarie 28, 2019 Eu cred ca asa o sa arate: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unaetnumitsirc Postat Februarie 28, 2019 Share Postat Februarie 28, 2019 Daca nu ai ITP valabil, nu o sa scrie nimic. Te duci frumusel sa faci ITP-ul si atunci o sa-ti treaca si pe talon la statia respectiva, cred ca e la mintea cocosului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 28, 2019 Share Postat Februarie 28, 2019 Acum 7 minute, Contabil a spus: Eu cred ca asa o sa arate: Te înşeli, acolo e data următoarei inspecţii deci e bine 2020. De reţinut că în ultima vreme banii se pot da direct la miliţianul de la ghişeu, nu mai stăm la cozile de la CEC dar e de bun simţ să mergi cu banii potriviţi. Nu disperaţi cu coada, merge repede, am înmatriculat recent şi aveam 30 de persoane în faţă, în 20 de minute am rezolvat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 5, 2019 Share Postat Martie 5, 2019 La 27.02.2019 la 10:33, SuzukiRf600R a spus: Prima data am ales Bucuresti, si programarea era pentru data de 8 martie. Acum am ales Ilfov, si am programare pe 4, luni. Rezolvat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Martie 5, 2019 Autor Share Postat Martie 5, 2019 Noroc si la mai mare. Da, rezolvat in 5 minute pe ceas. Am avut programare online la 10:10, la 10:15 am plecat de acolo. Initial mi-a cerut asigurarea RCA si i-am zis ca pentru un duplicat nu este nevoie de asa ceva. S-a ridicat de pe scaun, s-a dus si a intrebat in alta parte, apoi si-a vazut de treaba. Mi-a atras atentia ca ITPul este expirat si eu i-am confirmat acest lucru. Verdictul? Maine pot ridica talonul. Ce acte am avut nevoie: - buletinul in original si copie - cartea tehnica in original si copie - completare cerere de la ghiseul lor Sanatate si la mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 5, 2019 Share Postat Martie 5, 2019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Martie 5, 2019 Share Postat Martie 5, 2019 2 hours ago, SuzukiRf600R said: Mi-a atras atentia ca ITPul este expirat si eu i-am confirmat acest lucru. Verdictul? Maine pot ridica talonul. E prea mult daca cer si o poza cu sectiunea cu ITP-ul de pe noul talon? Chiar sunt curios ce vor trece acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 5, 2019 Share Postat Martie 5, 2019 Da ... si eu sint curios, binenteles daca nu te deranjeaza. Se fac "pariuri", ba ca-i gol, ba ca are utima data cind trebuia facuta ........ ne macina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Martie 12, 2019 Autor Share Postat Martie 12, 2019 scuze de intarziere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Martie 12, 2019 Share Postat Martie 12, 2019 (editat) A avut dreptate Cristi .... Multumim pentru poza. Editat Martie 12, 2019 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate