Nicku_R Postat Martie 1, 2019 Share Postat Martie 1, 2019 Ca sa simt ca a venit primavara as vrea sa fac o tura pana la Veliko weekendul 16-17, am vazut ca duminica avem termperaturi de 20 de grade. Plecarea pe la 09:00 - 09:30 sa avem timp sa lenevim pe acolo dupa ce mancam. As vrea cat mai putine opriri, mers intins. Cine se baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Martie 1, 2019 Share Postat Martie 1, 2019 Mai e destul pana atunci, dar in principiu, prezent. Anul trecut parca am fost in februarie? Stiu ca am fost sambata , iar duminica a venit furtuna si ploaia aia inghetata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 1, 2019 Share Postat Martie 1, 2019 Nicule ne bagam si noi cred...tinem aproape. Da-mi un pm cu numero de telifon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicku_R Postat Martie 1, 2019 Autor Share Postat Martie 1, 2019 (editat) Florine, in Martie a fost am gasit albumul de poze, cam cu asta deschidem sezonul. Acum 30 minute, Ribo a spus: Nicule ne bagam si noi cred...tinem aproape. Da-mi un pm cu numero de telifon Trimis Am furat curent, ma refeream la weekendul urmator: 9 - 10 Martie Din motive de temperatura propun sa megem duminica, 10 Martie. Plecarea la 10:00 de la petrom Jilava. Editat Martie 1, 2019 de Nicku_R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex28 Postat Martie 4, 2019 Share Postat Martie 4, 2019 Vin si eu daca vremea tine cu noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Martie 8, 2019 Share Postat Martie 8, 2019 Buna alegere, desi, vremea tine sigur cu noi. Nu stiai? Imi doresc sa fie, cel putin, la fel de frumos ca anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Martie 9, 2019 Share Postat Martie 9, 2019 No, ne vedem la 10. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicku_R Postat Martie 9, 2019 Autor Share Postat Martie 9, 2019 Zic sa incepem sa ne strangem la 09:30 ca la 10:00 sa invartim rotile. Petrom Jilava. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Martie 9, 2019 Share Postat Martie 9, 2019 ROGER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Martie 10, 2019 Share Postat Martie 10, 2019 Fain frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicku_R Postat Martie 10, 2019 Autor Share Postat Martie 10, 2019 Ca de obicei, o tura frumoasa. S-a mers foarte bine, ne-a cam batut vantul dimineata. Paulica e bine, sanatos, transmite salutari din culise. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Martie 10, 2019 Share Postat Martie 10, 2019 Accepta doritori de transportat sac de cartofi Numai cu vedere la geam. Cata rautate, pe bune...ma mir si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Martie 10, 2019 Share Postat Martie 10, 2019 A meritat pe deplin. Un început de sezon moto foarte bun. Vreme bună, oameni minunați, poliție toleranta, bucate delicioase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Martie 10, 2019 Share Postat Martie 10, 2019 A meritat pe deplin. Un început de sezon moto foarte bun. Vreme bună, oameni minunați, poliție toleranta, bucate delicioase Nu e chiar asa, putea fi oricine dintre noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicku_R Postat Martie 10, 2019 Autor Share Postat Martie 10, 2019 siii premiul pentru zburat prea jos ii revine lui Paulica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Martie 11, 2019 Share Postat Martie 11, 2019 (editat) Asa e la Razmut. trebuia sa fie sub acoperirea radar la altitudine 0. Ce fac si apriliile astea.....Nu ati gasit intelegere? Pe mine anul trecut m-au iertat la 192. Radeam ca prostii si eu si el , cand mi-a zis ca i-a zburat casca din cap colegului cu pistolul. Mi-e ciuda ca nu am putut veni. Drumuri bune ! Editat Martie 11, 2019 de Nooxy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Martie 11, 2019 Share Postat Martie 11, 2019 Paulica , hai cu un topic de gasit sofer pentru 3 luni. Noi am fost la nord de Buc si a fost super fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 11, 2019 Share Postat Martie 11, 2019 Deci ce s-a intamplat? a ramas fara permisuk?:( Ba eu am citit ca iesirea e pe 23 ba !!!! Sa va fie rusine. AM iesit cu goe pe la noi pe-aici si ne-a batut vantul grav :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Martie 11, 2019 Share Postat Martie 11, 2019 Paulica, ce facusi, bre? :))) S-a lasat cu tunete....si fulgere, fir-ar al drec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicku_R Postat Martie 11, 2019 Autor Share Postat Martie 11, 2019 Radar in trafic, pe sens cu noi - un opel astra rosu model mai vechi. Eram 3 mare mergeam mai vioi, Paulica era mai in fata si a fost ghinionist. E pieton 3 luni cu sanse mari (ii tinem pumnii sa reduca la o luna). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Martie 11, 2019 Share Postat Martie 11, 2019 Paulicaaaaa.....ptiu, ce te-a luat Prima ieseala mai lunga, si jap. Ceasul rau. scuipa in san, pupa niste moaste, fa matanii, etc. Been there, done that, anul trecut. Ai voie, sa reduci la 1 luna, daca n-ai avut permisul suspendat in ultimele x luni-parca 36? dai test, ai chestionare tip pentru redobandire, si iei plasticul inapoi. Practic, ai 15zile dovada, apoi incep cele 30, dai examenul, iei, dupa 45 zile ai plasticul inapoi. Asa am descoperit si eu mersul mijloacelor de transport in comun in capitala:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 11, 2019 Share Postat Martie 11, 2019 Eu il astept pe Petre sa posteze :)))))))) Naspa, naspa rau. Trebuie avut grija ca-s astia pusi pe adunat marafeti la visterie. In curand or sa incepa si raziile noaptea prin oras... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicku_R Postat Martie 11, 2019 Autor Share Postat Martie 11, 2019 Chiar am discutat si s-a respectat ca in localitati mergem incet, nu ne asteptam sa fie radar in afara.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Martie 11, 2019 Share Postat Martie 11, 2019 Acum 13 ore, Nicku_R a spus: siii premiul pentru zburat prea jos ii revine lui Paulica Mama, da nu s-a jucat..eu am ieri mers pe acelasi traseu (Veliko cu intoarcere pe la 5 seara) si ma sufla vantul de pe o banda pe alta (mai ales dimineata). Mi-era frica sa-i dau mai mult de 140 kmh. Oricum, cred ca se poate contesta pe motiv ca l-a impins o pala de vant din spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nicku_R Postat Martie 11, 2019 Autor Share Postat Martie 11, 2019 tocmai asta e secretul, dupa 160 - 170 scapi de vant :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate