florinelu07 Postat Aprilie 6, 2021 Share Postat Aprilie 6, 2021 Acum 15 ore, l.u.v a spus: Da. Cls 320, motor de 3 litri, 224 cp. E de la criza vârstei mijlocii, ce n-am avut la tinerețe, îmi doresc acum. C219 cu interior autohton. Grija mare la petele de grasime pe lacul mat - nu prea mai iese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel60 Postat Aprilie 6, 2021 Share Postat Aprilie 6, 2021 Acum 17 ore, l.u.v a spus: Ups! Ca să nu se plictisească w211 în garaj. Superbă,să o stăpâneşti sănătos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 6, 2021 Autor Admin Share Postat Aprilie 6, 2021 Mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 6, 2021 Share Postat Aprilie 6, 2021 n-ai cum sa iei balena manuala ... bine ca macar e frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Aprilie 6, 2021 Share Postat Aprilie 6, 2021 Acum 15 ore, Christian 1 a spus: La 2500 cc e 970 de lei in Cluj. Salutare! Ieftin! La capitala e mai scump: 1.027 Lei. Daca marci banu' pe tot anu' (ca sa facem o rima, mai scade cu 10% si ajungi la 925). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Aprilie 6, 2021 Share Postat Aprilie 6, 2021 Ptiuuu, ce frumoasa e! Daca mi-e permis o sa-ti poluez si eu topicul mai tarziu cu niste poze, ca am schimbat si eu 330i pe o balenuta asemanatoare. S-o stapanesti sanatos (ca grija stiu sigur c-o sa ai)!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 6, 2021 Autor Admin Share Postat Aprilie 6, 2021 Pregătită pentru detailing. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 6, 2021 Share Postat Aprilie 6, 2021 Acum 42 minute, littlekriminal a spus: am schimbat si eu 330i pe o balenuta asemanatoare Pfff, îți mai trebe un tricou alb (cu burtă) pe care să lase volanul o dungă... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Aprilie 6, 2021 Share Postat Aprilie 6, 2021 Acum 2 minute, john17 a spus: Pfff, îți mai trebe un tricou alb (cu burtă) pe care să lase volanul o dungă... Loading...:)))) Marea problema e ca mi-am luat break, si asta nu e chiar asa de bombardieri, nu stiu cum naiba sa fac, ca mi-e ca tricoul n-o sa mai aiba acelasi efect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Aprilie 6, 2021 Share Postat Aprilie 6, 2021 Acum 23 ore, l.u.v a spus: Ups! Ca să nu se plictisească w211 în garaj. Biju. sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Aprilie 6, 2021 Share Postat Aprilie 6, 2021 Hai sa zicem si minusuri - are doar 4 locuri si in spate mai greu sa incapa unul peste 1.80. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 6, 2021 Autor Admin Share Postat Aprilie 6, 2021 Încape, eu am 183 și sunt la limită, nu dau cu capul de plafon. În spate va sta fi-miu, care are 14 ani. Anyway, scopul coupe ului e altul, va fi a doua masina de concedii, sau când am chef de o plimbare relaxată. Și trebuie să încăpem doar noi 3 și cardul bancar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Aprilie 7, 2021 Share Postat Aprilie 7, 2021 Acum 6 ore, Christian 1 a spus: Pai e platita cu reducerea de 10% si e 970.Altfel era mai scump(impozit platit la Subaru WRX STI de 2.5) Idem. Eu am platit 925 Lei la Nissan-ul Xtrail de 2,5 L. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 7, 2021 Autor Admin Share Postat Aprilie 7, 2021 Către casă.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 7, 2021 Autor Admin Share Postat Aprilie 7, 2021 Prima zi de detailing la W211 Acum 6 ore, cuki a spus: E faina... Cati iepuroi ai dat pe ea? Arunci un pronostic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Aprilie 8, 2021 Share Postat Aprilie 8, 2021 Acum 3 ore, l.u.v a spus: Prima zi de detailing la W211 Arunci un pronostic? 7500? S-o stăpânești sănătos! Foarte frumoasa si îngrijită. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Aprilie 8, 2021 Share Postat Aprilie 8, 2021 Acum 33 minute, cuki a spus: Dar daca spui ca a fost foarte rapida treaba, probabil ca undeva sub 5000 ai dat pe ea cred ca a fost rapida treaba pentru ca il ardeau banii in buzunar 7300 cu 200 negociati dar mai mult de amorul artei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 8, 2021 Autor Admin Share Postat Aprilie 8, 2021 Sunteți pe acolo. 7700. Omul a cerut 8500, dar a fost unul din momentele acelea când ai noroc în viață și cazi pe ocazie exact la momentul potrivit! Am fost reticent cam tot timpul până să o iau, știind că în Germania nu găsești la ora actuală măcar una în culorile, în starea și cu opțiunile astea. Toate sunt negre, interioare negre, cel mult gri, așa încât mă gândem că este vreo hărtănitură. Surpriza vieții a fost s-o văd pe drum. Are linie, fără gram de rugină, lufturi sau altceva care să te ducă cu gândul la o țeapă. O dovadă în plus este sub capotă, motorul este murdar, nu pregătit de vânzare. Mașina trage în draci, este funcțională fiecare opțiune a ei. Este comandată de nouă din România, are 2 proprietari și 180.000 km. Are niște bătăi pe la bucșăraie, lucruri normale, având în vedere că a fost mașina nevesti-sii. Surprinzător însă că este extrem de curată și întreținută la interior, de obicei femeile au mașini împuțite. Cutia e 7g, schimbă foarte lin. Am programat-o deja la mecanic. Are jante pe 18 în două lățimi. Am comandat deja gume de vară, 245/40 cu 275/35. Ma așteptam să fie mai inconfortabilă cu dimensiunile astea, dar este extrem de silențioasă. Trebuie să-i schimb discurile față spate și toate lichidele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 8, 2021 Autor Admin Share Postat Aprilie 8, 2021 Mersi băieți! Să fim realiști, prețul ăsta pentru așa ceva este fabulos de mic. Când am intrat în București, i-am dat omului un telefon. M-a întrebat cum a fost și i-am spus cu toată sinceritatea că îmi este puțin jenă că am luat-o la prețul ăsta! Și nu am exagerat deloc. Urmăresc de 2 luni zi de zi Mobile, Autoscout, OLX, Autovit și știu fiecare mașină pe de rost. Sunt prețuri de la 15.000 în jos, dar niciuna nu este în combinația dorită de mine, sau cu opțiunile ăsteia. Am avut pur și simplu noroc. PS : mâine e programată la schimburile de lichide (ulei motor, diferențial, lichid frână, lichid răcire, toate filtrele = 2300 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 8, 2021 Share Postat Aprilie 8, 2021 (editat) Tu ai avut bulan cu si cu aialalta Editat Aprilie 8, 2021 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Aprilie 8, 2021 Share Postat Aprilie 8, 2021 Timpul/rabdarea, taica! Inspiratia si experienta (+bulan) isi spun cuvantul. S-o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 8, 2021 Autor Admin Share Postat Aprilie 8, 2021 Da, sunt norocos la chestii din astea. Sunt și optimist din fire, am o karma bună și asta contează. Ca idee, nu mi-a fost deloc țârșeală să-i dau un avans de 1700 euro. Dar am văzut ce firmă are și mă pricep și la oameni. PS: trebuie să învăț ce fac scaunele astea, pentru că se pare că sunt mai deștepte ca mine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 8, 2021 Share Postat Aprilie 8, 2021 Acum 34 minute, l.u.v a spus: ce fac scaunele astea Sunt scaunele electrice de la Sing Sing! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Aprilie 8, 2021 Share Postat Aprilie 8, 2021 Acum 48 minute, l.u.v a spus: Da, sunt norocos la chestii din astea. Sunt și optimist din fire, am o karma bună și asta contează. Ca idee, nu mi-a fost deloc țârșeală să-i dau un avans de 1700 euro. Dar am văzut ce firmă are și mă pricep și la oameni. Da, norocul ti-l faci cand nu-ți trebuie ceva anume, il iei doar ca nu poti sa zici nu. Si ce firma are? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Aprilie 8, 2021 Autor Admin Share Postat Aprilie 8, 2021 Firma de transport. Lucrează în agricultură și aprovizionează Meteo, Selgros etc cu legume rădăcinoase - morcovi, țelină etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate