puya123123 Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 eram pe o straduta,cam 30-40 km/h..incetinesc sa treaca o masina din fatza mea ,ca nu incapeam si eu si ea,si cel din spate m-a lovit..urmari:geaca zgariata carena dreapta zgariata,manusa rupta,casca zgariata,scarita rupta,oglinda zgariata,sofer conserva mutilat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 vrem poza cu soferul mutilat bine ca esti ok... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Ianuarie 17, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2007 acum sa nu credeti ca eu NU am permis sau ca L-AM BATUT pe sofer ca nu e asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 Dezvolta ideea ... cu ce moto erai ca vad ca ai la profile trecute 2, cine la caftit pe sofer.. bla bla bla, tu ai patit ceva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Ianuarie 17, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2007 yo m-am zgariat la un picior,merg un pic schiop dar trece,mai rau imi pare de geaca..cam pe la 40km/h ..eram pe o straduta,vroiam sa il las pe cel din sens opus sa treaca,am incetinit pana pe la 35 si in momemntu urmator m-a lovit din spate conservarul..a uitat sa apese frana cred. si bataie..n-a fost nicio bataie eeram cu aprilia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 Bine ca nu ai dat mai tare de asfalt.. unii soferi sunt si mai slabi de ingeri si n-au reactie la volan, asta e.. ! Asfalt uscat ca cica din februarie incep ninsorile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Ianuarie 17, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2007 mai bine dak o sa ningA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 lasa ca rezolvi tu cu echipamentu... noi sa fim sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Ianuarie 17, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2007 ia ganditi-va la 40 km/h daca nu aveam echipamentul ce se intampla ! purtati-l meereu..maa rog..si pantaloni dak se poate..eu aveam trening si m-am julit din cauza asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sp33d_fr3ak Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 acum 2 zile am vazut niste pusti pe o aprilia 125, model d-asta nou. amandoi fara casca, de echipament ce sa mai vorbim... in schimb aveau un kil de gel in par si ranjeau k prostii la mine. ai avut noroc, bine ca nu s-a intamplat mai rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Ianuarie 18, 2007 Share Postat Ianuarie 18, 2007 las' ca trece. ce-ai patit tu e ca taiatul la barbierit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
horiabt Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 eram pe o straduta,cam 30-40 km/h..incetinesc sa treaca o masina din fatza mea ,ca nu incapeam si eu si ea,si cel din spate m-a lovit..urmari:geaca zgariata carena dreapta zgariata,manusa rupta,casca zgariata,scarita rupta,oglinda zgariata,sofer conserva mutilat Daca chiar asa este...atunci bine ca nu ai patit mai rau !!! dar titlul topicului tau : ZA PUYA MASTER !!??!! MASTER in ce ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Ianuarie 19, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2007 master in franari..am franat atat de rapid incat golful din spatele meu n-a avut timp de reactie =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaveBoy Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 master in franari..am franat atat de rapid incat golful din spatele meu n-a avut timp de reactie =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mig Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 Mai,da' te-a tavalit ala un pic..Bine ca esti intreg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Ianuarie 19, 2007 Share Postat Ianuarie 19, 2007 manusile sunt mutilate de la mutra lui? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Ianuarie 20, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2007 manusile sunt mutilate de la mutra lui? da,mi-a alunecat un pic manusa in dintii lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seby_mf Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 Ma da lamureste-ne, l-ai batut sau nu?Ca o dai ca nu a fost bataie,dupaia zici ca i-ai scapat manusa in dinti,ti-e rusine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 asa, asa povesteste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CBR Postat Ianuarie 20, 2007 Share Postat Ianuarie 20, 2007 Varsa tot si fa-te bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Ianuarie 21, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2007 facem un rezumat.. masina lovit moto si de aici prin teorema lu pitagora rezulta puya lovit soferu masinii mi-e rusine de mine,am spus-o si pe asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 facem un rezumat.. masina lovit moto si de aici prin teorema lu pitagora rezulta puya lovit soferu masinii mi-e rusine de mine,am spus-o si pe asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 rezulta soferul si-a cautat-o cu lumanarea, aplicand reciproca negata rezulta daca soferul nu VOIA asta, sofa cu capu, deschidea ochii si punea piciorul pe frana la timp ... ieu sunt MANDRU de tine ,si ca sa continuam matematic luam la kile, inmultim si ne adunam , crede-ma iese per total mai multa mandrie de tine decat rusine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
18dany Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 facem un rezumat.. masina lovit moto si de aici prin teorema lu pitagora rezulta puya lovit soferu masinii mi-e rusine de mine,am spus-o si pe asta Bv!! Are dreptate ishmael!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pika Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 deci in final.ca viitor motociclist sa stiu cum abordez situatia.in caz de accident ar trebui aplica o corectie soferului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate