Flower-Power Postat Septembrie 28, 2020 Autor Share Postat Septembrie 28, 2020 Lăsați-mă să ghicesc..ați luat-o pe banda de urgență. Vântul a fost cam puternic, înțeleg. Nu îmi place să mă vânture, anticipam că o să bată vântul dacă nu plouă. Bine că nu ați prins și ploaie. ✌ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 9, 2020 Autor Share Postat Octombrie 9, 2020 Duminică, în caz că nu plouă și văd că e soare pe prognoză, are chef cineva de o tură ? Traseul îl puteți propune , sunt flexibilă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Octombrie 9, 2020 Share Postat Octombrie 9, 2020 Acum 13 minute, Flower-Power a spus: Duminică, în caz că nu plouă și văd că e soare pe prognoză, are chef cineva de o tură ? Traseul îl puteți propune , sunt flexibilă. Sper sa fie! Mi-ar fi placut dar nu pot . Dar am sa ma duc luni, asa de oftica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 9, 2020 Share Postat Octombrie 9, 2020 Acum 5 ore, Flower-Power a spus: sunt flexibilă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Octombrie 9, 2020 Share Postat Octombrie 9, 2020 Vin eu...ca pasager Mobra nu e gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 9, 2020 Autor Share Postat Octombrie 9, 2020 Hello! Pasager nu iau.. știu că ai glumit dar poate mai vor și alții să nu le dau speranțe deșarte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 9, 2020 Share Postat Octombrie 9, 2020 Nema flexibilitate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 10, 2020 Autor Share Postat Octombrie 10, 2020 Vă propun întalnire ora 10.00 alimentare și cafea ,plecare 10.30 OMV Megamall către Călărași chiciu silistra Ruse Giurgiu București. Deocamdată suntem 2 așteptăm și pe alții, altele doritori/oare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Octombrie 10, 2020 Share Postat Octombrie 10, 2020 (editat) Acum 2 ore, Flower-Power a spus: Vă propun întalnire ora 10.00 alimentare și cafea ,plecare 10.30 OMV Megamall către Călărași chiciu silistra Ruse Giurgiu București. Deocamdată suntem 2 așteptăm și pe alții, altele doritori/oare. De ce nu mergeti spre munte, vremea pare ok? In sud se va mai putea merge ceva vreme, la munte nu se stie. Editat Octombrie 10, 2020 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad The Sinner Postat Octombrie 10, 2020 Share Postat Octombrie 10, 2020 La 09.10.2020 la 14:48, Flower-Power a spus: Duminică, în caz că nu plouă și văd că e soare pe prognoză, are chef cineva de o tură ? Traseul îl puteți propune , sunt flexibilă. Vin si eu desi nu s asa flexibil, ma tine putin lombarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 10, 2020 Autor Share Postat Octombrie 10, 2020 Acum 4 ore, FlipperCo a spus: De ce nu mergeti spre munte, vremea pare ok? In sud se va mai putea merge ceva vreme, la munte nu se stie. Așa s-a nimerit de data asta. ..ultimele două dăți am fost spre munte..de fapt dacă stau bine să mă gândesc spre mare nu am ajuns. Am mai făcut și traseul ăsta dar invers acum ceva vreme cu @marianubs. Poate se bagă și el? dacă e pe frecvență și are timp și chef. Acum 2 ore, Vlad The Sinner a spus: Vin si eu desi nu s asa flexibil, ma tine putin lombarul. Ne vedem la OMV Mega Mall.10.00 cu plecare 10.30. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Octombrie 10, 2020 Share Postat Octombrie 10, 2020 Acum 2 ore, Vlad The Sinner a spus: Vin si eu desi nu s asa flexibil, ma tine putin lombarul. Daca te tine stomacul se rezolva cu un nurofen forte. Si un brau sa tina cald... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 10, 2020 Share Postat Octombrie 10, 2020 + un masaj tailandez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad The Sinner Postat Octombrie 10, 2020 Share Postat Octombrie 10, 2020 Acum 53 minute, Silver Arrow a spus: Daca te tine stomacul se rezolva cu un nurofen forte. Si un brau sa tina cald... M au aupucat acrobatiile si a zis corpul sa mi dea un prieview la batranete, asa, de check. Rezolv cu relaxant muscular si o baie fierbinte. Acum 54 minute, john17 a spus: + un masaj tailandez. Cu carmol frectie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silver Arrow Postat Octombrie 10, 2020 Share Postat Octombrie 10, 2020 Acum 9 minute, Vlad The Sinner a spus: M au aupucat acrobatiile si a zis corpul sa mi dea un prieview la batranete, asa, de check. Asa e la tinerete. A treia tinerete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Octombrie 10, 2020 Share Postat Octombrie 10, 2020 Apar si io Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Octombrie 10, 2020 Share Postat Octombrie 10, 2020 Acum 1 oră, Vlad The Sinner a spus: Cu carmol Să-l strecori prin pâine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Octombrie 10, 2020 Share Postat Octombrie 10, 2020 Acum 20 minute, john17 a spus: Să-l strecori prin pâine! Nu merge decat cu spirt, carmolul e alta socoteala. Dar imi place cum gandesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 11, 2020 Autor Share Postat Octombrie 11, 2020 Și ne-am întors..✌ între două nu te plouă dar între doi ..nu găsesc rimă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad The Sinner Postat Octombrie 11, 2020 Share Postat Octombrie 11, 2020 1 oră în urmă, Flower-Power a spus: Și ne-am întors..✌ între două nu te plouă dar între doi ..nu găsesc rimă Pai nu mai cauta, nu e nici o rima acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Octombrie 11, 2020 Share Postat Octombrie 11, 2020 Acum 1 oră, Flower-Power a spus: Lame. Acum 1 oră, Flower-Power a spus: Yna sau Catalyna? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Octombrie 11, 2020 Share Postat Octombrie 11, 2020 Sau alyna sau simyna :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Octombrie 11, 2020 Autor Share Postat Octombrie 11, 2020 Lame? Oh fuck yourself. Numărul e cu Schepsis. Nu ți-ai dat seama dar hai că îți zic. Este B338Yna Beebina Și are legătură cu Yna Dar nu îți zic, trebuie să vii în tură ca să îți zic și cum nu ai motor..aia e. Acum 59 minute, Nguyen a spus: Lame. Yna sau Catalyna? Astăzi am consumat o viață. Mai am 8. Just for your info. 1 oră în urmă, Georgica_Popescu a spus: Pe ala micu' din mijloc nu l-ati luat la plimbare ? ...sau nu a stat la poza ? Nu a vrut..a venit, m-a ajutat să ung lanțul și pe urmă a zis că pleacă. Dar l-am recunoscut de pe forum. Oricum, mi-a făcut plăcere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad The Sinner Postat Octombrie 11, 2020 Share Postat Octombrie 11, 2020 Acum 12 minute, Flower-Power a spus: Astăzi am consumat o viață. Mai am 8. Just for your info. Nu te mai lauda, n a fost chiar asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Octombrie 11, 2020 Share Postat Octombrie 11, 2020 Acum 28 minute, Flower-Power a spus: Lame? Oh fuck yourself. Da, e lame. E la fel de lame ca aia care scot limba cand fac poze, un trend de rahat care exprima doar submediocritate. Acum 28 minute, Flower-Power a spus: și cum nu ai motor..aia e. Nici macar tu nu crezi ceea ce ai scris. La 11.10.2020 la 21:45, robert23mg a spus: Sau alyna sau simyna :)) Mie imi da impresia ca provine dintr-o familie modesta, as merge pe Simina sau Irina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate