819NZT Postat Aprilie 3 Share Postat Aprilie 3 Ar fi varianta sugerată de @FlipperCo. Sau varianta Sinaia, prin Târgoviște si întoarcere pe DN1. Si eu sunt deschis la alte propuneri de traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Aprilie 3 Share Postat Aprilie 3 Daca vremea este buna, un traseu frumos este acesta https://www.motoroute.ro/traseu-de-o-zi-tura-lejera-trans-cislau-magura-hales-sarata-monteoru281km-5h/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Aprilie 3 Share Postat Aprilie 3 Adăugăm o propunere + Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 3 Share Postat Aprilie 3 1 oră în urmă, FlipperCo a spus: Daca vremea este buna, un traseu frumos este acesta https://www.motoroute.ro/traseu-de-o-zi-tura-lejera-trans-cislau-magura-hales-sarata-monteoru281km-5h/ Am făcut ceva de genu', + Măgura. În 2024 tot frezat e drumul ăla de care zice motoroute... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Aprilie 3 Share Postat Aprilie 3 (editat) Nu l-am facut anul acesta, deci te cred pe cuvant Editat Aprilie 3 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 4 Share Postat Aprilie 4 La 03.04.2024 la 15:42, Flower-Power a spus: am viziera fumurie https://www.instagram.com/reel/C4dobCZIprB/?igsh=eXRsOHJoeTZ0aGdz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 4 Autor Share Postat Aprilie 4 M-am gândit, plecare ora 9 din Rompetrol otp, către Poiana bv ..masa, cafeaua și tigara la benzinării.. cine e interesat sa dea un semn...cine nu e, sa nu mai dea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Aprilie 5 Share Postat Aprilie 5 Acum 8 ore, Flower-Power a spus: cine e interesat sa dea un semn +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 6 Autor Share Postat Aprilie 6 De azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Aprilie 6 Share Postat Aprilie 6 Tot de azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 10 Autor Share Postat Aprilie 10 Vineri, 12 iulie, siriu? Mi-am luat liber ideea e ca as vrea sa plecam dimineața și sa ne întoarcem pe lumina, așadar tigara,cafeaua, mâncarea la benzinării.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Aprilie 10 Share Postat Aprilie 10 Acum 12 minute, Flower-Power a spus: Vineri, 12 iulie, siriu? De acum se organizeaza? Nu e cam devreme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 10 Autor Share Postat Aprilie 10 Ma scuzați, aprilie... sunt deja în iulie în capul meu... Siriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 20 Autor Share Postat Aprilie 20 Iarna pe deal... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Aprilie 20 Share Postat Aprilie 20 Acum 5 minute, Flower-Power a spus: Iarna pe deal... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 25 Autor Share Postat Aprilie 25 Știți cumva prognoza pe sambata? Ma tenteaza dar nu as mai vrea sa sufăr de frig...nu sunt în elementul meu când mi-e frig. Dacă aveți ceva planuri, let me know.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Aprilie 25 Share Postat Aprilie 25 Acum 37 minute, Flower-Power a spus: Știți cumva prognoza pe sambata? Ma tenteaza dar nu as mai vrea sa sufăr de frig...nu sunt în elementul meu când mi-e frig. Dacă aveți ceva planuri, let me know.. Hello! In mare se pare ca e frumos sambata cam peste tot, mai putin la munte la altitudini mai inalte. Dar pt siguranta si evitarea “friguțului”, recomand ceva mai la vale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 29 Autor Share Postat Aprilie 29 Hello party People! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 2 Autor Share Postat Mai 2 Ce fac fetili? Nimeni ,nimic...? 9 mai va surâde ceva..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Mai 2 Share Postat Mai 2 1 oră în urmă, Flower-Power a spus: Ce fac fetili? Nimeni ,nimic...? 9 mai va surâde ceva..? Fetili tăti la munca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 2 Share Postat Mai 2 (editat) Acum 2 ore, Flower-Power a spus: 9 mai va surâde ceva..? Ziua Independenței Sfârșitul WW2 Ziua Europei Tot cu mici + ? Editat Mai 2 de ENEOS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Mai 2 Share Postat Mai 2 1 oră în urmă, ENEOS a spus: Ziua Independenței Sfârșitul WW2 Ziua Europei Tot cu mici + ? Ha haaa, buna asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 4 Autor Share Postat Mai 4 La 02.05.2024 la 19:43, Djenavar a spus: Fetili tăti la munca. Munciți,munciți sa ridicați PIB ul .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Mai 4 Share Postat Mai 4 Acum 54 minute, Flower-Power a spus: Munciți,munciți sa ridicați PIB ul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Mai 4 Share Postat Mai 4 (editat) f3c12d47-e317-4496-9bf6-efb481eaff6e.mov ebd4f101-fe10-4315-bda0-aaff94ae4f0c.mov 9100901613762591286.mp4 9100901613762591286.mp4 …cel cu inima e de doua ori dar nu l-am mai putut edita. Nu-i bai, merita! Editat Mai 4 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate