TheBigBang49 Postat Mai 5, 2019 Share Postat Mai 5, 2019 Cum sta treaba cu trusa de prim ajutor si cu triunghiurile reflectorizante la motocicleta? La motocicleta mea (KTM RC) nu am loc nici de un briceag apai de trusa si triunghiuri. Chiar se iau de tine politistii daca nu le ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
September Postat Mai 7, 2019 Share Postat Mai 7, 2019 Nu le mai da idei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 7, 2019 Share Postat Mai 7, 2019 Good joke! Stingător nu trebuie? Am unul, nu zic, dar unde pui așa ceva pe o sportivă?! Dacă schimbați dealerul, vreau și eu ceva marfă bună. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Mai 10, 2019 Share Postat Mai 10, 2019 un admin poate sterge topicul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motorist@ Postat Mai 10, 2019 Share Postat Mai 10, 2019 Mai lipseste doar ROATA de REZERVA pe motocicleta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Mai 10, 2019 Share Postat Mai 10, 2019 Este la alea care au ataș. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motorist@ Postat Mai 10, 2019 Share Postat Mai 10, 2019 Eu ma refeream la cele fara atas! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Mai 10, 2019 Share Postat Mai 10, 2019 Trusa e obligatoriu sa fie prinsa de suportul centurii de siguranta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 10, 2019 Share Postat Mai 10, 2019 Nu râdeți, dar prin alte țări din Europa se cere și trusă de prim ajutor: http://www.fema-online.eu/website/index.php/consumer-information/riding-abroad/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motorist@ Postat Mai 10, 2019 Share Postat Mai 10, 2019 Aici mai era vorba de triunghi reflectorizant, stingător, roată de rezervă și cric.... :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Mai 10, 2019 Share Postat Mai 10, 2019 Acum 4 ore, Patrick_M a spus: Trusa e obligatoriu sa fie prinsa de suportul centurii de siguranta. pe care se lipeste neaparat rovignetta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motorist@ Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 De ghidonul de rezerva si introducerea taxelor pentru poluare (de la E5 in jos) nu zice nimeni nimic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Mai 14, 2019 Share Postat Mai 14, 2019 (editat) Subiectul a mai fost discutat, legal este obligatoriu, asa ca nu binedispuneti politia romana ca incep amenzile si nu exista baza legala de contestare. Ps Nici stingatorul de incendiu nu este optional. Editat Mai 14, 2019 de vlad58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate