Maximo74 Postat Mai 23, 2019 Share Postat Mai 23, 2019 Acum 15 minute, mihai c a spus: Oricum,chiar meriti discountul pt promovare ....sau gratis ca-n tarile civilizate,prin Germania unul a primit o Hayabusa pt. review-urile lui pe canalul propriu de yt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 23, 2019 Autor Share Postat Mai 23, 2019 Acum 3 ore, mihai c a spus: Chiar sunt curios cum vei suporta downgrade-ul Oricum,chiar meriti discountul pt promovare .Spre rusinea mea nu auzisem de marca Sym pina la topicul tau Prima data in viata pe 2 roti motorizate am mers pe scuter de 50 in insula IOS, asta prin 98. cand merg in insule mai inchiriez schtere deci nu va fi asa o mare problema la DOWNGRADE oricum de cand am zis ca trec si pe scuter se pare ca MOTOCICLISM .RO m a trecut la FEMEI......aloooo colegiii imi iau scuter nu fac operatie de SEX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 23, 2019 Share Postat Mai 23, 2019 :))) oi avea si tu ..o ''membra''.... super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Mai 26, 2019 Share Postat Mai 26, 2019 Acum 22 ore, caracterincompatibil a spus: Asta e Mamutu' pe care- l călăresc acum asa e mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 26, 2019 Autor Share Postat Mai 26, 2019 Pentru mine scuter inseamna ......mobilitate in oras deja un maxi..... nu si mai are restul nu sunt in italia sa fac naveta intre orase si pe ss sau autostrazi sa nu pot intra cu sub 300cc aaaa.... daca stau in ploiesti si lucrez in pipera ....da poate m as gandi la un peste 300 dar sa l frec intre semafoare printre dobitoci care stau pe 2 benzi clar nu se justifica si jet ul imi pare un pic cam lat dar asta mi o asum caut un semi parbriz acum si protectii la manere pentru cand o sa plec spre grecia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai c Postat Mai 26, 2019 Share Postat Mai 26, 2019 atentie la parbriz ca da niste turbulente in casca...de imi vine sa-l scot eu la 300cmc am consum 4-4.1% dar stau la 18km de Bucuresti,altfel ar fi vreo 4.5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Mai 28, 2019 Share Postat Mai 28, 2019 E plina Barcelona de Sym-uri si nu doar la inchirieri. In unele parcari erau mai multe Sym-uri decat celelalte scutere/motociclete adunate la un loc(80% sunt scutere). Nu stiu cum sunt ca n am condus dar eu unul m as orienta spre ceva electric in oras. Dar acum depinde de alte constrangeri daca ai garaj sau loc in care sa il incarci fara sa te complici prea mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
severoprisan Postat Mai 28, 2019 Share Postat Mai 28, 2019 Oricum in Bucuresti nu cred ca mergi prea des peste 45 km/h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 28, 2019 Share Postat Mai 28, 2019 45:)))) cu 45 merg in Bucuresti , mai nou, trotinetele electrice. Unele si cu 80 :)))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
severoprisan Postat Mai 28, 2019 Share Postat Mai 28, 2019 Nu am mai fost in Bucuresti de ceva vreme si nu m-am gandit ca poti prinde asemenea viteze, cand de fapt toata lumea se plange ca se merge ca melcul. ... si Piaggio sunt chiar misto, dar e pentru pretiosi :-). Fiecare merge cu ce isi permite, important e sa mergi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maximo74 Postat Mai 28, 2019 Share Postat Mai 28, 2019 Al tau nu era la vanzare pe olx? Sa intelegem ca nu ti mai place sa fii "pretioso"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
severoprisan Postat Mai 28, 2019 Share Postat Mai 28, 2019 Vreau sa fiu mai pretios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Mai 28, 2019 Share Postat Mai 28, 2019 Erau ceva modele de scutere electrice de 4kw, cu viteza max. de 85 km/h, la o cautare rapida pe google ar trebui sa apara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 28, 2019 Share Postat Mai 28, 2019 Sever, cand se sta, se sta de iti sar capacele. Dar sunt zone unde cand se urneste coloana,nici nu iti dai seama si ai deja 70, in rand cu lumea. Alfel, se suie pe tine. Nu mai zic de atunci cand e ceva mai aerisit, ca zboara pe bulevard cu 90, ca zmeii, toti.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
severoprisan Postat Mai 28, 2019 Share Postat Mai 28, 2019 Mulțumesc de lămuriri. Nu aș fi crezut că mai poți prinde așa viteze în aglomerația aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 28, 2019 Share Postat Mai 28, 2019 Tu vorbești ma:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 29, 2019 Autor Share Postat Mai 29, 2019 La bordul GSA ului si la bordul SYMului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 29, 2019 Share Postat Mai 29, 2019 Ești tot membră? Poate odată cu descălecarea de pe bembeu și încălecarea pe scuter s-au micșorat unele organe, nu s-au mai observat din loja adiminilor și... ți-au schimbat sexul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 29, 2019 Share Postat Mai 29, 2019 gata a venit? cum e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 29, 2019 Autor Share Postat Mai 29, 2019 Acum 48 minute, Cavaleru a spus: gata a venit? cum e? salut pare ok deja 50 km s au dus baietii s au miscat repede azi l am ridicat cu numere rosii ca am hotarat sa l inmatriculez eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
severoprisan Postat Mai 29, 2019 Share Postat Mai 29, 2019 Un scuter frumos. Să îl stăpânești sănătos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 29, 2019 Autor Share Postat Mai 29, 2019 Acum 13 minute, severoprisan a spus: Un scuter frumos. Să îl stăpânești sănătos! multumesc man nu este nici mic dar nici maxi bun de oras zic eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Mai 29, 2019 Share Postat Mai 29, 2019 125 pana la urma?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 29, 2019 Autor Share Postat Mai 29, 2019 Acum 6 minute, Adrian M. a spus: 125 pana la urma?? Acum 2 ore, Cavaleru a spus: gata a venit? cum e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Mai 30, 2019 Share Postat Mai 30, 2019 :)) foarte tare filmul, pe unde ai filmat? cum se comporta la denivelari? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate